Dtchshoes Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Allereerst was ik sceptisch vanwege de route van de bestelling via een andere site, dit ging niet helemaal goed. Maar dit hebben ze snel opgelost en alsnog de schoenen sneller geleverd dan gemiddeld a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super vriendelijk bedrijf! Goeie kwaliteit schoenen , echt de moeite waard. Doen absoluut niet moeilijk met terug sturen en Retourneren. Ik had in eerste instantie de verkeerde maat dacht ik , terug... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fijne schoenen met harde neus, ideaal voor in horeca of evenementen. Mijn eerste paar was na 3 maanden al versleten( kapotte zool) na een appje super snel en gratis opgelost, klantvriendelijker ka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al 2x werkschoenen besteld naar volle tevredenheid, 2e paar zaten toch niet lekker na een aantal malen gedragen te hebben, toch te klein, mailtje gestuurd naar dtch en ik mocht ze zonder te vragen gew... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami
  2. Producent obuwia
  3. Naprawa obuwia

Napisane przez firmę

DTCH is een merk veiligheidssneakers van Nederlandse bodem. Ontdek nu de gehele collectie. Wij maken schoenen die je voeten veilig houden en er ook nog eens supergoed uit zien. Volledig gecertificeerd. Work pretty. Altijd gratis verzending. Levering binnen 1 werkdag

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 96

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

De schoen zit perfect,maar je krijg er…

De schoen zit perfect,maar je krijg er toch een paar natte voeten in.
ZWEET POTEN🥴

1 kwietnia 2025

Odpowiedź od Dtchshoes

Ai, dat is niet fijn voor je! De Charlie is een waterdichte S7S HRO schoen en dat betekent dat wij gebruik moeten maken van gesloten materiaal. Het vocht van buiten blijft buiten en het vocht van je voet moet via de voering naar buiten. Sommige mensen hebben daar meer last van dan anderen, helaas 😞. Maar zorg sowieso dat je de schoenen 2 keer de draagtijd laat drogen😉

Top service

De schoenen besteld in een maatje 39, bij aankomst bleken deze helaas te klein. Retour gedaan en na een aantal dagen kreeg ik een mail. De schoenen waren niet meer beschikbaar in een maatje groter, in ruil daarvoor kreeg een andere schoen opgestuurd in maat 40. Tussen deze modellen zat een prijsverschil, die dit bedrijf op zich heeft genomen.

De schoenen zijn van goede kwaliteit en zien er top uit. Al met al erg blij :)

4 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Dtchshoes

Dank voor jouw positieve feedback! Veel draagplezier!

Oceniono na 4 z 5

Net Charlie uit de doos gehaald

Net Charlie uit de doos gehaald. Top design en het sluitsysteem is fijn. Draag ze net een half uur in mooi weer (18graden), maar ze ademen niet echt. Krijg erg warme voeten.
Niet voor niets rugged ;-)

21 marca 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Dtchshoes

Dank voor jouw mooie review en het is idd de warmste 21 maart ooit gemeten😁. Stay safe!

All day long....

Deze schoenen kun je echt de hele dag dragen.

5 marca 2025

Odpowiedź od Dtchshoes

Heel fijn en een kleine tip: laat de schoenen 2 x de draagtijd drogen voor de langste levensduur!

Super snel netjes ingepakt

Schoenen waren snel binnen. Goed ingepakt. Helaas te klein. Dit waarschijnlijk door mijn steunzolen.

Odpowiedź od Dtchshoes

Dank voor de feedback, je kunt altijd gratis omruilen!

Oceniono na 5 z 5

Modieuze schoenen van Nederlandse bodem.

Voor mij heel belangrijk dat het een Nederlands bedrijf is, geen Chinatroep. Mooie modieuze schoenen zeker voor mij als vrouw. Het is niet leuk om verplicht werkschoenen te moeten dragen die er mannelijk en lomp uitzien dus deze schoenen zijn super! Zeker als men op de werkvloer vraagt of je wel werkschoenen draagt dan weet je dat het goed is!

Odpowiedź od Dtchshoes

Haha, dat is het mooiste compliment wat we kunnen krijgen, dank!

top!

goede prijs/ qualiteits verhouding. zou ze zeker weer bestellen.

Heel fijn!

Fantastisch

Fantastische look, goede kwaliteit, snelle levering, zeer goede service zelfs op eigen initiatief.
En dat telkens weer (al 4 paar gekocht).

2 marca 2025

Odpowiedź od Dtchshoes

Wat gaaf te horen dat jij een van onze tevreden (terugkerende!) klanten bent, dank!

In een woord GEWELDIGE schoenen

In een woord GEWELDIGE schoenen, super stevig maar ook super mooi mijn man is er zo blij mee, de kwaliteit is geweldig! De klantenservice is perfect echt uitstekend ik raad het iedereen aan! Het liefst geef ik 100 sterren we zijn er zo blij mee. Groetjes JolijnTallih

28 lutego 2025

Odpowiedź od Dtchshoes

Van zo'n review gaan we naast onze schoenen lopen......Thanks!!

Super snel

Snelle bezorging, ik had een order geplaatst en dag erna was er een kortingsactie. Heb de korting ook nog gekregen. Super hoor!

26 lutego 2025

Odpowiedź od Dtchshoes

Fijn dat je ons hebt benaderd, snel opgelost zo😉. Veel plezier met je DTCH-ies!

Oceniono na 5 z 5

Superschoenen voor nette prijs.

Na het zien van de filmpjes online en geappt te hebben om wat meer info te verkrijgen werd hier ook snel op gereageerd en tevens toen pakket geopend voor de deur gezet was door DHL, en ik hiervan een foto's stuurde werd hier ook adequaat op gereageerd. En ben zeer tevreden over mijn nieuwe Charlie S7HRO veiligheidsschoenen.

26 lutego 2025

Odpowiedź od Dtchshoes

Wat een gave review, dankjewel!

Trendy allerdaagse sportieve…

Trendy allerdaagse sportieve werkschoenen, passen onder elke outfit. Zijn ook nog eens s7 gecertificeerd.

4 lutego 2025

Odpowiedź od Dtchshoes

Super dat jij blij bent met onze nieuwste collecgtie, S7S gecertificeerd en toch stylish😁

Oceniono na 5 z 5

Fijne werkschoenen met strakke uitstraling!

Zeer fijne S3 werkschoenen van Dtch Schoes! Lopen erg prettig, bijna net zoals normale sneakers. Niet stug en dus ook fijn met autorijden. Al meerdere positieve reacties gekregen op de schoenen!

5 lutego 2025

Odpowiedź od Dtchshoes

Kijk, daar doen we het voor, dit soort reviews. Top, dank!

Oceniono na 5 z 5

Schoenen zien er goed uit

Schoenen zien er goed uit, zitten goed en lopen lekker!
Snelle verzending!

5 lutego 2025

Odpowiedź od Dtchshoes

Super te horen, veel draagplezier!

Dtch shoes low

Snelle levering (dag na bestelling) prima schoenen voldoen aan de verwachtingen

9 lutego 2025

Happy customer = happy DTCH😂👍🏻

Top service …

Eerste keer verkeerde maat besteld gelijk werd er een nieuwe maat opgestuurd en de 2de keer was er een klein defect gebeld en meteen gehoor en werd ook meteen nieuwe schoenen opgestuurd top service 5 sterren

6 lutego 2025

Odpowiedź od Dtchshoes

Als het niet gaat doen we er alles aan om het op te lossen: gelukt👍🏻!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej