Super lieve verkoper😍 erg persoonlijk contact en we hebben vlekje al 1,5 jaar! Wat een topservice!
Zobacz, co mówią recenzenci
Valse informatie gekregen, bij aanspreken kreeg ik geen bericht terug. Negeert meerderen berichten. Broodfokkerij eerste klas. Alleen maar voor het geld doet Naomi-Jane het, die zelfs haar naam heeft... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Dierenmishandeling door fokkers
Nooit hier een konijn halen. De konijnen blijken ziekten onder hun leden te hebben en ze kunnen geen gezondheidsverklaring leveren. Zie ook dat BOOS er een aflevering over heeft gemaakt tijd geleden.
18 juli konijntje gehaald nu overleden!
18 juli 2023 konijntje gehaald. Er zaten veel konijnen. Ze vertelde waren ook opvang konijnen van mensen met vakantie. Ik trapte er in en kocht ons konijntje Soof. Vandaag plotseling overleden nog geen jaar oud. Dochtertje 4 intens verdrietig en ik ook!! Ik wil iedereen behoeden voor dit leed. Alle reviewers zij waar, Het is dieren leed en zo zielig voor de konijntje.
Koop er geen konijntje ze zijn ziek en doorgefokt!! Zorg dat dit stopt.
Ze verkopen een ander ras als dat je…
Ze verkopen een ander ras als dat je denkt te kopen en voor betaald.
Ook verkoopt ze dieren toebehoren voor een duurdere prijs als dat je het zelf kan bestellen.
Dierenmishandeling en doorfokkerij
Wij hebben hier twee jaar terug twee konijntjes (hangoor) gekocht. Een wit rammetje en een bruine voedster met een vlekje op haar neus.
Met pijn in ons hart moesten we al anderhalf jaar later ons rammetje moeten laten inslapen vanwege verschrikkelijke kiesproblemen. De voedster is inmiddels twee maar heeft overduidelijke gezondheidsklachten die nu pas naar buiten komen: óók tand problemen, waarschijnlijk nog meer gezondheidsklachten. Het blije meisje wat ze was is ze nu namelijk niet meer, ze beweegt amper, komt niet buiten, komt niet meer naar je toe om je te likken etc.
Toen we onze konijntjes hebben gekocht bij deze oplichters hadden we ook gezien dat de kleintjes in veel te kleine ruimtes gehouden worden voor de verkoop, veel te veel drukte, geen goede begeleiding, echt veel en veelsté weinig voedsel! Onze konijntjes waren dan ook veelste mager en ze hadden de poep aan hun vacht zitten, verschrikkelijk om te zien.
Wij zijn in ieder geval blij dat wij onze konijntjes nog een goed leven hebben kunnen aanbieden tot zover het mogelijk was. Maar dit mag niet gebeuren dat konijnen zo'n kort leven hebben! Een konijn word over het algemeen 9 jaar, waarvan de konijnen van deze een week niet halen of in de hoop 2 jaar kunnen leven.
Dit bedrijf is FOUTE boel!
Doe a.u.b. onderzoek naar waar je konijntjes koopt en niet bij een ontzettende doorfokker zoals dit bedrijf, die je naast de kosten van de beestjes (50 per stuk) ook nog dure spullen aansmeert, waar je het ergens anders geodkoper kunt kopen. Ze geven hier NIETS om de dieren en alleen maar aan hun eigen belang (geld). Ook krijg je hier geen gezondheidsverklaring van de konijntjes.
ja hij ging dood
Aangeven Dierenbescherming
Ik lees zoveel slechte reviews over deze konijnenfokker en blijkbaar gaat ze er al een poos mee door ondanks dat ze op het programma Boos is geweest. Ze adverteerd ook nog steeds via marktplaats, waar wij bijna op het punt hebben gestaan om bij haar konijnen te kopen. We zijn blij dat we door het lezen van deze reviews het niet gedaan hebben.
Zouden de mensen die deze slechte ervaringen hebben opgedaan niet nu een melding moeten maken bij de DIERENBESCHERMING het telnr 144. Zo kan ze toch niet langer door blijven gaan.
Slecht geadviseerd!!
Deze dame heeft ons twee mannetjes konijnen meegegeven. Dit had ze nooit mogen doen! Wij zijn nu namelijk 5 maanden verder en hebben twee vechtende konijnen die niet meer samen kunnen. Nu moeten we of 1 konijn wegdoen of koppelen met dames en apart laten leven. Wat een gedoe! Had ons een hoop hoofdpijn bespaart als zij ons een man/vrouw combinatie had geadviseerd!!! Recensies op haar websites zijn door haar zelf uitgekozen!!
Dierenmishandelaar
Eigenaresse schrijft haar eigen 5 sterren reviews. Geloof deze dus niet. Wij hebben hier twee kleine konijntjes gekocht en deze werden gelijk heel ziek en zijn overleden. Het gaat mij niet eens om het geld maar om de barbaarse manier van geld verdienen over de rug van zieke dieren aka. DIERENMISHANDELING. Vreselijk dat deze vrouw door kan blijven gaan onder nieuwe bedrijfsnamen. Zie aflevering BOOS S06E09.
Na 1.5 week 2 dode konijntjes...
Ik heb 1.5 week geleden 2 konijnen gekocht hier, in 1e instantie leken ze prima gezond, eentje wat mager. Na 1 dag al waren de konijnen iets minder actief, maar we dachten aan veel nieuwe indrukken. De konijntjes zijn vandaag plotseling overleden. We zijn er gebroken van. Als ik had geweten dat hier zoveel mensen gedupeerd zijn dan had ik hier nooit mijn konijntjes gehaald..
EEN STER IS NOG TEVEEL!
EEN STER IS NOG TEVEEL!
De gebrekkige gezondheidstoestand van het konijn dat ik kocht waren binnen enkele dagen meteen duidelijk. Het dier begon tekenen van ziekte te vertonen, wat leidde tot hoge dierenartskosten. Dit geeft aan dat er geen fatsoenlijke gezondheidscontroles werden uitgevoerd voordat de konijnen werden verkocht.
Bovendien leken de fokdieren overduidelijk gestrest en angstig, wat wijst op een gebrek aan zorg en aandacht voor hun welzijn. Het is duidelijk dat winst hier belangrijker is dan het welzijn van de dieren.
Ik raad ten zeerste af om hier een konijn te kopen en hoop dat anderen deze recensie serieus nemen voordat ze overwegen hier een huisdier aan te schaffen. Het is belangrijk om te investeren in fokkerijen die ethische praktijken volgen en zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Deze fokkerij voldoet helaas niet aan die normen.
Konijn ondervoed en ziek
Na 2 weken ons konijn moeten laten inslapen. Konijn bleek ondervoed en mogelijk ziek. Na reactie op WhatsApp kreeg ik aanbod nieuw konijn voor de helft van het geld te kunnen halen. Na (kritische maar nette) vragen werd ik geblokkeerd. Schokkend dat deze vrouw kan doorgaan!
Mijn konijntje is helaas ook al vaak…
Mijn konijntje is helaas ook al vaak ziek geweest, zelfs BOOS is hierlangs geweest, dit moet stoppen! Ze is nu onder een andere naam verder gegaan: dwergkonijnentekoop.nl
Konijnen gaan snel dood en zijn ziek
Twee konijnen gekocht voor pleegkind. Ene konijn ging binnen een week dood. Nieuwe gehaald, maar ook dat konijn ging dood. We mochten dat nieuwe konijn uitzoeken voor de helft van het geld. Daarna weer 2 konijnen gekocht, want ja, konijnen kunnen zomaar doodgaan. Wisten wij veel... Zoveel kinderverdriet! Verkoper Jo Ann denkt alleen maar aan geld. 5 konijnen hier gehaald en 4 dood gegaan. Geld teruggeven werd niet aangeboden. Had ik maar geweten dat je daar gewoon om mag vragen. Het laatste konijn hebben we naar een zorgboerderij gebracht omdat het niet goed is dat een konijn alleen is. Dierenartsbezoeken, hoge kosten. Geen gezonde konijnen (autopsie laten doen) Koop daar niet!!!
2 lieve konijntjes hier gekocht die erg…
2 lieve konijntjes hier gekocht die erg aanhankelijk en niet gemeen zijn. Ze zijn bij de focker opgegroeit met katten en daardoor gaan ze ook goed samen met de katten hier in huis.
Twee konijntjes gekocht
Twee konijntjes gekocht. Drie weken na aankoopdatum is er één van de twee konijntjes gisteren overleden. Het konijntje was maar liefst 9 weken oud. Gebeurde van de één op de andere dag. Verkoper gecontacteerd en zij heeft aangeboden om gratis te herkoppelen. Ik heb dit geweigerd omdat ik zo angstig bent dat het huidige konijntje ook komt te overlijden. Helaas zag ik de recensies te laat en ik heb in goed vertrouwen de konijntjes gekocht. Nu zit ik met een zielig konijntje en twee verdrietige kinderen. Maak alsjeblieft een melding als je dezelfde of een soortgelijke situatie hebt mee gemaakt bij 114.
Koop hier geen konijnen
Koop hier geen konijnen! Haal ze a.u.b. uit het asiel, hier zijn ook super leuke en lieve konijntjes.
Ik heb 2,5 jaar geleden 2 konijntjes gekocht bij haar in Voorthuizen. Moesten geregeld naar de dierenarts i.v.m. onder andere niet meer eten en darmproblemen. Het vrouwtje is helaas op een leeftijd van 1,5 jaar overleden. Na een vrouwtje uit het asiel te hebben gehaald, is het mannetje helaas afgelopen september, nog geen jaar later ook overleden.
Het is niet normaal dat konijnen maximaal 2,5 jaar oud worden. Nu ik al deze verhalen lees hier, vermoed ik dat ze gewoon een slechte start hebben gehad en daardoor gauw ziekelijk waren. Ik heb eerder konijnen gehad, maar me nog nooit zoveel zorgen gemaakt en ben nog nooit zo ontzettend vaak bij de dierenarts geweest. Hebben er alles aan gedaan, maar het mocht helaas niet baten.
Deze vrouw moet écht stoppen! Arme konijntjes.
KOOP HIER GEEN KONIJN
Half jaar geleden 2 konijnen gekocht, de ene al behandeld voor van alles en nog wat. ( kosten +-€250) de ander vandaag overleden, gisteravond niks aan de hand. Vanochtend overleden door onverklaarbare reden volgens onze dierenarts.
HAAL HIER GEEN KONIJNEN!
Levert meer kosten en verdriet op dan vreugde.
Broodfokker
Broodfokker. Ze liegt dat ze barst. Heeft absoluut geen hart voor dieren. Niet hier kopen!!!!
Mevrouw gaat nu verder op een andere…
Mevrouw gaat nu verder op een andere website, namelijk babydwergkonijnen.com. Trap er niet in en koop geen konijnen van deze broodfokster. Een mooie dame is wolfskleren.
Broodfok
Broodfok. Red een konijn, haal ze niet hier maar in een asiel.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.