Super lieve verkoper😍 erg persoonlijk contact en we hebben vlekje al 1,5 jaar! Wat een topservice!
Zobacz, co mówią recenzenci
Valse informatie gekregen, bij aanspreken kreeg ik geen bericht terug. Negeert meerderen berichten. Broodfokkerij eerste klas. Alleen maar voor het geld doet Naomi-Jane het, die zelfs haar naam heeft... Zobacz więcej
Deze dame heeft ons twee mannetjes konijnen meegegeven. Dit had ze nooit mogen doen! Wij zijn nu namelijk 5 maanden verder en hebben twee vechtende konijnen die niet meer samen kunnen. Nu moeten we of... Zobacz więcej
Eigenaresse schrijft haar eigen 5 sterren reviews. Geloof deze dus niet. Wij hebben hier twee kleine konijntjes gekocht en deze werden gelijk heel ziek en zijn overleden. Het gaat mij niet eens om het... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Dit is een broodfokker
Dit is een broodfokker. Zorg er alsjeblieft voor dat je je nieuwe konijntje adopteerd bij een fokker die om de dieren geeft.
Smerige fokkers!!!
Smerige fokkers!!!! diertjes zijn doodziek!!!! zie uitzending BOOS Oktober 2021. Smerige lui met veel praatjes, die het heel normaal vinden dat je een doodziek dier koopt!!!
Ze verkoopt zieke konijnen
Ze verkoopt zieke konijnen, klanten krijgen geen gezondheidsverklaring mee, gaan na een aantal dagen dood. Het gaat niet eens meer om de konijnen, maar het geld
Konijnen zijn ziek!!!
Broodfokkers kijk aflevering boos
Vreselijk smerig rot bedrijf
Vreselijk smerig rot bedrijf! BROODFOKKERS moeten ze stoppen. Ik snap niet dat dit nog mag.
Ik ben er langs geweest en echt vreselijk
Ik ben er langs geweest, dit is letterlijk een konijnen fabriek. Nooit een konijn aanschaffen bij deze mensen.
Fokken zieke konijntjes
Fokken zieke konijntjes, dierenmishandeling! Broodfokkerij! Niet hier kopen! Naomi Jane, ik hoop dat je stikt.
Geen konijnen hier kopen.
Hier niet kopen!
Hier niet kopen! Verkopen zieke dieren die binnen no-time overlijden!
Konijnen worden hier verwaarloosd en…
Konijnen worden hier verwaarloosd en dierenwelzijn wordt niet gerespecteerd. Alles om geld te verdienen ten koste van de gezondheid van konijnen. Koop hier nooit een konijn, ook al is alles beter dan ze daar te houden…
Hier verkopen ze zieke konijnen
Hier verkopen ze zieke konijnen, echt heel slecht en zielig
Ik zocht een konijn voor de kerst
Ik zocht een konijn voor de kerst. Na 4 dwergkonijnen te hebben uitgezocht op 19 december, hoefde ik ze tweede kerstdag niet zelf te slachten en niets aan de kinderen uit te leggen. Ze lagen dood in hun hok
Walgelijk bedrijf
Walgelijk bedrijf. Als je een beetje gevoel hebt voor dieren, ga je ze niet ziek verkopen en ze vergelijken met een artikel!? Zie YouTube serie Boos. Je koopt een konijn en na een paar dagen dood door ziekte. En dan zo makkelijk een nieuwe aanbieden. Zo werkt het niet!!
Mevrouw is een broodfokker
Mevrouw is een broodfokker! Verkoopt zieke dieren die binnen 1/2 weken overlijden.
Zieke konijnen
Zieke konijnen, overlijden binnen enkele weken. Broodfok.
De konijntjes gaan na paar dagen dood.
Mevrouw schrijft haar eigen positieve…
Mevrouw schrijft haar eigen positieve recensies, deze zijn dus niet van klanten. De daadwerkelijke klanten hebben vooral negatieve ervaringen. Zie ook de filmpjes op YouTube. Als je enigszins om dieren geeft, geef je geen cent uit aan deze broodfokker die kopers oplicht.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.