dozapotek.se Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Synnerligen dyra produkter. Dyrare än i princip överallt annars . Säljer verkningslösa produkter och vägrar sedan att återbetala dessa. Bristfällig kundservice. Inte särskilt kunnig personal som ibl... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Nu var det flera gånger att jag blev totalignorerad och nonchalant behandlad när jag ville köpa receptfria varor. Ingen anställt vid kassan som vanligt. Den anställda fyllde hellre varorna i hyllorna... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Doz apotek i Farsta. Det får ett stjärna för att man kan inte ge varken "0" eller minus poäng. Tar emot receptkunder utan att informera om att man kan inte betala med kort då de har problem med det.... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fantastiskt fysisk butik. Men hemsidan är ju under all kritik. Jag vet inte hur många gånger jag tex försökt beställa recept, varje gång krånglar det. Jag vill beställa till dosapotek i min stad då de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Naproxen
Kollade på nätet låg på 25 -35 kr
Åkte till apoteket Doz
Fick en smärre chock 93 kr
Det är väl några 100% dyrare. snacka om girghet.
Varföröppna ett nytt apotek……bara för att skiva iväg kunderna till internet

29 lutego 2024

Väntade nästan 3 månader på mitt paket som jag aldrig fick

Jag beställde från dem 1 januari. Mitt paket stannades 9 januari för att det var för trasigt för att skicka. Efter tre samtal med kundtsjänst då dom ska ha skickat en ny order får jag veta att produkten jag köpt inte går att frakta då den är temperaturkänslig och den finns längre inte att köpa på hemsidan. Nästan tre månader senare får jag pengarna tillbaka men ingen annan kompensation för besväret.

1 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Ingen orderbekräftelse trots pengar dragits

Beställde 8 februari och betalade direkt via Klarna. Pengarna drogs direkt (ej reserverade). Den 14 februari har jag inte ens fått en orderbekräftelse eller hört något från Doz. Ringde kundtjänst som sa att de absolut inte kunde se någon beställning i systemen och att de därför inte kunde hjälpa mig. Kundtjänst talade med mig på ett nedvärderande sätt och verkade tro att jag hittat på detta. Har nu vänt mig till Klarna med hopp om bättre hjälp från dem.

14 lutego 2024

Oseriösa

Stod att de hade varan i lager. Men fanns inte. Men de tog betalt. Satt sen 1 timme i kö på telefon med en kundtjänst som inte kunde se min order.

17 stycznia 2024

Varning

Köp aldrig härifrån via deras hemsida. Du får inte dina paket i tid och de svarar inte dig via kundservice. Beställde ett paket för flera dagar sedan och har inte ens fått en orderbekräftelse än.

7 lutego 2024

Var är leveransen?

Ser i andra recensioner att jag tycks råkat ut för samma problem. Gjorde en beställning den 22/1, med leverans 2-4 vardagar. Idag är det dag 5 och ännu har inget hänt. Ordern står alltjämt "under behandling" i Klarnas app och alltså ännu inte lämnats över till Postnord. Men vill inte förhasta mig innan jag gör ett försök till kontakt med Doz Apotek imorgon.
Tur i oturen att jag tog ordern på faktura och att det inte handlar om en receptbelagd och nödvändig medicin.

29 stycznia 2024

Köp ej online!!!

Köpte 2 produkter från Doz eftersom det var lite billigare än andra ställen. Första gången jag väntade och väntade 5 dagar efter utlovad senast leverans hörde jag av mig till dom. Svar inom 24-48 kan ni glömma tog säkert 4 dagar. Får svar att paketet måste vara borttappat av Postnord (aldrig haft problem med dom). Hör av mig till Postnord från svar att det inte ens mottagit mitt paket från Doz, vilket även stämmer enligt infon jag kan se. Hör av mig till Doz igen de återbetalar och ber mig lägga ny order. Lägger ny order. Nu är vi på samma rutan. Får se vad de hittar på för ursäkt denna gång… beställ inte snäll största scamen!

Första beställnings dag 27 dec

16 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Beställde och betalade varor för ca…

Beställde och betalade varor för ca 300kr, efter 10 dagar mailade jag och frågade efter statusen på min order då inget hade dykt upp.

5 dagar senare fick jag ett mail att pga av "ett tekniskt fel" så hade min order makulerats. Jag mailade då tillbaka och frågade när jag skulle få tillbaka mina pengar, inget svar såhär 3 dagar senare....

2 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Dom får då inte några stjärnor i av mig…

Dom får då inte några stjärnor i av mig själv för sistt jag skulle hämta ut insulin långverkande så skulle jag hann ha betalt för det.Dels ska inte insulin kosta något för diabetiker och det dels hade jag ju frikort.Det var inte någon liten summa heller utan över nio hundra kronor och jag ifrågasatte det som är han hade att säga om kostnaden blev man inte har klokare av.Nåväl jag sade ifrån att jag inte ville ha det eftersom det blev alldeles för mycket dyrt.Nu vet jag ju att det är inte ska kosta något men om det kommer in någon annan stackare som inte vet det.Hur kan man bete sig på det här sättet på ett apotek.

1 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Deras Click and collect funger ej

Deras Click and collect funger ej! Inte gjort så 2 senaste veckorna. Just nu är det inte möjligt att beställa med Click&Collect.

Vi arbetar på att lösa det så fort som möjligt.

Kan ej ge bra omdöme angående detta. Flera upplevt detta? För som nu föredrar jag annat Apotek. Då åtminstone får hem vara eller om den finns i butiken kan hämta den samma dag. Men ofta med Click & Collect har jag märkt trots man lagt order, får vänta länge om ens för få en bekräftelse om varan finns att hämta. Skulle boka Ormsalva för senare hämta ut, men icke - dras service fungerar ej! Sade till killen i butiken, denna är inte hållbart och blickar mot annat företag! Känns som de som ej har bättre koll, kommer förlora på detta då jag TRÖTTNAT! Företaget struntar i sina trogna kunder!

23 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Handlar mediciner för mer än 1100 kr…

Handlar mediciner för mer än 1100 kr vid Doz Apotek St Eriksplan Stockholm. Packar ned allt i min ryggsäck och den otrevliga personalen tror att jag försöker ta varor när det är mina just uthämtade mediciner jag packar ned. FEL CALL av personalen. Väldigt dåligt omdöme. Anställ personal som kan det här med kundvård. Nu är Doz Apotek av med 2 kunder. Handlar på annat apotek i fortsättningen.
Anders

6 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

They don't care about customers

I was meant to buy the product in January 2023 at a 50% discount at DOZ Apotek Esplanaden Sundbyberg, but they charged me the old amount instead. I pointed out the error on the receipt to them. I hadn't received any money back on my credit card after a few months, even though the cash register had rectified it.
So I sent their customer service an email and attached the receipts. Emma from customer service promised to tell DOZ Apotek Esplanaden Sundbyberg about it. Emma responded to my three emails with them in exactly the same way each time. I have yet to have my money returned. Nothing from DOZ Apotek Esplanaden has reached me.
Customers don't seem to be important to them.

14 listopada 2023

Är Doz Apotek seriösa?

Gjorde en beställning med lite olika produkter inför förkylnings säsongen. Efterlyste min order efter några dagar fick inget svar påminde dem igen fick inget svar.
Efter 7 dagar så återkom kundtjänst att något tekniskt fel hänt med min beställning och att Doz apotek makulerat min order. Blev lovad att jag skulle få mina pengar tillbaka mellan 1-5 dagar. Nu har det gått 6 dagar och kundtjänst svarar inte och jag har inte fått några pengar heller. Var försiktiga Doz apotek är inte seriösa.

3 listopada 2023
Logo dozapotek.se

Odpowiedź od dozapotek.se

Hej och tack för din feedback!
Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte motsvarade förväntningarna den här gången. DOZ Apotek strävar alltid efter att ge den bästa servicen och snabb tillgänglighet. Vid eventuella tekniska fel vidarebefordras det enligt rutin till vår Digitala avdelning som får göra en efterforskning gällande felet som uppstått. Vi beklagar verkligen det inträffade för så ska det inte vara.
Betalningsreservationen släpper i samband med att ordern makuleras och det betyder att beloppet inte syns som en återbetalning. Skulle det fortsatt vara några frågetecken eller förbättringsförslag du vill framföra är du alltid välkommen att höra av dig igen på telefon 0771-23 10 00 eller e-post kundservice@dozapotek.se.

Haha...

Haha.... vilket skämt! Dom har ingen koll, kunde lika gärna gå till Elgiganten och fråga om hjälp - de vet inte heller någonting om läkemedel!

17 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Har handlat på dozapotek.se tre gånger

Har handlat på dozapotek.se tre gånger. Första gången var de långsamma till leverans, tog ungefär 4 dagar tills dom hade lämnat varorna till leverantören. De sista två försöken visade sig att ordern inte hade gått igenom i deras system även om pengar dragits. Fått veta detta efter att jag hört av mig ett par veckor efter beställning. Låg kvalitet, handla på apotea istället

28 września 2023

Fullständigt värdelöst apotek

Fullständigt värdelöst apotek. Blir alltid lurad. Beställer man flera varor 3 för 2 så lägger de ihop hela ordern och drar av de tre billigaste, dvs. av samma sort. Det skulle alltså löna sig bättre att göra separata beställningar. Avråder definitivt från att ha med detta apotek att göra.

25 września 2023

Måste skapa konto

Loggar in med bank ID för att se recept.
Måste ”skapa ett konto” där man fyller i personuppgifter trots att man precis LOGGADE IN MED BANK ID??
Röd flagg direkt
Undvik

18 września 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej