Dienst Uitvoering Onderwijs Recenzje 82

Wynik TrustScore: 2 na 5

2,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Everytime that I called, the women assisting me where so willing and helpful. Be kind, ask how they are - people come to complain everyday - doesnt cost anything to be kind :) They always tried... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Stelletje smerige criminelen bij elkaar! Deze ambtenaartjes zijn erger dan welke ziekte dan ook op deze aardkloot! Houden zich zogenaamd enkel aan beleid, maar oog voor de (ex)student ho ma... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb 1 jaar mbo auto techniek gedaan, hiervoor een reis product aangevraagd. Ben 1 maand naar school geweest heb me daarna uitgeschreven 2 jaar lang niks van duo gehoord, nu ben ik in loondienst e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Niet voor de student

DUO zou het contactpunt moeten zijn voor de student en de overheid zodat alle studiefinanciering spoepel verloopt. Maar deze taak die ze hebben als bedrijf boeit ze helemaal niets. Al maanden moeite met mijn studiefinanciering te verlengen na mijn bachelor. Handmatig gedaan met hulp van de medewerker, blijkt dat ik geen studentenov heb omdat "ik het zelf niet heb aangevraagd". Nou als ik als informatica student moeite heb met het vinden van de knop om ov aan te vragen, dan is er wel echt wat mis met je design. Nou mag de student het lekker zelf uitzoeken want de reizen terug krijgen is geen optie en niet naar de uni gaan is ook geen optie. Lekker geregeld

3 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Oplichters met lak aan wetgeving

Maandelijkse betaling word ineens door gestort naar een zogenaamde ander openstaande post. Geen discussie mogelijk DUO maakt kennelijk haar eigen wetgeving en F You is de mentaliteit aan de telefoon. 55 min en mevrouw vind het te lang dus hangt op. Duidelijk een overheidsinstantie die niet haar eigen regels hanteert. Tot snel in de rechtszaal DUO !!!

2 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Wat een vresselijke organisatie!!!!

Wat een vresselijke organisatie!!!!!
Zeer slecht bereikbaar …. Wordt van kastje naar de muur gestuurd … Me dochter had een ov .. er is in termijnen bijna 600 euro van mijn rekening gehouden … er klopte niks van .. ging 3x pw naar school ( door de week ) stond zogenaamd verkeerd aangemeld en kon niet veranderd … ze is al lang en breed van school , rijd auto …. En krijg nu een aanmaning ( nooit eerder een brief gehad ) .. dat er een boete openstaat van 447 euro omdat ze in Jan -feb gereisd zou hebben … !!!!! Je raad het al ….. volgens hun gewoon betalen …. Deze organisatie zou echt van de aardbodem moeten verdwijnen !!!!

23 sierpnia 2024

Grumpy service

I spoke to a lady on the phone, her tone was unpolite and she seemed bothered by my question. She did not help me at all, her only words were "No, I cannot help you with that, that is not my department, you have to wait 8 weeks until we tell you more". The worst encounter I have ever had with client call center.

22 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Duidelijk geen systeem opgezet voor de…

Duidelijk geen systeem opgezet voor de klantenservice. Wat een drama.

Heb iemand aan de lijn gekregen die gebrekkig Nederlands spreekt en mijn vraag niet kan beantwoorden na 2x in de wacht te hebben gestaan.

Vervolgens reactie gekregen dat ik niet doorverbonden kan worden naar iemand die deze vraag kan beantwoorden door een wachtrij.

Aangeboden oplossing: Bel maar een andere keer terug om het weer te proberen...?

Het is te idioot voor woorden hoe slecht de klantenservice is geregeld van deze overheidsinstantie.

28 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik heb voor het eerst een medewerker…

Ik heb voor het eerst een medewerker gesproken die echt uiterst zijn best deed. In het verleden heb ik contact gehad met meerdere aardige mensen maar die hebben me niet zo goed geholpen als deze medewerker. Ik ben al maanden bezig met regelen en ik heb nu de juiste informatie eindelijk gekregen. Ik schrijf nooit een review maar deze is zeker verdient. Ik heb gesproken met Nick van der Laar. Als je de mogelijkheid hebt om hem je te laten helpen zou ik dit zeker doen. Ik heb namelijk met 3 verschillende instanties contact gehad al een paar maanden en Nick heeft mij het beste geholpen!

6 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Je aan een aanleveringstermijn houden

Update:
Ik heb vandaag meerdere malen contact gezocht( Ook mijn partner heeft contact gezocht). De ene medewerker zegt wat anders dan de andere medewerker. De ene medewerker kan wel een datum geven, de andere medewerker kan dat niet. Weer een andere medewerker geeft een totaal andere tijd indicatie. Je moet gewoon begrip hebben dat ze het druk hebben, dat is eigenlijk de boodschap. Dat is prima, maar communiceer dan geen deadline of hou de persoon in questie op de hoogte van de voortgang.

Origineel bericht:
Je aan een aanleveringstermijn houden, blijkt erg lastig. Wij zijn bezig met een hypotheek en doordat Duo zich niet aan de gecommuniceerde termijn houdt kunnen wij de hypotheek niet op tijd rond krijgen..... lekker professioneel.

