Ik heb eventjes gewacht met het schrijven van een recensie omdat de meeste recensies natuurlijk niet allemaal even positief zijn, maar 8 maanden geleden hebben wij hier onze konijntjes gekocht. We zij... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Valse informatie gekregen, bij aanspreken kreeg ik geen bericht terug. Negeert meerderen berichten. Broodfokkerij eerste klas. Alleen maar voor het geld doet Naomi-Jane het, die zelfs haar naam heeft... Zobacz więcej
Eigenaresse schrijft haar eigen 5 sterren reviews. Geloof deze dus niet. Wij hebben hier twee kleine konijntjes gekocht en deze werden gelijk heel ziek en zijn overleden. Het gaat mij niet eens om het... Zobacz więcej
Broodfokker eerste klas. De voedsters krijgen om de haverklap een nestje en de kleintjes zitten in een soort 'klasjes' in een soort stal bij elkaar. De konijnen die hier verkocht worden zijn va... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Mevrouw schrijft haar eigen positieve…
Mevrouw schrijft haar eigen positieve recensies, deze zijn dus niet van klanten. De daadwerkelijke klanten hebben vooral negatieve ervaringen. Zie ook de filmpjes op YouTube. Als je enigszins om dieren geeft, geef je geen cent uit aan deze broodfokker die kopers oplicht.
Pas op! Broodfokker
Deze broodfokker verkoopt zieke dieren en houd zich niet aan de wet
Koop niet bij deze dieronvriendelijke fokker
Deze fokkerij heeft haar fokkerij niet onder controle met als resultaat zieke konijntjes.
Geld is voor dit bedrijf helaas veel belangrijker dan het welzijn voor deze diertjes.
Zelfs 1 ster is nog teveel
Zelfs 1 ster is nog teveel. Als je van dieren houd, dan koop je je konijnen niet bij deze broodfokker.
Ik heb 4500 konijnen hier besteld en…
Ik heb 4500 konijnen hier besteld en deze hebben ze geleverd op mijn landhuis in aerdenhout. Uiteindelijk had ik er nog 2 over. Ik had de reviews voor de aankoop al gelezen en had daar dus rekening mee genomen. Pracht bedrijf!
Dierenleed
Dierenleed, broodfokker. Koop hier niet want anders gaat het dierenleed door.
Broodfokker
Broodfokker. Ga alsjeblieft naar een fokker met hart voor dieren.
Kans dat je konijn dood gaat of dat je hele hoge ziektekosten gaat betalen is groot.
Ook de informatie die zij geven over het verzorgen en het koppelen van de dieren kloppen niet helaas.
De konijnen die ze verkopen zijn ziek!
De konijnen die ze verkopen zijn ziek!
Dit bedrijf deugt niet
Kijk BOOS waarom je hier NIET naartoe moet…
Kan iedereen aanbevelen de nieuwe BOOS aflevering (op youtube) te kijken! Ongelofelijk dieronvriendelijk en dit soort praktijken moeten er gewoon mee ophouden. Als je ook maar een beetje om dieren geeft ga je hier niet langs.
Oplichters
Oplichters! heel simpel dit zijn broodfokkers!! Niks bij kopen dus. Tenzij je dol bent op dode diertjes.
KOOP JE KONIJN HIER NIET!!!!
KOOP JE KONIJN HIER NIET!!!!
De konijnen gaan na een hele snelle tijd dood, en de vrouw doet zich anders voor dan dat ze daadwerkelijk is. Het zijn broodfokkers
Kijk de aflevering van BOOS zodat je ziet dat het enorme foute boel is!!
NIET KOPEN DUS!!!!
Aankoop konijntje en hulp na die tijd!
Fijne ervaring bij het kopen van ons konijntje.
Ook de hulp na die tijd mbt het koppelen met ons andere konijn.
Ze liegt
Ze liegt. De dingen die op haar site staan zijn niet waar wanneer het er echt op aankomt. En het mooie is dat ze wanhopig haar eigen reviews schrijft omdat de waarheid haar fokkerij schaadt.. Dan moet je ook niet liegen tegen je klanten en je dieren beter behandelen zodat ze niet ziek bij het nieuwe baasje aankomen. Heb mijn konijn maar 2 maanden mogen meemaken...Ga daar nooit meer heen
Wij hebben twee konijntjes gehaald ze…
Wij hebben twee konijntjes gehaald ze zijn super lief en zien we goed verzorgd uit ze zijn makkelijk in omgang en gaan goed met kinderen om ik ben erg blij dat ik ze heb genomen en ze zijn zeker een aanrader
Wij hebben twee konijntjes gehaald…
Wij hebben twee konijntjes gehaald super leuk en gezond hele goed ervaring zeker een aanrader
Fokker komt afspraken niet na en komt…
Fokker komt afspraken niet na en komt erg schijnheilig over! Super boos!!!!!
