Afspraak gemaakt voor bezorging deze avond (di 2 juni) tussen 17.00-21.00 uur. Heb ik in de nacht van ma op di een mail ontvangen dat ze wo 3 juni langs komen. Ik via WhatsApp contact opgenomen, hoe z... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Dynasure kwam langs op de tijd die ik zelf had aangevraagd. De ophaler was duidelijk en netjes. Vervolgens kwam een aantal dagen later (binnen de gestelde termijn) het gerepareerde toestel retour. Pe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Waardeloze service Waardeloze service. Tijdvak kiezen voor je bezorging van je paspoort is zinloos. Dynasure annuleert je afspraak op het laatste moment met als reden ‘krapte op de arbeidsmarkt’... Zobacz więcej
Na het indienen van mijn terechte claim werd deze gehonoreerd en kreeg ik vervolgens vriendelijk de melding dat ik uit de verzekering werd gezet. Volgens Dynasure maakte ik teveel gebruik van de verz... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dynasure is dé partner in 'trusted' backoffice services voor personal electronics. We ontzorgen verzekeraars, telecomoperatoren en andere dienstverleners door processen van ze over te nemen.
Dane kontaktowe
Holandia
- dynasure.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super service
Super geholpen door de medewerkers en met 2 dagen een nieuwe telefoon. #Duimomhoog

Odpowiedź od Dynasure
Laatst telefoon gestolen en binnen no …
Laatst telefoon gestolen en binnen no time werd er een vrnvangend toestel bij mn vriend bezorgd. 5 sterren dus.

Dynasure, goed werk
Dynasure, jullie verdienen een pluim! Ik snap niet dat er mensen zijn die zo kunnen klagen, Ik ben altijd goed geholpen!

oplichting
65 Euro eigen risico omdat mijn scherm kapot is.. een scherm dat ongeveer even duur is. daarvoor in de plaats krijg ik een ander toestel als vervanging wat het ontzettend slecht doet.. loopt steeds vast etc.
en daar betaal je 14 euro per maand voor

Handig!
Claim snel en zeer vriendelijk afgehandeld. Mijn beschadigde toestel werd op mijn werk opgehaald en mijn nieuwe toestel werd hier ook weer afgeleverd. Wel zo handig!

Odpowiedź od Dynasure
Ik ben twee keer door Deborah erg fijn …
Ik ben twee keer door Deborah erg fijn geholpen.
----
ACE verzekeringen zou echter, nu zij overgenomen is door Chubb en gezien de maandelijkse verzekeringspremie door Chubb wordt geincaseerd, leentoestellen dienen te geven aan de verzekerden voor de korte periode van acceptatie van de claim (tussen het ophalen van het toestel met schade en afleveren van een andere/nieuwe toestel).

Vriendelijk
İk heb Deborah gesproken, ze was heel vriendelijk en heeft mijn probleem snel opgelost. Top top top !

Bedankt Deborah! :)
Heel erg tevreden en blij met de hulp van Deborah. Na het spannende avontuur van mijn telefoon die bij de Pizzeria was beland ipv bij mij, heeft zij mij heel vriendelijk, lief en vooral goed geholpen en er gelijk achteraan gegaan. Daar kunnen veel bedrijven nog wel wat van leren! Nogmaals, bedankt Deborah!

Odpowiedź od Dynasure
Dit mag ook gezegd worden!
Dit mag ook gezegd worden!
Ik wil u complimenteren, dit omdat het herstel van mij telefoon erg snel is gegaan. De uitmuntende aflevering is iets waar PostNL zeker van kan leren. Nog nooit heb ik het gehad dat zoiets zo snel en zo netjes is behandelend. Ik kon zelf een dagdeel uitkiezen voor bezorging en je kunt de bezorgdetails nauw trekken. Ook krijg je net een uurtje voor aankomst een sms bericht. Top en prima waarvoor mijn dank.

Odpowiedź od Dynasure
Vriendelijk geholpen door een jonge …
Vriendelijk geholpen door een jonge dame genaamd Deborah. Ik wilde mijn verzekering opzeggen en had hier veel moeite mee. Uiteindelijk een leuk gesprek gehad en verzekering kunnen opzeggen.

goede service
Prima
Een goede, snelle en klantvriendelijke afhandeling, daar kan menig organisatie een puntje aan zuigen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.