Spild af tid
De bruger masser af den afsatte tid til at blæse blade rundt i vores lukkede gård
Og så klipper de hæk og buske for sent på året man klipper ikke noget slut oktober
Eks efeu
Fejekosten Ejendomsservice tilbyder totalløsninger på ejendomsservice eller løser enkelte dele af ejendommens rengørings- og servicefunktioner til en overkommelig pris. Enhver bygning og dens omgivelser fortjener den bedst mulige vedligeholdelse. Dette har en positiv effekt på bygningen, og beboerne kan nyde en behagelig hverdag i trygge og rene omgivelser.
Hovedvejen 208, 2600, Glostrup, Dania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Eks efeu
Efter vi har fået Fejekosten/Thomas som vicevært, er der kommet orden på tingene i ejendom på Søborg Hovedgade. Hjælpsom og rigtig god til at følge op på om opgaver bliver løst.
Fejekosten / Thomas, er vicevært ved Sydvestvej i Glostrup - og de passer området til UG, går gerne den ‘ekstra mil’ og er altid venlige, servicemindede og pligtopfyldende.
Vi benytter fejekosten som ejendomsservice på mange af vores ejendomme, og vi er rigtig godt tilfredse. De løser opgaverne hurtigt og effektivt, så vores lejere får hurtig ekspedition. Vi har netop også indgået aftale om snerydning med dem til vinter.
Imødekommende og hjælpsom i vores samarbejde. Hvis man skal tale om mindre reparationer, eller ting der skal gøres er det altid let at komme i kontakt med Fejekostens medarbejdere. Hvis man ikke får telefonisk kontakt i første omgang, ringer de altid hurtigt tilbage. Og samarbejdet er altid i en venlig tone.
Vi er rigtig glade for Antonio her i Vores gård i Ole Suhrs Gade og Gammeltoftsgade. Han gør et godt stykke arbejde også hvis vi skal have brug for andre folk fra Fejekosten, er de dygtige og kompetente. Samtidig er de alle flinke og samarbejdsvillinge. Det eneste vi kunne tænke os det var lidt mere Fejekost end blæsende maskiner. Ellers alt vel👍🤗Bh. Lotte (medlem af gårdlauget)
Vi bruger Fejekosten til at vedligeholde vores (grundejerforeningens) Miljøstation, som er en af Kbh's største private. De kommer flere gange dagligt, inkl. weekend og helligdage. Top karakter herfra i kommunikation og kompetence.
På trods af mange møder, telefonsamtaler og mail korrespondance er det ikke lykkes at indfri vores ønsker om rene trapper, vinduer og gadearealer. Snerydningen havde udfald som ikke blev taget hånd om.
Samarbejde har nu varet 1 år. Viceværten er som ikke eksisterende. Vores opsigelse er afsendt for snart en ugen siden og ikke engang den har Fejekosten reageret på.
Det var ellers en super salgstale som virkede lovende, men prisen og servicen har på ingen måde været et match desværre.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.