Arme dieren
Arme dieren. Al bij aankomst eerste wat me opviel is dat er zoveel konijnen in een hok waren.. een flesje water en de hooi die bijna opraakt. Ik was erg geïnteresseerd in de dwerghangoor konijnen en ik zag een konijntje waar ik meteen verliefd werd op verliefd op zijn koppie. Nou 50 euro voor betaald en konijn zou ik later ophalen. Wanneer ik het konijn wil gaan ophalen was de fokker Jo ann bezig met andere klanten die waren aangekomen op het punt dat ze moesten betalen. En ook zij moesten 50,- euro voor het konijn maakte waarbij de man een terechte opmerking maakte ''waarom 50,- euro want op de site staat tussen 25 en 50 euro ? '' En Jo ann legt uit dat de soort konijn die ze aan het kopen waren minder baby's krijgen en dat een dwergkonijn die veel meer baby's krijgen en wel voor 25,- euro te koop zijn. Nou eerste wat ik denk is hey ik heb ook een dwergkonijn en ik heb toch echt 50,- euro voor betaald... ? Maar goed ik heb verder niks over gezegd (achteraf wel echt moeten doen). Ik was aan de beurt en ik mocht het konijntje mee nemen en ze vertelde dat ik een anti-parasiet product moest kopen omdat ze door de stress parasieten kunnen krijgen. En ook daar betaal ik 15,- euro voor. Toen ik thuis kwam begon precies hetzelfde product met dezelfde hoeveelheid pipetten bij Pet's Place voor beaphar anti parasiet 7,95.
Al naar 1 dag begint de ellende. Het gaat echt niet goed met mijn konijntje en ik besluit de derde dag naar de dierarts te gaan waarbij de dodelijke ziekte RHD bij mijn konijn werd vastgesteld en het konijn heb moeten inslapen binnen 2 dagen.... De dierenartskosten en geld van mijn konijn niet terug gekregen. Ze gaf als rede omdat al bij mij thuis was en zij geen controle heeft op de situatie? Dus mijn konijn is al ziek na 1 dag wordt de 2e dag ingeslapen door een dodelijke virus en dat is dan mijn eigen schuld? Ben armer geworden en heb verdriet bijgekregen..... Er zullen nog veel van dit soortgelijke situaties voordoen als ik de reviews zo lees ze blijkbaar meerdere klanten zo behandelt. Alsjeblieft, bespaar jezelf geld en verdriet om niet naar haar te gaan
Twee blije en gezonde dwergkonijntjes
Via via naar deze fokker gestuurd voor dwergkonijntjes te kopen. Zei raden mij dit bedrijf sterk aan. Wij kwamen aan op locatie werden super fijn ontvangen, konden direct alle konijntjes bekijken en knuffelen. Alle konijntjes zagen er heel blij en gezond uit. Vervolgens konijntjes uitgekozen en uitleg gekregen over spullen die wij nog konden aanschaffen voor de konijntjes. Niets anders dan te zeggen dat het bedrijf super service leverde. Nu thuis zijn de konijntjes nog steeds super blij en gezond. Ik zou dus net zoals diegene die mij heeft gestuurd het bedrijf sterk aanraden.
Super tevreden!!
Super tevreden!!
Onlangs konijntjes bij haar gekocht en super ervaring was dit voor mij. Altijd super snel en fijn contact. Konijntjes zijn super lief en kern gezond. Ik zou dan ook zeker nog keer willen terug komen om bij haar dwergkonijntjes te kopen!
Dwergkonijnen.com is niet wat het…
Dwergkonijnen.com is niet wat het lijkt!
De site is prachtig en contact via app verliep heel goed alvorens we een afspraak gingen maken. Als je een afspraak maakt onderteken je ook al
Min of meer de voorwaarden als je een konijn hebt gekocht en er wat mee is!
Op 5 juni kochten we 2 Dwergkonijnen voor de verjaardag van onze zoon. Ze waren allebei van een nestje van 5 april.
Eenmaal een week thuis zagen we al snel bij 1 van de konijnen een tand heel duidelijk als hij ging drinken! Na een foto te hebben gestuurd kregen we als antwoord dat het foute boel was en we het konijntje konden omruilen.
Na een week hechten met onze kinderen en ons was dit voor ons echt een NO GO, wat voor voorbeeld voor je kind ben je als je het konijntje wat een afwijking heeft gaat omruilen voor een “beter” konijn? En inmiddels waren we allemaal al helemaal gek op onze kleine medebewoners!
Het bleek uiteindelijk een gebitsafwijking te zijn vanaf de geboorte ( wat dus al gezien had moeten worden)
De operatie heeft ons 250 euro gekost en bij de dierenarts bleek ook nog eens dat ze allebei vachtmijt hadden! Dit koste ook weer het nodige om te behandelen.
Van de fokker hoef je geen coulance te verwachten wat betreffende de kosten en de Operatie was ook onze keus maar zelfs niet het aankoopbedrag voor een ziek konijn met afwijking als soort van berouw is geen discussie.
Ondanks dat alles in eerste instantie goed lijkt te zijn zijn het gewoon mensen die over de rug van vele konijnen geld verdienen en de liefde voor de dieren is er niet!
Reviews op hun site plaatsen ze niet als het slecht is ( die van mij is namelijk
Nooit geplaatst dus een verkeerd beeld krijg je door de reviews te lezen!
Voor ons nooit geen Dwergkonijnen.com meer
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.