Oceniono na 5 z 5

Første erhverver af kørekort B her - og jeg bliver simpelthen nød til at smide den største anbefaling og give den største omgang ros til deres kørelærer Ulla. !!! Det var været en absolut fornøj... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En kæmpe anbefaling herfra. Jeg tog mc-kort ved Hans i Fredericia. Vanvittigt dygtig og vil gerne sine elever. Han er meget ærlig, så det skal man kunne klare, men det giver virkelig en tryghedsfø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en kanon god oplevelse med Ulla de sidste par måneder, hende ville jeg rekommandere. Hun er et meget stille, roligt, barmhjertigt og støttende menneske. Vi har haft nogle skønne ture samm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle generhverve mit kørekort, og jeg fik Ulla som kørelærer. Ulla var yderst hjælpsom med både teori, samt kørelektion inden køreprøven. Har man spørgsmål til teori, forklarer hun det på en må... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Driving Academy har eksisteret i snart 30 år. Vi tilbyder kørekort til bil, Mc og trailer. Vi sætter en ære i at lære dig tingene grundigt, så du bliver en tryg trafikant. Vi er pt. 11 kørelærere i køreskolen og har afdelinger i 7 byer.

4,4

1 gwiazdka

Odpowiada na 18% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Driving academy (Ulla)

Fik æren af at have Ulla som kørelære.
Det var nok den bedste Kørelære jeg kunne have haft. Ulla danner et stærkt og sjovt bånd med sine elever, da hun godt selv kan tage en joke men samtidig også sige en😅. Mens alt det sjove sker er hun fantastisk til at lære, og hvis du bare er for god til at køre på vejene, gir hun også sangtimer😂 bare spørg. Men alt i alt var Ulla en fantastisk Kørelære som er god til at lære fra sig og gøre dig til en sikker bilist på vejene.
5 store stjerner herfra

4 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde den kæmpe fornøjelse at have…

Jeg havde den kæmpe fornøjelse at have Ulla som kørelærer, og jeg kan simpelthen ikke rose hende nok! Fra første dag fik hun mig til at føle mig tryg bag rattet – noget jeg slet ikke havde regnet med, for jeg var faktisk ret nervøs i starten. Men Ulla har en helt særlig evne til at få én til at slappe af og tro på sig selv.

Hun er både professionel, tålmodig og utroligt menneskelig. Der var altid plads til grin og gode snakke undervejs, men samtidig var hun superdygtig til at forklare tingene på en måde, man virkelig forstod. Hver eneste køretime var en oplevelse – jeg glædede mig oprigtigt til at komme ud at køre med hende hver gang.

Noget af det, jeg især sætter pris på, er at Ulla altid stod til rådighed. Man kunne spørge om alt, og hun tog sig tid til at svare og forklare – også uden for køretimerne. Det føltes aldrig som “bare et arbejde” for hende; man kunne mærke, at hun virkelig brænder for at lære fra sig og hjælpe sine elever godt på vej.

Jeg tog kun lovpakken og bestod første gang – ingen ekstra lektioner, ingen stress – bare Ullas fantastiske undervisning. Det siger alt om, hvor dygtig hun er, og hvor meget hun går op i, at hendes elever får det maksimale ud af hver time.

Ulla er uden tvivl den bedste kørelærer, man kan ønske sig. Hvis du overvejer at tage kørekort, så gør dig selv den tjeneste at vælge hende – du vil ikke fortryde det et sekund. ❤️

12 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Ulla er den bedste kørelærer der…

Ulla er den bedste kørelærer der findes, hun er virkelig god til at lærer en men også god til at ikke gøre det kedeligt men at man griner med og af hende, og vis man er nervøs eller der er noget andet i hovedet er hun god til at for en til at tænke på noget andet. Så tak Ulla

10 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Vores datter havde en meget dårlig…

Vores datter havde en meget dårlig oplevelse ved Ib i Middelfart. Hele vejen den obligatoriske del får hun ros for at have styr på teorien og køre godt. Hun består da også teoriprøve i første forsøg. Her efter begynder det at gå ned af, og hun begynder at få at vide at hun skal have ekstra timer, uden at fortælle hvad hun skal gøre anderledes. Da hun spørger ind til hvornår hun er klar til køreprøven, da hun illegale har råd til at blive ved med at betale, er svaret bare "det kan du jo være ligeglad med, det er jo alligevel mor og far der betaler" samtidig begynder han at råbe meget af hende i bilen, og hun er grædefærdig og nervøs for at sætte sig i bilen med ham.
Den sidste køre time hun har med ham vælger hun at køre ind til siden og sige at hun ikke vil køre mere med ham. Herfra skifter hun kørelærer til Theeds køreskole, hvor han med det samme roser hendes kørsel og stiller sig uforstående overfor at hun ikke allerede har været til køreprøve, denne kommer hun hurtigt til his John og består i første forsøg med ros fra den sagkyndige der kørte med hende.

