"Zeer degelijke deurcilinder met een robuuste veiligheidsconstructie en een nauwkeurige pasvorm. De zwarte afwerking oogt strak en voelt kwalitatief aan, terwijl de draaiknop soepel en betrouwbaar wer... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Dit bedrijf werk snel en zeer nauwkeurig. Zelfs nadat ik zelf per ongeluk een verkeerde lengte cilinder had besteld hoefde ik deze alleen terug te sturen en werd deze kosteloos aangepast. Echt een top... Zobacz więcej
Snelle verzending en goede service. Ik had per ongeluk bij 1 van de 3 sloten een kant in een andere kleur geselecteerd en ik werd gebeld met de vraag of dat wel klopte. Ze hebben het aangepast en deze... Zobacz więcej
Prachtige cilinders, kan niks anders zeggen! Wij hebben gekozen voor de kleuren combinatie binnen en buiten verschillend.. Goed en netjes per stuk verpakt. Zelfs na een meet foutje, kon ik de cili... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt onze klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks van de merken Tedee, Nuki en Danalock.
Dane kontaktowe
Radonstraat 12A, 7031GT, Wehl, Holandia
- 026- 234 03 03
- info@doorax.nl
- doorax.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede sloten,handig in gebruik.
Na telefonisch contact ivm enkele vragen van mij via de website clilinders besteld en deze werden de volgende dag al geleverd.
Een pluspunt is dat de sloten ook werken als er binnen nog een sleutel in het slot zit.
En nu met keersleutels besteld wat ook gebruiksvriendelijk is.
Cylinders perfect geleverd
Cylinders perfect geleverd. Goede kwaliteit. En vooral ook heel snel
Ruime keuze
Ik was op zoek naar een zwarte cylinder. Bij Doorax heben ze verschillende kleuren,maten en opties voor zwarte cylinders. Na de cylinders te hebben samengesteld met extra sleutels lag 2 dagen later het pakketje op de deurmat. Keurig verpakt en onbeschadigd.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit keuze en levering
Duidelijk uitleg van de hoe de sloten…
Duidelijk uitleg van de hoe de sloten te meten voordat je deze gaat bestellen. Binnen twee werkdagen heb je de sloten binnen. ook bijsbesytellen met het certificcaat gaat eenvoudig. Prima Service en je wordt op deh hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Online een bestelling gedaan en alles…
Online een bestelling gedaan en alles was prima, van bestellen tot bezorgen tot het in ontvangst nemen en gebruiken.
Kwaliteit service
Om te beginnen zijn de producten top. Al vaker besteld. Snelle levering.
Prima bedrijf.
Alles goed geregeld.
Correcte levering en prima produkten.
Aanrader. Top service. Zeer tevreden over de service
Zeer tevreden over de service van Doorax. Mooi setje cilindersloten gekocht van M&C, Zwitserse kwaliteit product.
Snelle levering zonder gedoe en dat in december.
De levering was snel en de sloten zijn…
De levering was snel en de sloten zijn zoals beschreven, geen loze beloftes.
kleine ( niet opvallende regels).
kleine ( niet opvallende regels).
Soms kijk je niet ver genoeg in de voorwaarde nvan een bedrijf. Jarenlang bestellen wij sloten voor onze bedrijfs en woningpanden. Gaat altijd perfect. De laatste echter keer niet. Extra cilinder bijbesteld, helaas met de verkeerde code. Mijn fout. Dacht dat ik gelezen had dat je de cilinder zonder opgaaf van redenen kon terugsturen. Maar dat was niet zo. Was speciaal aangemaakt. Ergens tussen de retourvoorwaarden stond vermeld dat dit met speciaal gemaakte cilinders niet kon. Kreeg wel een aanbieding om voor 50% van de kostprijs een nieuwe cilinder te krijgen. Nogmaals het was mijn fout, Maar graag voortaan duidelijker vermelden dat dit niet retour kan inplaats van als eerste te vermelden dat je zonder reden je cilinder terug kunt sturen.

Odpowiedź od Doorax B.V.
Snel en goed
Snel, klantgericht en hoog oplossend vermogen. Kwaliteit is top!
Snelle levering voor het bijbestellen…
Snelle levering voor het bijbestellen van een gelijksluitend slot
Soepel, snel en duidelijk proces. Top.
Onlangs via de website 4 verschillende cilinders besteld die te openen zijn met één sleutel. Het keuzehulp menu op hun website met bijbehorende info werkt top. De bestelling was de dag erna al in huis, inclusief certificaat waarmee ik later eventueel sleutels of cilinders kan bijbestellen. Een zeer soepel proces allemaal. Erg fijn.
Komt de beloftes goed na
Komt de beloftes goed na, 6 sloten besteld in allerlei maten, maar met gelijke sleutels.
Zoals op de site beloofd, de volgende dag geleverd.
Kapot slot
Uitzonderlijk snel ons probleem opgelost. Naar alle tevredenheid. Ziet men niet vaak dat men dit zo op op pakt. Onze dank.
Bestellen van 4 cilinders was al…
Bestellen van 4 cilinders was al makkelijk door de zeer duidelijke website. Nu had ik even niet goed gezien dat de zolderdeur een halve cilinder nodig had. Dus 1 cilinder retour gestuurd, via het retour systeem, wat ook al zo duidelijk was. Binnen een werkdag afgehandeld. Perfect. Indrukwekkende prestatie, bedankt Doorax
Snelle levering met zover ik kan…
Snelle levering met zover ik kan beoordelen van erg goede kwaliteit
Ik raad hun ten zeerste aan het team…
Ik raad hun ten zeerste aan het team van doorax denkt altijd mee is altijd goed bereikbaar en super behulpzaam ook zijn ze niet vies van spoed bestellingen en gaan ze echt tot het uiterste in hun behulpzaamheid kan niet anders zeggen dan dat dit echt een top bedrijf is.
Cilinders goed en snel ontvangen
Cilinders goed en snel ontvangen.
In verband met een meetfoutje door mezelf, de cilinders terug gestuurd naar Doorax. Binnen een dag GRATIS aangepast en retour gestuurd!
Top service.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.