Jeg var skeptisk over at give mig i kast med en mindre firma efter man har hørt så meget, men jeg må indrømme det bare kører fint. Min oplader til bilen har jeg ikke kunnet få billigere noget and... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har været kunde hos E-GO i over tre år, og jeg har altid oplevet en fremragende kundeservice. Medarbejderne har hver gang været venlige, imødekommende og klar til at hjælpe. Jeg har betalt et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
E-go er et pragteksempel på, hvordan man yder sine kunder den bedste service. De har overholdt alle aftaler helt fra den indledende dialog, og indtil boksen blev sat op. Deres eksterne montør havd... Zobacz więcej
Super god oplevelse med e-Go! Altid søde og hjælpsomme, når man ringer – og man kommer igennem med det samme, uden ventetid. Servicen er varm og personlig, og man mærker virkelig, at de går op i deres... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
E-GO leverer moderne ladestandere og elektricitet til private, erhverv og det offentlige.
Dane kontaktowe
Avedøreholmen 78B, 2650, Hvidovre, Dania
- 3636 5200
- e-go@e-go.dk
- e-go.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ikke muligt at planlægge opladning
Hurtig levering og installation. Et kæmpe minus er at man ikke kan planlægge en opladning i app'en og i disse tider hvor strømmen er billigst efter midnat er det ikke noget jeg kan acceptere. Så det bliver et andet selskab efter bindingsperioden.

Odpowiedź od E-GO
100% tilfreds
Efter samtale med meget kompetent medarbejder bestilte jeg en ladeboks inkl. installation på nettet. Var dog betænkelig da det er e-go.dk nystartet og samtidigt billigt - men jeg modtog alle informationer inkl. nummeret på installatøren og ALT forløb lige som det var aftalt - så ingen grund til bekymring.
Kun anbefalinger herfra 👍🏼
Alt er som lovet
Alt er som lovet, vi valgte både opsætning af lader ( som i øvrigt er uden beregning ved samtidig el aftale oprettelse ) vi er lige startet op med pakken “komplet “ og har derfor ikke modtaget vores første regning endnu, men alt virker som det skal OG der er ingen ventetid hvis man ringer til dem. Det her tegner til at blive et godt og langt samarbejde.
God service og billig el
Jeg har netop skiftet til E-go, fordi jeg kunne regne ud, at jeg derved ville kunne spare penge på min el-regning.
Det har været god service og fungeret, lige som det skulle - og jeg sparer endda penge.
Alletiders!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.