1,6

Bardzo słaba

4 tys. recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Można zapłacić na tej stronie karta czy…

Można zapłacić na tej stronie karta czy tylko PayPal?

20 sierpnia 2021

Dear Ewelina ,
Thank you for contacting us.
Our website accepts following safe and secure payment methods:
1.PayPal
2.Pay by credit card directly
3.Pay by credit card via PayPal
For more information about payment, please check:https://www.dresslily.com/m-article-id-29.htm
Best Regards
dresslily Customer Service"

Tragedia!

Tragedia!! Ubrania zamówiłam 29 lipca, w tym momencie mamy wrzesień a produkty nadal do mnie nie dotarły!! Przesyłka została opłacona z góry, wielka szkoda!! Nigdy więcej nic nie zamówię z tego sklepu! Czekam na zwrot pieniędzy!

4 września 2019

Dear Magdalena,

We apologize for the inconvenience you have occurred.

The total time it will take to receive your item is the processing time plus the shipping time.

We have messaged you regarding your case. Please login to your account to reply to us.

We have offered you a solution to your issue via our Support Center.Please check this and reply back to us.

We look forward to hearing from you.

Dresslily Customer Support Team

Zamówiłem koszulę i bluzki w Polsce z…

Zamówiłem koszulę i bluzki w Polsce z dostawą do Holandii nigdy nie otrzymałem tej przesyłki tylko info na @adres że mam ponownie zapłacić za dostawę bo w przeciwnym wypadku ne dostanę przesyłki . KPINA !!! Oszuści i naciągacze !!!

2 września 2019

Dear Artur,

Thank you for your review.

Please rest assured that we always do our best to help our customers and improve our service.

Would you mind messaging us your VALID order number?

We will offer you a solution via the ticket center.

Please let me know if you have any questions, we are always here to help.

Many thanks,

Witam,

Witam,
Tym razem obiektywnie przyznaję 5* - za załatwienie reklamacji. W ciągu zaledwie kilku dni otrzymałam zwrot na konto. Co prawda nieco mniej , pewnie jest to związane z przewalutowaniem ale reakcja firmy była natychmiastowa.
Szkoda tylko ,że straciłam tyle czasu na oczekiwanie na towar, którego nie było na stanie i który nie mógł być wysłany.
Dziękuję

31 marca 2019

Dear Alicja,

Thank you for your kind review about DressLily.We are always happy to hear when our customers have enjoyed their experience shopping with us.

We hope to see you again on DressLily.com soon!

Best regards,

Zamówiłam włosy na klipsy

Zamówiłam włosy na klipsy. Znakomita jakość, włosy są z połyskiem i w dotyku są bardzo miękkie i wydają się na naturalne. Piękny naturalny kolor, który wpasowuje się idealnie w mój odcień. Polecam !

9 marca 2019

Dear Dominika Nowakowska,

Thank you for taking the time to write your review.

We at DressLily really appreciate this.

Best Regards,

Wszystko ok.

Wszystko w porządku. Szybka i bezproblemowa wysyłka. Sympatyczna obsługa.

6 stycznia 2019

Dear Wojciech,

We appreciate that you took the time to write a review.

Thank you,

Wszystko przebiegło sprawnie

Polecam sklep. Szybko sprawnie bez problemów.

29 listopada 2018

Dear Niezadowolony,

Thank you for your comment.

We are sorry to hear that you have the issue for your order.

Due to the system error, we have canceled the order for you.

Please kindly check the refund information in your account.

Thanks,

Dno i wodorosty

Czekam prawie miesiąc, a nadal przedmiot nie został wysłany. Sklep twierdził na początku listopada, że będzie 23.11 i wtedy go wyślą. Dziś mamy 27.11 i otrzymałem wiadomość, że go nie ma i proponują mi zwrot na ich portfel. Co ciekawe, przedmiot nadal jest sprzedawany, pomimo tego, że nie ma go na stanie. Fatalny sklep, nie polecam, omijać szerokim łukiem.

27 listopada 2018

Dear Keto,

Thank you for your comment.

Please note that all our items have varying processing times that are clearly marked on the product page.

We always aim to offer our customers the best solutions to their issues in line with our policies.

Would you mind messaging us your VALID order number?
We will offer you a solution via the ticket center.

Many thanks,

Order Number

LL1709140822138144

Very good quality.

27 lutego 2018

Dear Adam ,

Thank you for taking the time to write your review. We at Dresslily really appreciate this.

Best Regards,

Dresslily Customer Service Center

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (3722 recenzji)