Super service ! Leuke, aardige gasten die het komen installeren ! Afspraken zijn duidelijk! Ik raad het iedereen aan! Owja en de douch druk is gewoon super! Geen slappe straal! Wij hadden met een grot... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Uitstekende oplossing als je een tijdelijke douche nodig hebt ivm een verbouwing. Warm water, eenvoudig maar functioneel. Brengen - en afhalen! - gaat erg flexibel, vlot en alles netjes volgens afspra... Zobacz więcej
In een woord FANTASTISCH onze ervaring met de 'nooddouche'!!! Van het installeren tot en met het ophalen alleen maar lof! En ook de douche ervaring zelf verraste ons positief! Dé perfecte oplossing al... Zobacz więcej
Top bedrijf met lieve mensen. Ik had na 1 douche beurt een lekkage. Contact opgenomen via WhatsApp en deze werd meteen verholpen de volgende dag. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Informacje dotyczące firmy
O Doucheservice
Napisane przez firmę
Met onze tijdelijke douche kunt u gemakkelijk uw badkamerverbouwing overbruggen en dat al voor 195 euro voor de eerste twee weken! De installatie en demontage van de douche zit inbegrepen bij onze service. De douche kan op elke gewenste plek in huis geplaatst worden. Onze compacte warmwatervoorzieningen zorgen ervoor dat u altijd warm kunt blijven douchen en de afvoer van het water regelen wij voor u. Met onze flexibele communicatie kunt voor slechts 55 euro per week of 15 euro per dag gemakkelijk verlengen in het geval uw badkamerverbouwing uitloopt. U kunt bellen, whatsappen of mailen.
Met onze ruime zorgdouche kunt u tijdens een periode van vermindere mobiliteit alsnog veilig en toegankelijk thuis blijven douchen. De zorgdouche kan overal op de benedenetage geïnstalleerd worden. Zo hoeft u geen dure zorgbadkamer verbouwing te ondernemen of een traplift in huis te installeren als u huidige badkamer tijdelijk niet veilig of toegankelijk genoeg meer is. Onze zorgdouches bieden extra functionaliteit zoals oprijplaat voor rolstoel gebruikers, douchestoel en veiligheidsattributen zoals handvatten, anti-slip vloer en beveiliging tegen heet water. Warm water zit uiteraard inbegrepen net zoals alle service van onze tijdelijke douches.
Plan gemakkelijk een afspraak in voor een moment dat u het beste uitkomt. Onze klantenservice neemt contact met u op nadat u het reserveringsformulier (vrijblijvend) invult.
Dane kontaktowe
Bellweg 9, 2627AW, Delft, Holandia
- 085 401 04 72
- info@doucheservice.nl
- doucheservice.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Keurig geplaatst en op tijd…
Keurig geplaatst en op tijd opgehaald.douche werkte prima .
Geweldig als je zelf even geen douche…
Geweldig als je zelf even geen douche hebt. Ik had een lekkage in mijn badkamer en moest mijn badkamer onverwachts verbouwen, doucheservice denkt met je mee, binnen no time had ik een douchecabine in mijn garage staan, de verbouwing duurde langer als gepland en ook dit was geen probleem. Voor een klein bedrag kon de douche langer blijven staan. Via de app snel antwoord binnen de openingstijden en denken met je mee. Echt supermenselijke service. Ze nemen je deze zorg uit handen. Meer als 5 sterren waard!
Alles ok,en op afgesproken tijd
Super service.
Snel een afspraak kunnen maken. Communicatie is gewoon goed. Vakkundig geplaatst en later verwijderd door nette jongemannen. De douche werkt goed en is een uitkomst als je eigen douche verbouwd wordt.
Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Aanrader!
Perfecte oplossing tijdens de verbouwing, zeer vriendelijk personeel bij installatie en demontage.
Prima douche en service!
Bij doucheservice een aantal weken een zorgdouche gehuurd. Werd keurig gebracht en gemonteerd op afgesproken tijd. Ook het ophalen en demonteren verliep soepel en volgens afspraak. Douche heeft zonder problemen gefunctioneerd. Top!
Goed, op klein puntje na
Er was wat "gedoe" over het maken van de afspraak om de douche te brengen en op te halen. Waarschijnlijk omdat we ver weg wonen. Verder was de douche en het installeren ervan prima.
Hebben er veel gemak van gehad.
Prima oplossing
Prima oplossing, als je even zonder douche zit. Duidelijke afspraken.
Top!
Op tijd, vriendelijke opbouwers/afbrekers, prima prijs. Doet echt wat het moet doen!
De douche is keurig geplaatst en later…
De douche is keurig geplaatst en later ook weer opgehaald. Ideaal wanneer je een badkamer gaat verbouwen zoals wij dat hebben gedaan.
Hele goede service en fijne douche
Hele goede service en fijne douche. Ik zou douche service zo weer afnemen of aanbevelen.
Goed contact over mogelijkheden en de…
Goed contact over mogelijkheden en de planning.
Een makkelijke en goede oplossing om…
Een makkelijke en goede oplossing om gewoon thuis te kunnen blijven douchen….
Keurig opgezet werkt prima enook…
Keurig opgezet werkt prima enook netjesweer opgehaald vriendelijke werknemers
Wat een uitkomst was dit tijdens de…
Wat een uitkomst was dit tijdens de badkamerverbouwing!
Doucheservice heeft een nette service en geeft heldere toelichtingen tijdens installatie.
Goede nooddouche voor prima prijs
Snelle levering mogelijk en ook toen de werkzaamheden aan onze badkamer uitliepen was het verlengde gebruik van de nooddouche geen probleem voor een prima prijs.
Nette en degelijke installatie, vriendelijk contact en goede service.
Nooddouche was verder goed, hierdoor was het uitlopen van het werk aan onze nieuwe badkamer dat uiteindelijk een maand duurde niet zo’n probleem.
Reden voor de keuze voor doucheservice, was het feit dat de douche demontabel is en dus ook gemakkelijk op zolder te plaatsen is.
Hele goede ervaring gehad en absoluut…
Hele goede ervaring gehad en absoluut aan te raden. Fijne service en duidelijke communicatie. Heel klantvriendelijk en klant staat voorop. Hier kunnen vele nog van leren!
Ze houden zich aan de afspraken
Ze houden zich aan de afspraken, vriendelijke monteurs.
Aardige bekwame medewerkers
Aardige bekwame medewerkers. Komen op tijd en doen hun werk goed. Goede service ook aan de telefoon.
Doświadczenie Trustpilot