Selvom DS Smidth er markedsledende er de aldrig arrogante eller selvfede. De er optaget af at skabe løsninger med udgangspunkt i vores virkelighed. de er fleksible, løsningsorienterede og man kan regn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har oplevet en fantastisk service, og imødekommenhed. Ikke mindst fordi vi skulle have modtaget 75 kasser men fik kun 50. Det er selvfølgelig lidt ærgeligt, - men jeg oplevet et firma der h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har bestilt varer hos ssmith via webshop. Let at finde rundt på hjemmesiden og bestille. Der var under købet svar og oplysninger så man kunne følge med hele vejen. Hurtig ekspedition og levering, alt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Leveringer og kundesupport har altid været on-point. Der har ikke været en finger at sætte på kundeoplevelsen hos DS Smith. Eksemplariske og hurtige. Særligt gavnligt er det at have en fast konsule... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Åstrupvej 30, 8500, Grenaa, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hurtig og sikkert forløb med ordre gennem deres Webshop.

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Nemt at finde rundt i webshoppen og de læser faktisk de noter man skriver om betingelser for levering :)

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Er alt for langsom, har brugt en 1/2 time på at bestille et varenr.
Billedet fryser og reagere ikke på de kommandoer man trykker på.
Trykker man på "bestil" går der 5 min. før der sker noget.
Cursoren køre bare rundt.

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
De sidste 3 gange jeg har bestilt ved DS smith har der været problemer. De har været leveret forkert, ikke kunne finde fragtbreve osv.
Jeg har stadig ikke modtaget mine varer og har haft ansatte til at stå og kigge ud i luften fordi jeg har manglet disse varer.

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Det var nemt at bestille, og varen kom i løbet af få dage.
Selv med forskellig fakturerings- og leveringsadresse lykkedes det problemløst

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Nemt at navigere på hjemmesiden og at bestille vare. Hurtig levering.

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
God service, selvom det tog lidt tid at få alle oplysninger om produkter.

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Levering som aftalt, men kunne godt tænke mig at kunne afhente på Sjælland igen for at spare fragt på mindre ordre. Fragten er dog fri på lidt større ordrer.

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Hurtig levering, mine varer var der dagen efter, ¨å hvad kan man forlange mere :o)

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Let at handle på - men ikke info om ekstra fragtpris til Bornholm !
Blev dog ringet op efterfølgende af med kundeservice medarbejder der informerede om dette.

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Der blev ønsket en bestemt leveringsdato på webordre, samt efterfølgende pr. telefon, for at sikre den ønskede leveringsdato.
Varen blev leveret 2 dage før tiden. Hvilket ikke er optimalt, grundet folk til at modtaget pallerne med papkasser ikke var tilstede.

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Total venlige og hjælpsomme piger på telefonen. Hurtig levering

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Der er altid god service, kan kun anbefale dem

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
professionel rådgivning, god service, hurtig levering

Odpowiedź od dssmithwebshop.dk
Hurtig levering, dog levede de bestilte ``kraftige´´ papkasser ikke helt op til forventningen.