Dynamiq Recenzje 11

4,1

4,1

Dobra

Misleidende lage maandlasten, maar uiteindelijk veel duurder

Ik heb een erg teleurstellende ervaring met Dynamic Energie. Tijdens het telefoongesprek werd mij verteld dat mijn maandelijkse kosten lager zouden uitvallen, waardoor het aantrekkelijk leek om over te stappen. In eerste instantie klinkt dat natuurlijk goed, maar in werkelijkheid blijkt het totaalplaatje heel anders te zijn.
Na vergelijking van de contracten en tarieven zag ik dat de prijs per kWh stroom en per m³ gas bij Dynamic Energie aanzienlijk hoger ligt dan bij andere leveranciers, zoals bijvoorbeeld Energiedirect. Daardoor lijken de maandelijkse voorschotten misschien laag, maar aan het einde van de rit betaal je juist veel meer via de eindafrekening.
Voor mij voelt dit misleidend. Er wordt aan de telefoon vooral gestuurd op lage maandlasten, terwijl er niet duidelijk genoeg wordt uitgelegd dat de daadwerkelijke verbruikskosten veel hoger kunnen uitvallen. Veel consumenten kijken logischerwijs eerst naar het maandbedrag, maar uiteindelijk gaat het om wat je totaal betaalt.
Ik raad anderen daarom aan om niet alleen naar het maandelijkse voorschot te kijken, maar vooral goed de tarieven per kWh en m³ gas en de volledige contractvoorwaarden te vergelijken voordat je akkoord gaat.
Ik vind dat Dynamic Energie hier transparanter over moet zijn richting klanten.

1 października 2025

Ik ben gebeld door energiebedrijf…Dynamic

Ik werd gebeld door energiebedrijf Dynamiq, ik was net naar een ander gegaan, maar ik kon me niet eens aanmelden. Ik zat nog in de “nadenk tijd”.
Wat ben ik blij dat ik gebeld werd door L…net op tijd anders had ik niet zo makkelijk kunnen wisselen. Alles is goed uitgelegd en ik ben heel tevreden!

20 lutego 2026

Veel boeven maar niet allemaal!!

k ben recent overgestapt naar energiemaatschappij Dynamic en ben daarbij uitstekend telefonisch geholpen door Marco. De medewerker gaf helder en deskundig advies, dacht mee over mijn verbruik en legde duidelijk uit hoe het vaste tarief werkt. De overstap werd meteen en zonder gedoe geregeld. Erg prettig en professioneel! ⚡🌱

10 grudnia 2025

Czy to Twoja firma?