Att få vara delaktig både före, under och efter gav mig så mycket! Vi var ett toppengäng inkl instruktören som hjälptes åt och fick allt att klicka Kändes tryggt med både instruktör och genomfö... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det var en magisk första upplevelse absolut värd att göra igen och att rekommendera. Så stor korg, så stor ballong, så mycket luft som skulle i och vi fick hela tiden vara med och hjälpa till med tyd... Zobacz więcej
Roligt och trevligt att flyga.Det var lika spännande att rigga och plocka ihop som att flyga ovan trädtoppar och motionslopp konstigt nog, men vi skrattade hela tiden och det enorma tyget, som vägde 3... Zobacz więcej
Fantastisk upplevelse! Så magiskt och mycket häftigare än vi kunde ana. Kul också att få ta del av både historik, meteorologi och mycket annat intressant om ballongfärder. Samtidigt ingick något mer p... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om
Dane kontaktowe
Företagsvägen 28, 22761, Lund, Szwecja
- 046-248900
- info@dreamballoon.se
- dreamballoon.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi är supernöjda med allt
Vi är supernöjda med allt, det var en fantastisk flygning och kunnig och trevlig pilot.
Oliver och Lizette
Otrolig upplevelse med fantastiska piloter!
Jag är jätte nöjd med upplevelsen. Piloterna, både han som va i korgen och dom som hjälpte till på marken, va jätte trevliga och professionella.
Hela upplevelsen tog nästan fyra timmar. Vi va i luften i 1 timme. Resten av tiden gick åt till säkerhetsinformation, att hjälpas åt att förbereda och fylla ballongen med luft, hjälpa till att plocka ihop ballongen och sen lite information om luftballongens historia.
Om man av olika anledningar inte klarar av att hjälpa till med det fysiska arbetet som krävs för att förbereda ballongen va det bara att tala om det för piloten. Dom gav en då uppgifter som va lämpliga eller så kunde man stå vid sidan och titta på.
Om du, som jag, har autism så vill jag informera om två saker:
1. Korgen va uppdelade i fyra fack där man va max fem personer. Detta innebär att det blir ganska trångt och det är svårt att undvika fysisk kontakt med personen man står jämte. Vid landning måste man stå höft mot höft, axel mot axel med sin medpassagerare. Det pågick i max fem minuter, men kan vara bra att vara förbered på.
2. Även om tiden i luften är väldigt tyst och lugn, så ger brännaren ifrån sig ett ganska högt plötsligt ljud när den används för att justera höjden man flyger på. Så om du har svårt med höga ljud rekommenderar jag något sorts hörselskydd. Se dock till så att du kan höra pilotens instruktioner!
Om man vill flyga luftballong kan jag varmt rekommendera DreamBalloon!
Mycket rolig aktivitet för familjen
Mycket rolig aktivitet för familjen, underbart väder och väldigt bra och hjälpsam personal!
Underbar dag med härlig och kunnig…
Underbar dag med härlig och kunnig personal och pilot! Minne för livet.. TACK!
Underbar och vacker upplevelse!
Underbar och vacker upplevelse!
Flygkapten (och övrig personal) skapade redan från första början trivsel och trygghet genom sitt vänliga, humoristiska, men tydliga sätt att tala och leda.
Trevligt att efter mjölkning och packning dels få lite luftballonghistoria, och dels bli "dubbade" i champagne!
Även nu, dagen efter, finns en härlig känsla kvar! Varmt Tack, än en gång - också för diplomet!
Rekommenderar varmt att flyga med DreamBallon!
Vänliga hälsningar!
/ Jonas Almon (med familj, Benjamin och Caroline)
Flygningen var fantastisk med otroligt…
Flygningen var fantastisk med otroligt vacker utsikt och en obeskrivlig känsla av lugnet när man är så högt upp. Uppskattade även att man fick hjälpa till med utrustningen och känna sig som en del av besättningen. Trevlig personal som förbättrade upplevelsen. Rekommenderar starkt.
Was a nice trip with super nice personal
Vackert väder och en säker flygning
Bohlin var en kung!
Helheten
Helheten, bra väder, trevlig personal, att glida fram i luftrummet tyst (när brännaren inte låter) o stilla och uppleva naturen ur en ny vinkel. Att hjälpa till med både upp o nedpackning ger en bättre 'att vara med känsla'. Skånska slättlandskapet måste vara en av de vackraste vyerna att flyga över.
Helt magiskt där uppe i luften
Helt magiskt där uppe i luften, fin utsikt, bra väder o en mycket bra pilot john. Han kunde verkligen sin sak. Och kul stt få hjälpa till både innan och efter turen.Skulle verkligen göra om detta och även tipsa er för andra.
En fin naturupplevelse utöver det vanliga
En fin naturupplevelse utöver det vanliga. En mycket fin upplevelse och en magiskt vacker afton.
Underbar flygtur!
Vi blev väl omhändertagna och fick bra instruktioner hela vägen. Som höjdrädd var jag orolig innan, men det var en trygg och lustfylld flygtur. Jag gör gärna om det igen och kan varmt rekommendera Dreamballoon!
Underbar upplevelse
Underbar upplevelse. Vara med att packa upp ballongen. Till att få ihop den efter landning. Duktig pilot som hade bra koll på allt och informera tydligt.
Förberedelsen var lite mycket eftersom…långt tid
Förberedelsen var lite mycket eftersom det tog mycket tid skulle det börjas tidigare.
När vi landade skulle vi ta o packa allt v var mitt i natten skulle ha varit personal som gjorde det
Det skulle bjudas på bubbel o snacks nej nej en besvikelse det skulle ha blivit det istället för packa så man fått avsluta med nått positivt det blev ej så jag skulle fira min dag med bubbel nej besviken själva flygningen var bra men tog ner det positiva NÄR MAN SKULLE PACKA AVSLUTA MED BUBBEL HADE VARIT ETT PLUS FÅR man kompensation för att ej avsluta med ett bubbel skulle uppskattas tack
Överträffade mina förväntningar
Överträffade mina förväntningar, riktigt trevlig tur. Och dem ansvarig var riktigt professionella och hade humor :) Dock hade jag önskat att man fick vet att det skulle ungefär allt som allt ta ca 4 timmar. Eftersom man ska hjälpa till att fylla ballongen samt plocka ihop allt när man landat :)
Vi hade en jätte bra tur lärorikt och magisk upplevelse
Vi hade en jätte bra tur lärorikt spännande och väldigt tryggt inte var vi oroliga en sekund kunnig och trevlig personal en upplevelse jag aldrig kommer att glömma .
Fantastisk upplevelse med en…
Fantastisk upplevelse med en professionell pilot!
Och häftig helhets upplevelse när att man både fick vara med och "blåsa upp ballongen" och vara med om nedpackningen av den efter den fina färden.
Ceremonin i slutet var också en fin del av hela upplevelsen.
Rekommenderar alla som inte är höjdrädda att åka luftballong!
Härligt!
Magisk flygning
Magisk flygning, väldigt trygg och erfaren pilot. Kan verkligen rekommendera att följa med på en flygtur.
Doświadczenie Trustpilot