Gewoon prima bedrijf. Keurige levering volgens afspraak.Concurrerend geprijsd, deskundig bij vragen en veel keuze. Kwaliteit komt goed over maar ik heb de ruiten pas een half jaar dus hoe het met de l... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Op de afgesproken datum is onze bestelling geleverd. De kwaliteit van de bestelde ramen is goed en de chauffeur die de bestelling heeft gebracht dacht goed mee, was behulpzaam en gaf een vriendelijke... Zobacz więcej
Makkelijke toegankelijke en duidelijke website om te bestellen. One stop shopping, latten, kit, glasband, stel blokjes, alles mooi in één pakket. Levering is altijd op tijd geweest. Ik bestel als part... Zobacz więcej
Alles verliep perfect. Contacten per telefoon uitermate prettig, Echt allemaal klantgericht Prijs glasruit maar ook van de benodigde accessoires zoals de kit scherp in de markt. Echter 1 voorbeh... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dubbelglas.nu is een online glasgroothandel gespecialiseerd in de levering van hoogwaardig enkelglas, isolatieglas en beglazingsmaterialen. Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u eenvoudig en snel glas bestellen – waar en wanneer het uitkomt. Wij bieden een breed assortiment aan, waaronder HR++ isolatieglas, zonwerend isolatieglas, gelaagd veiligheidsglas, glaslatten en alle bijbehorende beglazingsmaterialen. In onze webshop vindt u precies wat u nodig heeft voor uw project. Als online glashandel combineren we het gemak van digitaal bestellen met de service en vakkennis van een traditionele groothandel. We leveren snel en door heel Nederland en België, tegen scherpe prijzen en met duidelijke communicatie. Dankzij onze jarenlange ervaring in de glasbranche weten we precies wat onze klanten nodig hebben: betrouwbare kwaliteit, praktische oplossingen en een partner die meedenkt. Bij Dubbelglas.nu staan we klaar om u professioneel te ondersteunen bij elk glasproject – groot of klein. Eenvoudig online bestellen. Snelle levering. Professionele service.
Dane kontaktowe
Industrieweg 18, 9781 AC, Bedum, Holandia
- 0859020918
- verkoop@dubbelglas.nu
- dubbelglas.nu
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
goed advies en perfecte levering
na goed advies conform afspraak op tijd geleverd.Telefonisch goed advies gekregen.
Alles goed geleverd en perfect op maat
Netjes op tijd zoals vorige keer en…
Netjes op tijd zoals vorige keer en aardige en behulpzaam mensen bij het afhalen
Goede website met uitleg over typen…
Goede website met uitleg over typen glas etc. Keurig bezorgd met apart vervoer. Producten voldoen aan de verwachtingen.
Super duidelijke website en klantenservice
Zeer duidelijke website. De website geeft goed aan hoe je moet meten en wat je nodig hebt voor plaatsing.
Gemakkelijk en nette levering
Gemakkelijk en duidelijk online bestelproces en nette levering.
Fijne Service
Fijne mensen, heel erg behulpzaam. Blij met onze ramen!
Wat ik besteld heb is snel en goed geleverd
Wat ik besteld heb is snel en goed afgehandeld en het product is perfect.
Levert op tijd een goed product
Levert op tijd een goed product. Goede prijs. Vriendelijk personeel.
Tweede keer besteld bij Dubbelglas
Voor nieuwe kozijnen aan de achterkant van het huis voor de tweede keer bij Dubbelglas besteld. Bestelling op 21 september gedaan en gelijk de leveringstijd van 7 oktober gekregen. Een aantal dagen van te voren een mail met het verzoek of de levering op die dag uitkomt. Zoals toegezegd keurig op de aangegeven datum geleverd. Chauffeur met de grote ruit even geholpen aangezien die 36 kg weegt en de chauffeur maar 23 kg mag dragen. Dit staat ook netjes in de email. Nogmaals een aanrader voor dubbelglas.
Stipte levering
Stipte levering. Redelijke prijs. Prettig contact.
Prima levering volgens afspraak
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs/kwaliteit en snelle productie en levering
Altijd op tijd en denken met je mee
Duidelijke website met veel info.
Duidelijke website.
Ze hebben alles voor het plaatsen van glas.
Geven veel info over glas en ook hoe zwaar het glas is.
Inmiddels al drie keer bij hun een bestelling gedaan.
Betrouwbaar en punctueel
Betrouwbaar en punctueel.
Nemen ook oud glas weer retour.
Bedankt!
Snelle levering en prima prijs kwaliteit
Vlot en met juiste afmetingen geleverd.
Vlot en met juiste afmetingen geleverd.
Doświadczenie Trustpilot