Allereerst was ik sceptisch vanwege de route van de bestelling via een andere site, dit ging niet helemaal goed. Maar dit hebben ze snel opgelost en alsnog de schoenen sneller geleverd dan gemiddeld a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super vriendelijk bedrijf! Goeie kwaliteit schoenen , echt de moeite waard. Doen absoluut niet moeilijk met terug sturen en Retourneren. Ik had in eerste instantie de verkeerde maat dacht ik , terug... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijne schoenen met harde neus, ideaal voor in horeca of evenementen. Mijn eerste paar was na 3 maanden al versleten( kapotte zool) na een appje super snel en gratis opgelost, klantvriendelijker ka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al 2x werkschoenen besteld naar volle tevredenheid, 2e paar zaten toch niet lekker na een aantal malen gedragen te hebben, toch te klein, mailtje gestuurd naar dtch en ik mocht ze zonder te vragen gew... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DTCH is een merk veiligheidssneakers van Nederlandse bodem. Ontdek nu de gehele collectie. Wij maken schoenen die je voeten veilig houden en er ook nog eens supergoed uit zien. Volledig gecertificeerd. Work pretty. Altijd gratis verzending. Levering binnen 1 werkdag
Almystraat 14, 5061 PA, Oisterwijk, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer fijne schoenen lopen heerlijk en makkelijk schoon te houden

Odpowiedź od Dtchshoes
Werkschoenen besteld, deze waren snel geleverd. Bleek dat deze te groot waren, kon makkelijk retourneren, paar dagen later had ik de juiste maat. Ben ook zeer tevreden over de werkschoenen.

Odpowiedź od Dtchshoes
Goede keuze voor werkschoenen. Heb deze besteld na een aanbeveling van een collega en ben tevreden met de ervaring. De levering was snel en de klantenservice was vriendelijk - ze hadden zelfs een verrassingsgeschenk bij mijn bestelling gedaan, wat een leuk gebaar was.
De schoenen zijn comfortabel en goed gemaakt, maar ik raad wel aan om een maatje kleiner te nemen omdat ze ruim vallen. Het is fijn om een online winkel te vinden die moeite doet om contact te maken met hun klanten.
Als je op zoek bent naar werkschoenen, zijn deze zeker het overwegen waard.

Odpowiedź od Dtchshoes
Heb ze nu een week ze sluiten slecht maat 47 valt heel groot en wat jullie beweren met droge voeten nou ik ben glazenwasser en heb elke dag gewoon natte voeten dus ben zeer zeker niet tevreden

Odpowiedź od Dtchshoes
Prima schoen. Alleen met enkelsokken aan iets minder. Het vel van de enkel. Dus iets hogere sokken aan dan is er niks aan de hand.

Odpowiedź od Dtchshoes
Ik heb sinds 2 weken de Charlie echt top schoenen als je net als ik chauffeur bent en je vaak op bouwplaatsen komt en je toch op je sokken wild rijden je doet ze heel gemakkelijk uit op de treeplanken van je vrachtwagen! En met uitstappen schiet je erzo in als of het je klompen zijn! Hier was ik al even naar opzoek naar dit soort schoenen en ze zijn ook nog een s7s geclassificeerd voor een mooie betaalbare prijs

Odpowiedź od Dtchshoes
Super comfortabele en mooie schoenen. Snel ontvangen.

Odpowiedź od Dtchshoes
Goede communicatie en snelle levering. Fijne dat er tips worden gegeven en dat er wordt gevraagd wat ik van de schoenen vind. Echter baal ik ervan dat ik zelf moet ervaren dat ik dikkere sokken aan moet doen. Ik heb de schoenen nu twee uur aan en mijn hakken liggen al open vanwege het stevige, stugge materiaal.

Odpowiedź od Dtchshoes
Top bedrijf en aandacht voor hun klanten.
DHL had niet bezorgd vanwege weet-ik-niet.
Dtch shoes heeft de schoenen nogmaals laten bezorgen naar een ander adres. Daarna nog navraag gedaan of de schoenen goed zijn aangekomen op het tweede adres. Geeft toch een goed gevoel dat Dtch shoes zorg besteed aan hun klanten.
Ik zal dit bedrijf ten zeerste aanraden.

Odpowiedź od Dtchshoes
Goed geholpen. Nette afhandeling. Schoenen pasten helaas niet en netjes terug kunnen sturen en geld terug gekregen.

Odpowiedź od Dtchshoes
ik wardeer goed kwaliteit en dat is precies wat je krijgt.

Odpowiedź od Dtchshoes
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.