Oceniono na 5 z 5

Jeg var skeptisk over at give mig i kast med en mindre firma efter man har hørt så meget, men jeg må indrømme det bare kører fint. Min oplader til bilen har jeg ikke kunnet få billigere noget and... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde hos E-GO i over tre år, og jeg har altid oplevet en fremragende kundeservice. Medarbejderne har hver gang været venlige, imødekommende og klar til at hjælpe. Jeg har betalt et... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

E-go er et pragteksempel på, hvordan man yder sine kunder den bedste service. De har overholdt alle aftaler helt fra den indledende dialog, og indtil boksen blev sat op. Deres eksterne montør havd... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Reakcja na opinię

1. Stacja ładowania pojazdów elektrycznych
  2. Zakład energetyczny

Napisane przez firmę

E-GO leverer moderne ladestandere og elektricitet til private, erhverv og det offentlige.

4,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg var skeptisk over at give mig i…

Min oplader til bilen har jeg ikke kunnet få billigere noget andet sted og det spiller bare. Jeg har også elaftalen som virker fint. Acconto passer åbenbart ret dårligt til vores forbrug, men tidligere måneds overskud betaler jo bare det meste af næste måned...

Alt i alt var e-go et fint valg på trods af de er en mindre spiller.

4 września 2026
Oceniono na 5 z 5

En kundeservice, der gør en forskel

Jeg har betalt et månedligt abonnement på 199 kr., og i går kontaktede jeg kundeservice for at høre, om det var muligt at få nedsat prisen på min lejeaftale, da jeg har været loyal kunde i mange år. Allerede i dag modtog jeg en e-mail med besked om, at min månedlige leje er blevet sat ned til 99 kr.

Det er en service, jeg virkelig sætter pris på. Jeg kan varmt anbefale E-GO.

25 czerwca 2026

Odpowiedź od E-GO

Tusind tak for de flotte ord Mohammad og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse 💚

Det betyder meget for os, at du har været kunde hos E-GO i over tre år, og vi sætter stor pris på din loyalitet. Vi forsøger altid at finde en løsning, når det er muligt, og derfor er vi glade for, at vi kunne imødekomme dit ønske om en lavere månedlig leje.

Tak for din anbefaling og for tilliden gennem årene – vi glæder os til også at hjælpe dig fremover.

Altid til at få fat i!

Altid til at få fat i!! Retter evt fejl med det samme, positive og resultatorienterede. Små men seriøse - vi vil ikke skifte…

18 listopada 2025

Tak, Jan!

Tusind tak for din anmeldelse — og for at du har været med helt fra starten som en af vores første 100 kunder. Vi sætter virkelig pris på din tillid gennem E-GO's første par år. 💚

Meget tilfreds kunde

Jeg har haft vores elaftale i både lejligheden og kolonihavehuset hos E-GO i noget tid nu, og jeg er fortsat super tilfreds. Noget af det, jeg især værdsætter, er den fulde gennemsigtighed. Jeg kan altid se præcis, hvad jeg betaler for, uden skjulte omkostninger eller ubehagelige overraskelser. Alt føles fair, klart og ærligt.

Derudover fungerer det stabilt, og kommunikationen har hele vejen igennem været god og professionel. Det giver en tryghed at være kunde et sted, hvor man kan mærke, at service og troværdighed betyder noget.

Jeg kan varmt anbefale E-GO til andre, der ønsker en gennemsigtig og problemfri elaftale.

14 listopada 2025

Hej Kristian.

Tak for din anmeldelse og for at have valgt os gennem længere tid! Det glæder os at høre, at du oplever gennemsigtighed og stabilitet i din elaftale hos os. Vi sætter stor pris på din tillid 💚

Venlig hilsen Kamilla,
E-GO ApS⚡️

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Nemt at komme igennem til venlig og kompetent hjælp.
De få gange jeg har haft problemer er det blevet løst hurtigt... og så bliver man rent faktisk ringet op igen for at sikre at alt er ok👍

24 października 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse Lars – det betyder meget for os 💚

Vi forsøger bare at gøre det enkelt og ordentligt, så dejligt at høre, at det opleves sådan.

Oceniono na 4 z 5

Fantastisk kundeservice og gode priser

Super god oplevelse med e-Go! Altid søde og hjælpsomme, når man ringer – og man kommer igennem med det samme, uden ventetid. Servicen er varm og personlig, og man mærker virkelig, at de går op i deres kunder. Samtidig har de nogle rigtig gode priser. Kan kun anbefales!

18 października 2025

Hej Jimmy.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord – det betyder rigtig meget for os! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både service og priser.

Din anmeldelse er allerede delt med kollegaerne her. Tak igen for din støtte – det sætter vi virkelig pris på 💚

God kvalitet kabel.

1 grudnia 2024

Hej Peter.

Vi er glade for at du er tilfreds med dit ladekabel 💚

Mvh. Sebastian
E-GO ApS⚡️

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse med e-go – nemt, hurtigt og billigt!

Fantastisk oplevelse med e-go – nemt, hurtigt og billigt!

Vi har netop skiftet vores strømaftale til e-go, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Hele processen var utrolig nem og hurtigt overstået – ingen komplicerede trin, ingen lange ventetider. Det hele gik glat fra start til slut.

Det vigtigste for os var prisen, og her leverer e-go virkelig varen. Vi har nu en løsning, der er markant billigere end vores tidligere aftale, uden at vi har måttet gå på kompromis med hverken service eller funktionalitet.

23 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeservice og super produkter

Vi har nu haft vores elaftale og ladeløsning hos E-GO i et års tid, og vi har været enormt tilfredse med den fantastiske kundeservice og løsningorienteret tilgang alle deres medarbejdere har. Vi har oplevet mærkbare besparelser på vores elaftale, da E-GO tilbyder en fair, konkurrencedygtig og transparent pris modsat de fleste leverandører på markedet. Derudover må jeg sige, at deres app mere end dækker vores behov og ønsker til funktionalitet. Jeg vil særligt fremhæve den nye og geniale funktion, hvor laderen selv holder øje med spotpriserne og sørger for at lade bilen så billigt op som muligt indtil man skal bruge den. Jeg kan på det varmeste anbefale E-GO, da man virkelig føler sig værdsat som kunde og får adgang til gode innovative produkter til en fair pris.

15 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Super produkt og fantastisk kundeservice

Har både EL og ladeboks hos E-GO, og har kun positivt at sige i forbindelse med flytning af EL ig opsætning af ladeboks.
Boksen kom op i løbet af 14 dage, og blev sat op ud fra mit ønske. Og selv om det krævede lidt ekstra, er arbejdet udført super godt. Jeg har indstillet min app, så der lades om natten, og alt fungere super fint.

13 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Montering af ladeboks indenfor 14 dage…

Montering af ladeboks indenfor 14 dage efter bestilling, elektrikeren udførte installation ud fra mine ønsker og leverede et pænt stykke arbejde! App og boks har fungeret upåklageligt siden installation 👍 kan kun anbefale e-go.

4 kwietnia 2023

Fantastisk kundeservice

Vi oplevede en helt fantastisk kundeservice. Indenfor en uge havde vi fået installeret ladeboks gratis.
Derudover fik vi flyttet vores elnet til e-go.
Det fungerer som det skal. E-go får vores varmeste anbefalinger.

12 kwietnia 2023

5-stjernet produkt og service

Opkald besvares hurtigt med kundeservice på højeste niveau, der forholder sig til kunden. Har både el samt leje af ladeboks med installation - både skiftet samt opsætning ift. ladeboksen er gået smertefrit og med længder foran konkurrenter på pris samlet set. :)

29 marca 2023

Kan klart anbefales

Deres eksterne montør havde misset, at der skulle et sim-kort i, da laderen blev sat op i en p-kælder uden dækning. Sebastian og hans kollega, kørte personligt ud senere på dagen på en fredag, og fik det ordnet det, således jeg kunne lade over weekenden. Sindsygt god stil ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Super kundeservice med stor produkt viden omkring de forskellige løsningsmuligheder.

Derudover var de engageret og i en til at levere en ladeløsning på meget kort tid

Kort og godt en super oplevelse og kan kun anbefales

9 lutego 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej