Ik bestelde via bol.com "DULA Etiketten - Stickervellen A4 - 1 Sticker per vel - 210 x 297 mm - 100 vel" (LU-A4-1-100) en ik ontving "DULA Etiketten - Stickervellen A4 - 16 Sticker per vel - 105 x 37... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Vriendelijke geholpen, Bestelling Epson toner inkt gedaan. Zelf Kwam ik niet helemaal uit. Geholpen maar niet de toner met de meeste vulling. Direct gebeld maar het was te lastig om de bestel... Zobacz więcej
Ik heb via Marktplaats een De’Longhi Magnifica S gekocht. In de advertentie stond duidelijk vermeld dat de machine **nieuw was en dat alleen de verpakking beschadigd was**. Op basis daarvan... Zobacz więcej
Super geholpen. de beste man belde me op of het pakketje iets later verzonden kon worden. Dit kwam mij zeer slecht uit waarop hij het meteen heeft opgestuurd. Toppers jullie daar
Ambachtsweg 13A, 2964LG, Groot-Ammers, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
De bestelde enveloppen zaten los in een doos en er waren van de 100 een aantal gekreukt. Niet leuk voor bedankkaartjes die verstuurd moeten na een overlijden!

Odpowiedź od Dutch Label Store
Printer gekocht, foto’s komen er vaag gekleurd uit én met strepen. Deze al teruggestuurd naar Canon maar zij vinden niets terwijl het duidelijk is dat de printer geen kwaliteit heeft.
Dutch label Store wil printer niet terugnemen waardoor ik met een kapotte printer zit en mijn geld kwijt ben! Bedrijf beweert dat het geen fotoprinter is (wat op hun marketing wel wordt beweerd!), al zijn mijn gewone afbeeldingen die geprint worden ook vol met strepen en geven geen mooi kleur af. Hun reactie wat betreft dat het geen ‘fotoprinter’ is, heeft hier niets mee te maken. Ze willen hun enkel indekken. Testpagina uit printer toont ook duidelijk een defect. Hp kleurenprinter die ik nu heb print nochtans perfect op gewoon papier. Klantenservice is ook zeer arrogant en onvriendelijk met name de medewerker Anna.
Oplichterij dus, nooit hier kopen! Partner van bol.com!

Odpowiedź od Dutch Label Store
Disappointing Experience with Dutch Label Store
I recently ordered a new coffee machine from Dutch Label Store through BOL. Unfortunately, the experience fell short of my expectations.
Upon receiving the item, I was immediately concerned. The box was visibly damaged, and the coffee machine itself did not appear brand new. Additionally, the instruction manual was missing, although the machine's operation is relatively straightforward.
I contacted Dutch Label Store to seek a resolution. I proposed an exchange, suggesting they send me a new unopened machine upon receiving the original item. My aim was to avoid any inconvenience in making coffee while waiting for the exchange.
Unfortunately, Dutch Label Store was not accommodating. They lacked flexibility and were unable to offer a solution that met my needs. This resulted in a feeling of disappointment and dissatisfaction with their customer service.
Mijn bestelde artikel werd niet bezorgd. Slechts 1 mailtje was nodig om de andere dag het bestelde alsnog te ontvangen,...wat een snelheid en service, TOP !!
Razer naga via bol.com van hun gekocht. Na een jaar werkte een aantal knoppen niet meer. Om kans te hebben om iets van m'n geld terug te zien moest ik de muis retour sturen op kosten van mij natuurlijk...
Vervolgens 6 tot 8 weken wachten op 'reparatie'. De klantenservice kon verder niks betekenen. Lekker 8 weken zonder muis zitten, omdat ze weten dat ze weg kunnen komen met zo'n slappe 'retourservice'.
Verwacht niet dat er garantie zit op de producten die je bij hun koopt, ze doen er alles aan om er op een of andere manier onderuit te komen.
Ze hielpen ze me totaal niet en rapporteerden mijn review, omdat ze er niet blij mee zijn. Het dit bedrijf is echt diep triest.
Snelle levering, mooie labels voor een eerlijke prijs.
Heb hier voor het eerst besteld en de maner om je etiket te maken was zo simpel en de levering zoals aangegeven en dan ook nog een erg goede kwaliteit.
Dus het is duidelijk deze staat bij mijn favorieten voor als mijn labels op zijn bestel ik de volgende lading ;)
De labels zien er top uit. Mooie kleuren.
Hartelijk dank.
They helped fast and easily hen I wanted a change in he design after I received the photo proof.
Around 2 weeks later the labels fell on my door mat...
They look awesome!!
Very detailed...
I know where I will order my next labels...
Een fijne leverancier met hoge kwaliteit producten en een goede klantenservice. Ik kijk er altijd naar uit om mijn bestelling binnen te krijgen en steeds verrassen de resultaten mij. Ik ben heel tevreden!
Mooie labels en snelle levering ook eenvoudig te bestellen.
Ik was zeer tevreden over de service. Het gevraagde product werd vlug geleverd en in uitstekende staat. Ik ben zeer tevreden. Ik kan deze firma voor iedereen aanraden. Ook ik weet waar ik in het vervolg mijn labels bestel.
het was makkelijk om ons ontwerp door te geven, de levering ging ook vrij vlot en we hebben gekregen wat we gevraagd hadden. Top dus !
Ik kwam niet door het menu, ergens ging iets fout. Gelukkig ging het daarna alleen maar beter. Één mailtje naar de klanten service en die werd erg snel beantwoord. Er werd meegedacht en de oplossing was super. Mijn labels volgende niet veel later met de post! Een prachtig eindproduct wat ik vol trots op mijn eigen creaties kan vastnaaien.
De labels zienn er heel netjes uit en de levering was lekker snel, Top!
Heel duidelijke site.
Prachtige labels voor een mooie prijs. Makkelijk ontwerpen.
Slechte communicatie en levering. Krijg nog niet eens een mailtje van dat het verzonden is, en de levering verliep via DHL waar ik ook geen fan van ben, terecht blijkbaar want die stonden 5 uur te laat voor de deur. Zou hier niet nog een keer bestellen.
Die ene ster is nog teveel, iets bestellen en dezelfde dag nog laten bezorgen lukt ze niet, de ene na de andere smoes komt op tafel. Ze zeggen wel eens schoenmaker blijf bij je leest, blijf kantoorspullen verkopen en geen horloges aanbieden via Bol.com Waardeloos bedrijf.
Slechte services.
Na een defect apparaat te hebben opgestuurd. Krijg ik na een reparatie een beschadigde apparaat terug.volgens dutchblabel zet ie er geen minder koffie om en moest ik het daarmee doen. ik ben maanden verder en loop de klacht verder op.