Efterfølgende har hun hørt fra veninder der har gået ved driving academy sammen med hende, at Ib har talt meget grimt om hende til i bilen til dem.
Vil klart fraråde andre at vælge driving academy!

8 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Hans kan sit kram

Hans kan sit kram. Kan helt klart anbefale Hans, hvis man tænker på at tage MC kort. Dog være opmærksom på sprog og jokes tiltænkt til mænd......

17 października 2025

Mc-kort i Fredericia

Jeg tog mc-kørekort ved Hans i Fredericia på 4 uger og fik kortet i start juli i år. Super dygtig kørelærer som formår at blande seriøsitet med sjov så undervisningen i teorilokalet bliver en fornøjelse med rim og remser. Samtidig giver Hans en ro under køreturen så selv om han ligger i bilen nogle meter bag, er man tryg.
De varmeste anbefalinger herfra.

7 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Havde glæden ved at have hans i…

Havde glæden ved at have hans i Fredericia til mc kort skide hyggelig fyr god til at lære fra sig og super god til at gøre timerne hygsomme og gode og rigtig god til at hjælpe hvis der opstår problemer i form af tid planlægning klart anbefales

6 maja 2025

Motorcykelkørekort 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg har taget mit motorcykelkørekort hos Driving Academy med Hans som kørelærer, og vil gerne give en kæmpe anbefaling af både forløbet og Hans!

Hans er utrolig dygtig til at lære fra sig. Han formår at kombinere seriøs undervisning med sjove remser og historier fra det virkelige liv, så man både husker det og tager ved lære, samtidig med at der altid er plads til grin og godt humør, så teorien aldrig føles tung.

Tak for den hyggelige undervisning og den gode støtte, især når nerverne drillede, jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg! 😊

17 października 2025

Super fed oplevelse 🫶

Super fed oplevelse🫶
Havde Ulla som kørelærer 😊 Det kan varmt anbefales. Hun gør det sgu godt ☺️

8 października 2025
Logo Driving Academy

Odpowiedź od Driving Academy

Tak for svaret Cecilie. Vi er også glade for Ulla, hun gør det nemlig godt.

Elendig køreskole

Min datter gik ved dem i otterup
Og Mads som var hendes kørelærer holdte ikke aftaler havde ikke styr på hende papirer så første gang hun skulle til prøve måtte vi køre hjem forgæves. Jeg spurgte ham hvorfor og han gav borgerservice skylden men tjekkede op på det og det var løgn fra hans side af. I køretimerne sad han begravet i sin telefon og holdte ikke sine aftaler når hun skulle ha køretime. Vi endte med at finde en ny køreskole til hende da hun var usikker når hun skulle ud at køre selvom hun kun manglede 2 køretimer.
Så vil l i sørge for jeres børn er sikker i trafikken er den køreskole ikke det rette valg
Så den ene stjerne de får er kun fordi jeg skal gi en! Og kan kun anbefale Jp for han hjalp hende og nu er hun med kørekort og ikke usikker mere

4 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

De varmeste anbefalinger til en køreskole.

De varmeste anbefalinger til en fantastisk køreskole.
Bestod første gang til Mc og bil (generhvervelse).
Jeg fik kun de timer som var nødvendige og nok til at jeg følte mig godt klædt på til prøverne.
Kørelæren (Hans) var super god til at fortælle og forklare alle de nødvendige ting som var vigtige inden prøverne. Det var seriøst og sjovt og hurtigt at få mit kørekort igen. Stor tak til Hans (Fredericia)

20 września 2025

Fantastisk kørelærer

Fantastisk kørelærer – kæmpe ros til Steen!
Jeg har haft Steen som min kørelærer, og det har virkelig været en fantastisk oplevelse. Han var altid rolig, tålmodig og imødekommende – aldrig sur, og altid med et smil på læben. Hvis der opstod problemer eller noget var svært, var han rigtig god til at forklare og hjælpe mig videre. Jeg følte mig tryg og godt støttet gennem hele forløbet. Kæmpe ros og tak til Steen for at gøre køreskoleforløbet så positivt

23 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Først og fremmest tog jeg kørekort i…

Først og fremmest tog jeg kørekort i 2022. Jeg har betalt alt jeg skulle.
Vi var et hold på hvis jeg husker rigtigt 7 elever, og over halvdelen af os var utilfredse med vores Kørelære Thomas. Ham fik de erstattet med JP(som var fantastisk) og jeg fik nogle nye køretimer uden beregning (dette har jeg på besked). Nu her 3 år efter får jeg inkasso advarsler om at jeg mangler og betale 4500,-. Så nu går jeg videre med sagen til en advokat. Dette er fuldstændig uacceptabelt. Og jeg kan på ingen måder anbefale denne køreskole.

23 września 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej