Varmeste service fra Dennis. Han gør det så utroligt godt. Du møder ham altid glad, smilende og super energisk. Det er simpelthen den bedste service Dennis kommer med. KÆMPE ROS HERFRA.
Zobacz, co mówią recenzenci
Intet mindre end fantastisk service. Viceværten Dennis giver sig tid og ro til at hjælpe og er glad og positiv. Han er god til at forklare og hjalp mig tålmodigt med at skrive de nødvendige ting ned s... Zobacz więcej
Når man møder Dennis i opgangen er det altid med et stort smil og et højt “hej”. Dennis er en flink mand som altid har tid til at hjælpe og give et godt råd. DS ejendomsservice er uden påklagelighed... Zobacz więcej
Dennis er vicevært i vores forening på Hulgårds Plads og yder et fantastisk stykke arbejde med at fikse- og vedligeholde vores ejendom. Desuden er han altid særdeles villig til at give en hjælpende h... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
DS Ejendomsservice er en virksomhed, som sætter grundighed, stabilitet og kundetilfredshed i højsædet.
Dane kontaktowe
Kabbelejevej 26, 2700, Brønshøj, Dania
- info@ds-ejendomsservice.dk
- ds-ejendomsservice.dk
God service og kvalitet
Vi bruger DS Ejendomsservice til at vedligeholde vores fællesarealer i vores ejerforening. Vi er meget tilfredse med servicen og kvaliteten i opgaverne. Dennis svarer altid hurtigt og er fleksibel.
Vi bruger Dennis på vores ejendom i…
Vi bruger Dennis på vores ejendom i Vanløse,og Dennis afløser mig som vicevært på mit arbejde i NV.
Dennis er pligtopfyldende,stabil ,og kender ikke ordet nej.
Prøv Dennis hvis du vil slippe for mere bøvl
Tip top service.
Tip top service.
Ds-ejendomsservice udfører et upåklageligt stykke arb. på vores ejendom, udført af altid venligt personale.
Vi bruger Ds ejendomsservice i vores…
Vi bruger Ds ejendomsservice i vores ejendom og vi er svært tilfredse med ham! Flink og pligtopfyldende! Tak for det
Super god service
Super god service! Dennis er super flink og altid klar til at hjælpe.
Rigtig god service..
Rigtig god service..
Punktlig og venlig tilgang til arbejdet.
Vi bruger DS Ejendomsservice i vores…
Vi bruger DS Ejendomsservice i vores ejendom. Og vi er rigtig glade for dem.
Rigtig god service og super venlige.
Mest stabile vicevært jeg har mødt og…
Mest stabile vicevært jeg har mødt og jeg har mødt en del👍
God service og flot arbejde.
Danmarks bedste vicevært
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.