29 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel goed geholpen door Normen…

Ik ben heel goed geholpen door Normen Wagner . Staat je vriendelijk te woord en zoek alles keurig voor je uit . Ik schrijf normaal nooit reviews , maar zo een medewerker is goed waard. Ik hoop dat er nog meer mensen door hem op deze manier worden geholpen .

26 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Walgelijke geld dieven zijn het gewoon

Walgelijke geld dieven zijn het gewoon. Moet ov boete betalen omdat ik zo gezegd ben door gaan reizen als geen student zijnde. Terwijl er op jullie t3fus site staat. Dat je gwn kan opzeggen in tram. Daarbij heb je geen ene mogelijkheid een bezwaar via 1 knop in te dienen. Alles moet moeilijk gaan. Jullie jatten geld van jongeren omdat jullie zelf niet kunnen geld verdienen. Zorg dat alles via 1 knop de toen is stelletje walgelijke financiële criminelen

1 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Afgelopen vrijdag contact opgenomen met…

Afgelopen vrijdag contact opgenomen met Duo over een langlopende kwestie. Het gaat over een enorme terugbetaling vanuit mijn kant door een interne fout bij Duo.

Na vele malen contact op te hebben genomen met Duo in het verleden kreeg ik afgelopen vrijdag medewerker Ian de Vries aan de lijn.

Ik schrijf normaal gesproken niet snel reviews maar Ian heeft mij geholpen zoals geen ander dat ooit heeft gedaan.
Hij heeft interesse getoond in het onderwerp en was uiterst begripvol en meelevend over mijn persoonlijke situatie. Hij heeft meteen een intern onderzoek opgestart.

Ian is erg betrokken bij de situatie en geeft je het gevoel dat je gehoord wordt.

Bedankt Ian!

8 marca 2024

Waardeloos instituut

Waardeloos instituut, overzicht nodig voor hypotheker. Bedenken ze van de 1 op de andere dag dat dit niet meer met spoed kan en iedereen gaat mee conform nieuwe regelgeving. Mensen worden hierdoor serieus financieel gedupeerd en man man man het is 2024, regel gewoon dat mensen met hun DigiD een uittreksel kunnen uitdraaien. Halve ambtenaren, denk even na voordat je iets in het leven roept amateurs

12 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Mijn Verzorgende IG (VIG) diploma…

Mijn Verzorgende IG (VIG) diploma behaald in 2010 staat niet in DUO, via DigiD geüpload.
DUO diensten benaderd, hierna volgen over en weer reacties en lever ik bewijs van 304 aan.
Ook dan word mijn diploma Verzorgende IG niet geüpload.
Albeda Collega gaat het nu voor mij uitzoeken (snappen hier ook niets van).

1 stycznia 2024
Oceniono na 2 z 5

Vreselijk onoverzichtelijke website

Vreselijk onoverzichtelijke website. Als je iets zoekt loop je continue aan tegen links die niet werken, pagina's die zijn verdwenen en onoverzichtelijke navigatiestructuur aan. Ze vragen ontzettend veel van studenten en inburgeraars als het gaat om netjes gegevens aanleveren en op tijd betalen. Maar ze maken het je vervolgens niet gemakkelijk om dat ook te kunnen doen.

8 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Nog net geen bedrog op nationaal niveau

Lange wachttijden, slechte georganiseerd, verstrekt informatie slecht en onhandig, en hebben bewezen dat ze geen problemen hebben met het misleiden van studenten.

Hypotheken worden tóch door de studieschuld beïnvloedt en nu ook nog eens een rentepercentage van 2.5% nadat ze jarenlang pronken met "geen leenangst" en niet aan dezelfde voorwaarden moeten voldoen die voor andere lening verstrekkers wel gelden.

De klantenservice die zal reageren kan er niets aan doen, maar wat een waardeloze instantie met een zwaar onbekwame directie

1 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

reageert nooit op de brieven. moet langer dan 25min. wachten elke keer. en dan weer het verhaal opnieuw uitleggen. ik snap niet wat er aan de hand is met deze organisatie. ook bij het bepalen van termijn bedragen hou ze vrijwel geen rekening met gezinssituatie. opeens moet ik meer dan 140 euro meer betalen dan afgelopen jaar. dan is een stijging van meer dan 250%. belachelijk.

2 stycznia 2024

Organisatorische puinzooi

Organisatorische puinzooi. Wachtrij meer dan 20 minuten. Vervolgens als oplossing geld over maken om het later terug te krijgen.
Enige mogelijkheid… oftewel schuld afgelost alleen je moet nog een automatisch incasso doen.
Slecht voor een overheidsinstantie.

29 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Beste klantenservice die ik ooit heb gehad

Ik schrijf normaal nooit reviews, maar ik wou even delen hoe fijn de klantenservice is van DUO! Ik heb de afgelopen maand 6 keer moeten bellen door een foutje met de tegemoetkoming scholieren en elke keer werd ik zo goed geholpen! Ze luisteren echt naar je en suggereren ook andere opties voor als plan A niet werkt.
De beste klantenservice die ik ooit heb gehad!

13 października 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej