Forlagetbolden Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse! Pakken kom hurtigt (2 dage efter bestilling) og i perfekt stand! Jeg var absolut positivt overrasket over den håndskrevne noter fra Lone som takkede for ordren og ønskede god forn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit barnebarn ønskede sig en bog😯 Godnat dovendyr Som desværre var udgået🥲 Kontaktede forlagetbolden.dk Her fik jeg den bedste hjælp en mormor kunne ønske sig. Nemlig bogen😊😊

Oceniono na 5 z 5

Første men ikke sidste handel her! Trods beskeden ordre, fik jeg gratis fragt på første handel/nyhedsbrevrabat. Forholdsvis hurtig levering og endda en håndskrevet note. Tak, vil vende tilbage.

1. Wydawnictwo

Napisane przez firmę

Forlaget Bolden udgiver bøger til børn og unge. Målet med Boldens udgivelser er, at læserne skal have meget mere end bare læsestof – de skal have vækket deres nysgerrighed og have en oplevelse, både ved selvstændig læsning og/eller sammen med deres voksne. Leg, indlæring, hygge og inspiration er nogle af nøgleordene bag Boldens mange bøger.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

89 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

"En visuel guide til musik" - holder ikke hvad de lover

Har købt "En visuel guide til musik", hvor der i bogen var angivet et link til lydeksempler. Når man taster linket kommer der ikke nogle lydeksempler. Det er falsk markedsføring og ikke i orden at man lover noget i bogen som ikke holder.

14 marca 2025
Opinia niezależna

Hej Jesper
Vi har for nyligt opgraderet vores hjemmeside og i den forbindelse var lydsporerne til "En visuel guide til musik" desværre midlertidigt ude af drift. Lydsporerne fungerer nu igen, så nu er det igen muligt at høre dem.
Du er altid velkommen til at skrive til os på mail salg@forlagetbolden.dk eller ringe til os på tlf: 52 19 45 07.
Mange hilsner
Helle fra Forlaget Bolden.

Oceniono na 2 z 5

Har købt på loftet sidder nissen

Har købt på loftet sidder nissen.
Den skulle indeholde 6 sange, men et barn er født i Bethlehem er to gange og Bjælderklang mangler.
Så ærgerligt
Mvh
Ulla skøtt

10 grudnia 2024
Opinia niezależna

Kære Ulla
What?! Det lyder helt sikkert som en fejlproduktion! Ingen sange skal være med to gange i bogen. Det beklager vi! Vil du sende os en mail (salg@forlagetbolden.dk), så sender vi dig straks et rigtigt eksemplar af bogen!
Mange jule-hilsner Lone

Fin produkt

Fin produkt, hurtig levering

11 grudnia 2024

Hej Natasa
Mange tak for anmeldelsen :-)
God dag.
Mvh Forlaget Bolden

Udvalget af bøger

Udvalget af bøger, kvaliteten, leveringen, og at der blev sendt en lille hilsen med.
Jeg overvejer endda at udgive mine bøger hos dem .🌈

20 września 2024

Odpowiedź od Forlagetbolden

Dejlig anmeldelse - 1000 tak :-)

25 lipca 2024

Hej Anja,
Tusind tak for din gode anmeldelse - og rigtig god fornøjelse med læsningen!
Mange hilsner Lone

Oceniono na 3 z 5

Jeg blev MEGET skuffet

Jeg blev MEGET skuffet, da bogen kom i en pixi udgave, uden der på hjemmesiden var beskrevet størrelse af bogen

18 maja 2024

Kære Helle
Øv, det er vi kede af at høre - at du blev skuffet over størrelsen af bogen. På vores hjemmeside - ved feltet "Format" - står bogens mål - som i dette tilfælde er 11x11 cm. Bøger i denne størrelse kalder vi for Snip Snap Snude-bøger, da de har en lille praktisk størrelse til f.eks. at have med sig til en lille hurtig læsestund.
Tak for din tilbagemelding - vi vil fremover se, om vi kan gøre det tydeligere, at formatet på Snip Snap Snude-bøgerne er 11x11 cm.
Mvh Forlaget Bolden

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Tak.

9 kwietnia 2024

Kære Dorthe
Tak for anmeldelsen :-)
Vi gør, hvad vi kan, for at ekspedere ordrerne hurtigst muligt - så de hurtigt kan komme frem til modtager - dejligt at høre, at du også fik din levering fra os hurtigt :-)
Mvh Helle

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej