Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super lieve verkoper😍 erg persoonlijk contact en we hebben vlekje al 1,5 jaar! Wat een topservice!

Oceniono na 1 z 5

Valse informatie gekregen, bij aanspreken kreeg ik geen bericht terug. Negeert meerderen berichten. Broodfokkerij eerste klas. Alleen maar voor het geld doet Naomi-Jane het, die zelfs haar naam heeft... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Deze dame heeft ons twee mannetjes konijnen meegegeven. Dit had ze nooit mogen doen! Wij zijn nu namelijk 5 maanden verder en hebben twee vechtende konijnen die niet meer samen kunnen. Nu moeten we of... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Eigenaresse schrijft haar eigen 5 sterren reviews. Geloof deze dus niet. Wij hebben hier twee kleine konijntjes gekocht en deze werden gelijk heel ziek en zijn overleden. Het gaat mij niet eens om het... Zobacz więcej

1,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nieteens Dwerg konijnen

We hebben daar 2 konijnen gekocht.
1 dood in 2 weken door Coccidiosis
En toen we voor een nieuwe naar een andere fokker zijn gegaan kwamen we erachter dat het niet eens pure dwerg konijnen zijn.
Deze verkopers zijn scammers

1 sierpnia 2022

Inmiddels babydwergkonijnen.com

Inmiddels is haar domein naam gewijzigd in babydwergkonijnen.com en gaat ze nog steeds vrolijk verder en verschuilt ze zich achter haar zelf gemaakte regeltjes zoals de garantie van 7 dagen terwijl er gewoon wettelijk bepaald is dat het een half jaar is. En je behoort je geld terug te krijgen en niet een nieuw vervangend konijn. Als je haar met alles confronteerd zegt ze er is een hetze op haar gaande is en ze zijn alleen maar uit op mijn geld. Ja meid geld dat jij verdient door zieke konijnen te verkopen en mensen verdriet aan te doen dat je op zo een manier jouw geld wil verdienen vreselijk!

16 lipca 2022

KONIJN Dood door COCCIDIOSIS

Iedereen die hier loopt te janken dat de BOOS aflevering BS is

Ons konijn was doodgegaan binnen 14 dagen en wij hadden de aflevering nog niet eens gezien.
Nu hebben we 1 sneu konijn die zijn vrouwtje mist terwijl hij misschien ook ziek is.

Coccidiosis is de ziekte die het konijntje had.
Zeer besmettelijk en kan snel fataal zijn bij je dieren.

Leuk dat ze hun Instagram account privé hebben, dan kun je natuurlijk niet makkelijk comments snel achterlaten.

En ook toevallig dat je alleen via trustpilot de slechte reviews kan zien. DIE WIL JE NATUURLIJK NIET OP JE SITE HEBBEN STAAN.
Dat is namelijk slecht voor je business.

Bij het bedrijf zelf smeren ze je allemaal dure dingen aan die je daar makkelijk kan halen.

No way dat je voor 2 konijnen, een beetje eten, hooi en wat extra's 215 EURO kwijt bent.

14 lipca 2022

Hier een konijn gekocht

Hier een konijn gekocht. Na een dag zonderde dit konijn zich af en at niet meer. Dierenarts kosten van ruim 500 euro. Met uiteindelijk een dood konijn tot gevolg. Deze broodfok moet gestopt worden! Dit is echt niet goed. De beloofde garantie stelt niks voor. Daar doen ze niks mee. Melding gemaakt bij de daarvoor benodigde instanties. Deze toko moet sluiten!!!!

2 lipca 2022

Beide konijnen ziek

Januari 2019 heb ik hier 2 konijnen gekocht. De ene is (na heel veel gekwakkel en dierenhuisbezoekjes) uiteindelijk in april 2021 overleden aan ecuniculi. Gisteren is de andere met spoed opgenomen in het dierenziekenhuis met "buikklachten". Er gingen bij mij alarmbellen af omdat beide konijntjes relatief jong overlijden/heel erg ziek worden (uitgaande van een gemiddelde leeftijd van 6-10 jaar). Na een kort onderzoek kwam ik op deze website terecht en ben ik geschrokken van de hoeveelheid negatieve reviews op deze site. Ik heb melding gemaakt bij 144 maar helaas is het al te lang geleden dat ik de konijntjes gekocht heb. Ik wil hier oproepen om melding te doen zodat deze fokster gestopt kan worden. Daarnaast worden de konijnen verkocht als "dwergkonijnen" maar die van ons waren niet bepaald dwergkonijnen te noemen, beide ruim 2 kg. Op dit moment vecht ik voor het leven van mijn konijntje maar als inslapen het beste is voor hem zal ik deze moeilijke keuze maken. Ik hoop dat we met zijn allen deze fokker kunnen stoppen.

17 maja 2022

Hele slechte ervaring

In 2020 2 konijntjes hier gekocht. Bij aankomst hing er al een gekke sfeer. Veel mensen aanwezig die aan het kijken zijn voor een konijntje. Meerdere rennen vol met babykonijntjes. 1 van de 2 konijnen met 5 dagen overleden, stond toen al 4 dagen onder behandeling bij de dierenarts, maar we konden niks meer voor het kleintje betekenen. App contact gehad en mochten een nieuw konijntje ophalen. Ook deze met 5 dagen overleden, exact dezelfde klachten. Na weer app contact te hebben gehad boden ze een nieuw konijntje aan voor de helft van de prijs (buiten het feit dat het raar is dat ze met nieuwe konijnen blijven gooien zonder er raar van op te kijken dat de konijntjes dood gaan, de 7 dagen garantie klopt dus ook niet). Na de dood van het 2e konijn onderzoek gaan doen en er achter gekomen niet de enige te zijn geweest. Achteraf gezien bij de eerste keer al moeten afhaken na het slechte onderbuik gevoel. Ook waren beide overleden konijnen als ram aangeboden, bleken allebei voedsters te zijn… Voor mijn overgebleven konijn ergens anders een nieuw vriendje gevonden en van hun mogen we al bijna 2 jaar genieten.

4 maja 2022
Oceniono na 1 z 5

In de zomer van 2021 2 konijnen gekocht…

In de zomer van 2021 2 konijnen gekocht bij dwergkonijnen.com. Het 1e konijntje ging na 2 dagen dood. Plotseling. We mochten meteen een ander konijntje komen halen. Dit hebben we gedaan. Het 2e konijntje ging na 4 dagen dood. Met hoge dierenartskosten eraan verbonden. Na appcontact werd er gelogen over wie de eigenaresse was. Ze vergeet alleen dat haar foto's op internet staan. Er worden ook verkeerde adviezen gegeven die totaal niet overeen komen met adviezen van de dierenarts.
Deze hele ervaring heeft onze kinderen erg veel verdriet gedaan en ze zijn alsnog bang dat ons konijn snel doodgaat. Het 3e konijn dat we binnen de garantie mochten halen leeft nog, maar heeft een zwakke gezondheid met zeer snel buikklachten, snot en regelmatige dierenartsbezoekjes.

21 kwietnia 2022

BROODFOKKER

BROODFOKKER

Ik heb even op de website gekeken van deze broodfokker, alleen maar positieve reviews. Dit is erg bijzonder, helemaal omdat mijn review daar niet op de site komt te staan. Maar check de aflevering van Boos op youtube met de titel Dwergkonijnen.com klinkt leuk maar verkoopt konijntjes die SNEL DOOD GAAN: BOOS S06E09

Verkopen zieke konijnen die overlijden, je krijgt geen geld terug...

4 marca 2022
Oceniono na 4 z 5

Niet laten tegenhouden door negatieve reviews..

Ondanks alle negatieve reviews toch een tijd terug hier onze konijntjes gekocht. Ik ben blij dat ik niet afgehaakt ben na het lezen van alle klachten. Wij zijn ontzettend blij met onze konijntjes. Voor de zekerheid wel helemaal laten checken bij de dierenarts in ons eigen dorp en alles was goed. Heel gezond, tevreden en lieve konijntjes. Wij zijn ontzettend blij dat we hier onze lieve konijntjes alsnog gekocht hebben en zouden het zo weer doen. Dus mensen, ondanks alle negatieve reacties; het kan ook goed gaan! Ook hebben we alle toebehoren gekocht bij deze fokker. Erg tevreden mee! Goede informatie meegekregen. Al met al, erg blij mee! Wij kunnen niet meer zonder onze nijntjes 😊

27 lutego 2022

DIT IS EEN BROODFOKKER!!

DIT IS EEN BROODFOKKER!!!
Onze konijntjes komen hier vandaan. We zijn verkeerd voorgelicht waardoor het gedragsmatig totaal fout is gegaan en we afscheid hebben moeten nemen van 2 konijnen. Volgens de fokker kun je prima een jong konijntje in een groep volwassen konijnen zetten, want deze redt zich wel - aldus de fokker. Dit is absoluut niet zo!!!! Je kunt niet zomaar een paar konijnen bij elkaar zetten, ze moeten gekoppeld worden en daar gaat veel tijd in zitten als je dit zorgvuldig wilt doen. Je kunt er niet vanuit gaan dat oudere dieren een jong konijntje zomaar accepteren! Daarnaast hebben we 1 konijn veel te jong mee gekregen. Deze hebben we konijnenmelk moeten geven omdat ze nog geen vast voedsel verdroeg. Dit ook op aanraden van de fokker na contact hierover. Zo zielig, het konijntje was veel te vroeg weggehaald bij haar moeder!! Bovendien zat ze in een ander nest dan waar ze hoorde te zijn wat we erg vreemd vonden. Ik begrijp niet dat deze praktijken door kunnen gaan.
Deze dame wilt geld verdienen. Prijzen zijn hoog en er zijn heel veel moederdieren waarvan je je af kunt vragen hoe vaak deze konijnen een nestje krijgen. Als je zorgvuldig omgaat met je dieren zorg je voor een andere vorm van huisvesting, zoals veel ruimere hokken en leefruimte, minder dieren en een bewust diervriendelijk beleid.
!!!!KOOP HIER GEEN KONIJNEN!!!!

11 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Wij hebben de recensies en…

Wij hebben de recensies en waarschuwingen helaas niet van tevoren gezien, tot onze grote spijt. Wij hebben hier een maand geleden twee konijntjes gekocht, waarvan er eentje binnen de eerste paar weken verschillende klachten kreeg. We zijn meerdere keren naar de dierenarts geweest, maar de problemen bleven zich opstapelen. We hebben haar nog geen maand in huis gehad voordat ze is overleden, nadat we alles geprobeerd hebben om haar te helpen. De reactie van de fokker op dit bericht was kil en zakelijk. We kregen een doorgestuurd stukje tekst waarin staat dat ze niet verantwoordelijk zijn voor gebreken die optreden na de 7e dag na aankoop (wat volgens de wet 6 MAANDEN is). Ze wilde ons niet tegemoetkomen in ziektekosten (bijna 600 euro in twee weken) en wilde de aanschafprijs niet terugbetalen. Wel vroeg ze meteen of we een nieuw konijntje wilden kopen...
Wij zijn lang niet de enige waarbij zoiets is gebeurd, er zijn meerdere mensen die een rechtszaak tegen de fokker hebben aangespannen en er is een aflevering gemaakt van het programma 'boos'. Wij hopen dat mensen dit wel zien voordat ze dezelfde fout maken als wij.

30 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Ziekte en verkeerd advies. Zorg dat je weet waar je aan begint!

Zojuist een van onze 3 konijntjes naar een opvang gebracht en beloofd een review te schrijven over deze fokster. 1 1/2 jaar geleden hier 3 konijntjes gekocht die alle 3 binnen 2 weken syfilis bleken te hebben (geslachtsziekte van de moeder), niet lang daarna snotneusjes maar het ergste van alles was wat dat we niet goed geadviseerd zijn. Volgens de fokster konden we makkelijk 2 vrouwtjes nemen en 1 mannetje. Dit ging inderdaad goed tot de vrouwtjes hormonaal werden na ongeveer 6 - 7 maanden. Wij wisten niet dat je vrouwtjes samen echt moet laten steriliseren en waren hier helaas te laat mee. We hebben heel veel geprobeerd om de dames weer op goede voet te krijgen met elkaar, helaas te vergeefs. Nu gekozen voor het welzijn de konijntjes en afscheid genomen van 1 vrouwtje. Mijn advies, lees je goed in over de verzorging van konijnen en kijk ook eens na herplaatsing. Bij knaagdierenopvang Eemland kunnen ze je alles vertellen over konijnen&verzorging en kun je de liefste konijntjes vinden die een nieuw thuis nodig hebben.

25 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

KOOP HIER NIET JE KONIJN!!!!!

Konijnen sterven binnen een aantal dagen! Zogenaamd geen garantie. Krijgt geen gezondheidsverklaring mee. En maar doorfokken.

Alle positieve reviews komen van de fokster zelf en haar harem.

NIET INTRAPPEN!!!!

16 stycznia 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej