Syntes virkelig easis har mange rigtig gode produkter der gør at hverdagen virkelig dejlig nem deres produkter er super lækre og der er så mange spændende ting på deres hjemmeside man kan vælge melle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mærkværdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. Læg dertil at man også skal betale f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
Reakcja na opinię
Jeg er vild med stort set alle lækkerierne fra Easis ,de smager super meget a la de alternative chokolader, lakrids med chokolade osv. 👍😁
Reakcja na opinię
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Lækkert lækkert lækkert. Dejligt man kan spise nougat uden at få en masse sukker

Odpowiedź od EASIS
Det er meget godt, kan næsten ikke tro det er sukkerfri. Det har I gjort godt.

Odpowiedź od EASIS
Gode produkter og en hurtig levering. Så meget tilfreds med forløbet .

Odpowiedź od EASIS
At det går hurtigt med at få varen hjem
Og de to bar smager rigtig godt

Odpowiedź od EASIS
Man får tyndskid af slikket og prutter hele dagen, hurtig vej til tarmkræft 💨

Odpowiedź od EASIS
Varerne kom meget hurtigt. GLS, de havde først, afleveret mine varer i pakkeboks, men senere, kom de alligevel med varerne, da jeg , havde klaget over det, for jeg havde betalt for hjemmelevering.
Godt Nytår 2026.
Mvh. Else L. Jensen

Odpowiedź od EASIS
Det gode produkter smager ok og hurtig levering

Odpowiedź od EASIS
Dejligt med produkter der kan opfylde den søde tand, selvom man har sukkersyge.

Odpowiedź od EASIS
Hurtig levering har købt sodavand og chokolade og vingummi og Bolchemix og det smager rigtig godt

Odpowiedź od EASIS
Hurtig og nem bestilling og modtagelse.
Jeg kan godt lide Easis produkter.
Dejligt at de er frie for al det sukker
Jeg er tilfreds

Odpowiedź od EASIS
Altid en tilfredsstillende oplevelse at handle hos EASIS. Nem bestilling og hurtig levering.
Med jævne mellemrum er der gode rabatter på netop de produkter, som jeg holder af og ikke kan undvære i mit køkken.
Jeg vil altid priotere at handle mine favoritprodukter hos EASIS.

Odpowiedź od EASIS
Synes det smager rigtig godt, og dejligt at få lidt af det "normale". Gode priser ig hurtig levering

Odpowiedź od EASIS
Gode varer, men dog i den dyre ende!!
Altid dejlig hurtig levering.

Odpowiedź od EASIS
De produkter jeg har købt lever fuldt op til mine forventninger 👍🎄

Odpowiedź od EASIS
Varerne er altid som det jeg har bestilt

Odpowiedź od EASIS
At varer kom hurtigt. Men syntes det var trala at der manglede noget af det bestilte

Odpowiedź od EASIS
Pebernødder godt alternativ til mindre sukker. De er sprøde og smager godt og af peppernødder
Købte også vanilje kranse. Dem synes jeg personligt ikke om og for mig smager de ikke af vaniliekranse eller tæt på. Så jeg holder mig til pepernødderne

Odpowiedź od EASIS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.