Første erhverver af kørekort B her - og jeg bliver simpelthen nød til at smide den største anbefaling og give den største omgang ros til deres kørelærer Ulla. !!! Det var været en absolut fornøj... Zobacz więcej
En kæmpe anbefaling herfra. Jeg tog mc-kort ved Hans i Fredericia. Vanvittigt dygtig og vil gerne sine elever. Han er meget ærlig, så det skal man kunne klare, men det giver virkelig en tryghedsfø... Zobacz więcej
Jeg har haft en kanon god oplevelse med Ulla de sidste par måneder, hende ville jeg rekommandere. Hun er et meget stille, roligt, barmhjertigt og støttende menneske. Vi har haft nogle skønne ture samm... Zobacz więcej
Jeg skulle generhverve mit kørekort, og jeg fik Ulla som kørelærer. Ulla var yderst hjælpsom med både teori, samt kørelektion inden køreprøven. Har man spørgsmål til teori, forklarer hun det på en må... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Driving Academy har eksisteret i snart 30 år. Vi tilbyder kørekort til bil, Mc og trailer. Vi sætter en ære i at lære dig tingene grundigt, så du bliver en tryg trafikant. Vi er pt. 11 kørelærere i køreskolen og har afdelinger i 7 byer.
Erritsø Bygade 38, 7000, Fredericia, Dania
- +4528878700
- driving-academy@hotmail.com
- driving-academy.net
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Ikke professionelt - Kørelærer uopmærksom bag rattet
(AFD Odense Otterup) På alle mine køretimer har min kørelærer, Mads, siddet med sin telefon og både kigget på den og talt i den, mens jeg kørte.
Jeg følte mig ofte overladt til mig selv i trafikken, og jeg fik ikke den støtte, som jeg havde forventet af en professionel kørelærer. Nogle gange måtte jeg selv spørge ham, hvornår vi skulle ud af en rundkørsel, fordi han ikke holdt øje med, hvad der skete på vejen, da han sad og skrev på sin telefon.
Vil anbefales
En fantastisk kørelærer (Mads) og en rigtig god ven som har alt den tillid til at du som køreelev kommer igennem uden problemer. De rigtig gode til at identificere ens fejl og rette op på dem hurtigt.
10/10 vil anbefale

De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra. Jeg havde 2 gode kørelærer i Jimmy og ikke mindst Ulla sidst nævnte forstod virkelig at holde mine nerver i ro og er utrolig behagelig som kørelære. Jeg kan kun anbefale dem.

Ville 100% forslå, var en god oplevelse
Jeg havde Steen som kørelærer han var en virkelig god kørelærer man kunne tydligt mærke han altid gjorde sit bedste for at hjælpe mig og sørge for jeg bestod. For mig var han den perfekte blanding af seriøs og sjov så jeg forstod hvor vigtigt det var at køre sikkert og holde reglerne men at det stadig var en god oplevelse at køre i bil. Han er en rigtig sød og sjov person der gør så meget for at støtte og hjælpe en hele vejen igennem.
Mit eneste problem med oplevelsen var bare at der var nogen problemer med betalinger/pengene men selv det problem hjalp han med at løse hele vejen igennem.

Ubehagelig og forfærdelig oplevelse
Jeg har haft en meget forfærdelig oplevelse med en af kørelærerne, Mads fra denne køreskole. Hvad jeg kan læse på tidligere anmeldelser, så kan Mads ikke tage sit arbejde seriøst. Han virker ufokuseret, han river b.la. i rettet under køretimer, sender fakturaer afsted for køretimer der ikke er blevet kørt, glor konstant nede i sin telefon og han råber af en, fordi man ikke kan udføre præcis hvad han siger. Dette har resulteret i, at jeg i dag kan virke meget usikker på, når jeg køre ude på vejene.
Mvh. En meget utilfreds og påvirket køreelev.
Jeg tog kørekort ved mads
Jeg tog kørekort ved mads, vi havde så J.P til glatbane som var enormt godt og vi er ved og være trætte, det starter allerede med køretimerne. Mads kommer nærmest altid for sent, den ene gang nået vi og vente i 30 minutter og endte med og køre hjem, og det en lang tur og køre til odense når han så ikke kommer. Så nærmer vi os teori prøven, vi køre ud til stedet i odense, jeg spørger ham så 2 dage før med ansøgninger og papire osv om vi skal gøre noget, hvor han siger han har styr på det og tager det med, så kommer vi er ud og jeg endte med ikke og komme op pga han ikke havde ansøgningen med, så ender det med vi må til kolding til teori prøve hvor vi aftaler og mødes i otterup så vi kan få papirene, ved teori stedet. Vi holder der så og vi spørger om han er på vej, han havde så glemt det og kom derfor ikke og skriver han vil komme med papirene ud til mig om aftenen, han kom ikke og skrev så han ville komme dagen efter (dagen hvor jeg skulle op) han skrev han ville komme tidligt om morgenen, vi hørte ikke fra ham, så ringer min far til ham og han spørger om vi kan køre til søndersø, min far svare så nej og det ender med han lige præcis kommer 10 minutter før vi skal køre mod kolding. De gange vi har haft køretimerne har han siddet mere med sin telefon end og hjulpet mig med og lærer det, vi snakket om om mit første hjælps bevis fra knallert stadig kunne bruges og han siger han tænker at det godt kan, så nu skriver han pludselig det ikke kan. Det her kørekort tager enormt meget længere tid end vi havde troet. Han sagde også tit jeg skulle dreje til venstre og skælder mig så ud når og siger jeg skulle dreje til højre, han er ufokuseret og har ikke styr på noget. Kan ikke anbefale driving academy i otterup

Odpowiedź od Driving Academy
Sjov, venlig og god til at støtte kyllinger som mig
Jeg havde fornøjelsen af at have Ulla som kørelærer her ved Driving Academy i Fredericia. Selvom teoriundervisningen til tider havde nogle ret kedelige (men obligatoriske) emner, så benyttede Ulla sig både af humor og bolcher for at gøre det knapt så hårdt at komme igennem.
Jeg var utroligt bange for at skulle køre da jeg startede. Ulla var heldigvis både tålmodig og støttende, så det endte med at flere gange så min frygt i øjnene - både ved at køre igennem de smalle porte i Fredericia, overhale andre biler og faktisk blive i min vognbane SELVOM der kom en lastbil på den anden side 😆 De gange jeg nævnte en specifik skræk, arbejdede vi os gennem det så det blev en god oplevelse.
Det endte med at jeg bestod begge prøver i første forsøg🏆
Til slut vil jeg dog anbefale at man takker ja til tilbuddet om en lidt billigere pris på en side hvor man kan øve teoriprøver. Det hjalp meget at kunne sidde med det derhjemme og øve, samt se hvordan spørgsmålene ser ud😁
Recently got my drivers licence from…
Recently got my drivers licence from here. You actually want to learn this is the place.
Køreskoleforløb med plads til forbedring
Min tid hos Mads som kørelærer ved Driving Academy Otterup var desværre ikke god. Han virkede ofte ufokuseret, sad med telefonen under køretimerne og havde en tendens til hurtigt at gå i panik eller hæve stemmen, hvis jeg ikke gjorde præcis, som han mente, jeg havde lært. Det gjorde undervisningen utryg og stressende i stedet for lærerig. Jeg påtalte undervejs, at hans læringsstil ikke passede til mig, men desværre ændrede det ikke noget.
Mads var også glemsom. Han glemte vores papirer og at videregive dem til de andre kørelærere. Derudover talte han om både andre elever og sine kolleger, hvilket jeg oplevede som uprofessionelt og forstyrrende.
Selvom han officielt var min primære kørelærer, havde jeg ham kun to gange til teori. Da jeg bestod min køreprøve trods lidt fejl, afsluttede Mads med at sige, at jeg nok bestod, fordi den prøvesagkyndige så mig som mere fornuftig end en 18-årig (jeg er 30), og derfor havde været ekstra flink. Kommentaren var nedladende og tog fokus væk fra, at jeg faktisk havde klaret prøven selv.
Grunden til, at anmeldelsen ikke ender på 1 stjerne, er, fordi JP, Ulla og Jimmy, var dygtige undervisere, der gjorde en forskel for mig.
Jeg ender derfor på 2 stjerner.

BIG Scam!
Scam!! Don’t trust these bastards! Biggest scam ever
Paid for an early test, didn’t receive no confirmation email and they weren’t replying to my messages when they were online!! Stay awayyyy
Kørelærer
Er du allerede bilist og er røget i den ene eller anden fælde og skal op igen og generhverve dit kørekort, så kan jeg varmt anbefale Ulla hos Driving Academy!
Hun har en super god måde at lære fra sig på og bliver ihærdigt ved, selv om man har svært ved at forstå alle de nye regler og sætte sig ind i den teoretiske tankegang.
TOP KARAKTER til Ulla!!
Kan hermed KUN anbefales.
Bedste køreskole og kørelærer!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Driving Academy! Steen er en super dygtig og tålmodig kørelærer, som altid gjorde undervisningen tryg og hyggelig. Jeg kan varmt anbefale stedet til andre, der vil tage kørekort. Tusind tak for alt, Steen – jeg kommer til at savne vores køreture (men nu kører jeg selv 😎🚙)!
Det har været godt!!
Jeg synes at det har været en spændende oplevelse, med god teori og god kommunikation under kørsel. Generelt super sted at få sit kørekort.
En kørelærer med humor
En kørelærer med humor!
Steen er en fantastisk kørelærer med stor tålmodighed og evnen til at skabe tryghed bag rattet.
Han formår at kombinere humoristiske historier, der letter stemningen, med seriøs og pædagogisk undervisning, som er både enkel og spændende.
Takket være hans rolige tilgang og klare forklaringer bestod jeg både teori og køreprøven i første forsøg!
Vælg en anden køreskole
Jeg startede med at tage mit kørekort hos Driving Academy ved Afdelingen i Vissenbjerg. Først, da jeg skulle i gang med køretimer hos Mads, fik jeg at vide at køretimerne skulle foregå inde midt i Odense. Jeg skulle selv transportere mig derind. Dette havde vi intet hørt omkring. Til de fleste af mine køretimer, så sad Mads og snakkede i telefon, og tog private telefonopkald fra venner m.fl. omkring fodbold og etc. Til køretimerne var han så ukoncentreret, at han tit sagde at jeg feks. skulle dreje til venstre, og så bagefter ændrede det til, at jeg skulle have været drejet til højre, efter at jeg havde drejet. Hans manglende koncentration viste sig også første gang jeg skulle ud og køre i en stor rundkørsel, her speedede han lige pludselig op uden at sige det, og det samme var flere gange tilfældet på motorvejen. Bagefter, sagde han, at jeg var nødt til at holde farten på 130 km/t hele tiden, selvom vi til tider kørte i 110 km zone. Til flere køretimer greb han også lige pludselig fat i rattet og hev i det. Alt dette var rimeligt farligt, meget ubehageligt, og ret grænseoverskridende.
Når jeg påtalte det, sad Mads og talte ned til og generede mig. Jeg talte med andre, som havde skiftet til anden kørelærer, da de havde været udsat for det samme. Da vi var på køreteknisk anlæg, havde Mads ikke styr på papirerne, og der var en på mit hold, hvor Mads havde glemt at give ham hans papirer, så han ikke kunne køre, og ham på mit hold måtte betale for komme derud igen en anden dag.
Da jeg besluttede mig for at skifte til en anden kørelærer og køreskole, ville Mads heller ikke udlevere mine papirer, som var nødvendige for, at jeg kunne fortsætte med mit kørekort hos en anden køreskole. Da jeg endelig fik ham til at give mig dem, så afleverede han dem oppe i cafeteriet i Vissenbjerg, så de lå så alle kunne se mit cpr-nummer mm. Heldigvis var der en ansat i cafeteriet, som der lagde mine papirer til en side, så de ikke kunne ses.
Da jeg havde skiftet køreskole til Lundsgaard Køreskole, sagde min nye kørelærer, Karen, til mig, at der var flere ting, som at jeg havde lært forkert, bla. havde jeg lært, at man hele tiden skulle holde sin venstre fod på koblingen. Det var en helt anden oplevelse hos Karen, end fra den som jeg havde med Mads. Jeg var virkelig glad for at jeg havde besluttet mig for at skifte kørelærer, ellers tænker jeg ikke jeg havde haft modet til at gennemføre. Jeg anbefaler desværre på ingen måder at tage kørekort ved Driving Academy i Vissenbjerg hos Mads Thomsen.
Grundet Ulla
Grundet Ulla, bestod jeg begge prøver i første forsøg.
Hun er en meget dygtig kørerlærer som har den bedste intention omkring hendes elever. Det har været mega hyggeligt samt lærerigt både at have teori og kørertimer med hende.
Hun fortjener en KÆMPE lønforhøjelse!!❤️
Den bedste kørelærer
Den bedste kørelærer – Ulla er simpelthen fantastisk!
Hvis du leder efter en kørelærer, der både kan lære fra sig og samtidig gøre det sjovt at tage kørekort, så er Ulla the one! Hun er mega god til sit job – helt ærligt. Hun forklarer tingene så man forstår det, og hendes teoritimer er ikke bare til at holde ud – de er faktisk sjove!
Hun har altid godt humør og en fed energi, som smitter af. Det gør, at man føler sig tryg og godt tilpas, både i bilen og i undervisningen. Jeg havde aldrig troet, jeg skulle grine så meget, mens jeg lærte om færdselstavler og parallelparkering.
Kan helt klart anbefale Ulla – 10/10, ville tage kørekort hos hende igen (men det behøver jeg heldigvis ikke 😉).
Steen som kørelærer
Jeg synes at Steen har været en rigtig god kørelærer. Det har været meget roligt at køre med ham og vis jeg har været usikker i mig selv og min kørsel så har han kunne få mig op på hesten igen. han har gjort sit bedste og derfor har det har været en rigtig god oplevelse!
God køreskole
Jeg gik til undervisning hos Ib i Middelfart, og jeg synes, han gjorde det rigtig godt. Det var professionelt, men stadig hyggeligt på samme tid, og man kunne både have det sjovt og lære noget samtidig. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug. En kæmpe anbefaling!
Driving academy fredericia
Tak til Ulla fra Driving Academy!
På grund af hende bestod jeg min Køreprøve i dag og min teoriprøve for et par uger siden i første forsøg.
Hun har fået undervisningen til både at være sjov og lærerigt. Hun har fået det til at være hyggeligt at dukke op til teori og fået fællesskabet på holdet til at være rigtig godt❤️
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.