Syntes virkelig easis har mange rigtig gode produkter der gør at hverdagen virkelig dejlig nem deres produkter er super lækre og der er så mange spændende ting på deres hjemmeside man kan vælge melle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mærkværdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. Læg dertil at man også skal betale f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
Reakcja na opinię
Jeg er vild med stort set alle lækkerierne fra Easis ,de smager super meget a la de alternative chokolader, lakrids med chokolade osv. 👍😁
Reakcja na opinię
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
At der var Black fridag var et incitament til at storhandle.. Rigtig god emballering som står til ug, og hurtig/fri fragt. Brett sortiment. Kommer for efterdags at handle der igen

Odpowiedź od EASIS
Altid gode produkter og hurtig ekspedering

Odpowiedź od EASIS
Stadig et af de få sukkerfri sortimenter med mulighed for at spise småkager, men efter mange år med Easis produkter og revideret anbefalinger for diabetikere om lidt sukker men godt, oplever vi at vores gæster hellere lader være med at spise småkager o.a. end Easis. Argumenter er bl a hård papkonsistens og meget lidt smag af krydderier o.l.
Her i huset spises de stadig ofte som en lille, daglig, lovlig snack i mangel af bedre.

Odpowiedź od EASIS
De forskellige barer med trøffel smager rigtig godt.
Jeg har tidligere også købt vanillekranse og de smager ikke særlig godt, desværre.

Odpowiedź od EASIS
Købte Lækre små bar af forskellig slags som alle er rigtig gode. Prisen er dog blevet for høj og indholdet er samtidig blevet mindre.

Odpowiedź od EASIS
De bedste ægte sukkerfrie varer, jeg har fundet.
Jeg har været 'low-ish' eller low carb i 45+ år, så jeg ved hvad jeg taler om!!!

Odpowiedź od EASIS
Mumselækkert crunch til min morgenmad. Stor favorit af RugCrunch.

Odpowiedź od EASIS
Virkelig lækre produkter som smager ligeså godt som produkter med sukker i. Jeg er meget tilfreds med mine handler, både produkterne og leveringstiden.

Odpowiedź od EASIS
Storkøb til gode priser. Lækre produkter til når man ønsker sig lidt sødt men skal passe på vægten. Hurtig behandling og levering af ordre - også når man handler i weekenden😉

Odpowiedź od EASIS
Den gode oplevelse var at jeg fandt ud af at jeg kunne bestille direkte fra jer på nettet. Jeg nyder min soft caramel bar til en kop kaffe. UHM god sødme og god smag

Odpowiedź od EASIS
Jeg modtog allerede mine varer dagen efter min bestilling.
Dejligt, at der sendes så hurtigt, og at beløbet først bliver trukket efterfølgende.

Nemt at bestille produkter
Meget smagfulde produkter

Odpowiedź od EASIS
Jeg har ik smagt , som i spurgte om , da de først bliver åbnet 1 december ( smiler)
Men virkelig flot kalender !!

Odpowiedź od EASIS
Hurtig levering, men, mindre indpakning vil være at foretrække

Odpowiedź od EASIS
Behageligt og friskt uden alt det sukker.

Odpowiedź od EASIS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.