Sleutels besteld en volgende dag al in de brievenbus....passen perfekt. Makkelijk te bestellen via internet. Niet te duur en goede kwaliteit
Zobacz, co mówią recenzenci
Prima site met enorme keuze tegen prima prijs. Goed en gemakkelijk filteren en duidelijke uitleg. Ik heb diverse cilinders besteld en deze werden snel en prima verpakt geleverd inclusief mooi mapje me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
3 M&C Minos cilinders besteld. Had ze snel nodig, dus even gebeld. Dame aan de telefoon gaf aan dat ze binnen drie dagen geleverd zouden worden en dat klopte precies. Bovendien erg aardige mensen en g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat een fijne leverancier. Zij hadden wat problemen met de levering van hun leverancier Mauer, maar dat werd nooit mijn probleem! Daphne, bedankt voor het aanbieden van het tijdelijke alternatief! Se... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij Kluizen en Sloten, uw vertrouwde online bestemming voor hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Als toonaangevende webshop in de sleutels en cilinders branche zijn wij er trots op u een uitgebreide selectie van kluizen, sloten, smart sloten, sleutels en cilinders van topkwaliteit aan te bieden, met merken zoals LIPS, Mauer, DOM, M&C, EVVA, en ABUS. Bij Kluizen en Sloten geloven we in het leveren van gemoedsrust aan onze klanten. Ons team van beveiligingsexperts staat voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis. Of u nu sleutels wilt nabestellen op nummer, op zoek bent naar nieuwe cilinders van gerenommeerde merken zoals LIPS en Mauer, hoogwaardige sloten van DOM, M&C en ABUS nodig heeft, of geïnteresseerd bent in de geavanceerde technologie van EVVA, wij hebben wat u zoekt. Wat ons onderscheidt, is niet alleen het gemak van online winkelen, maar ook onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om uw winkelervaring soepel te laten verlopen, van het verkennen van ons assortiment tot het veilig ontvangen van uw bestelling. Bij Kluizen en Sloten begrijpen we dat veiligheid en gemak hand in hand gaan. Ontdek hoe wij uw online beveiligingspartner kunnen zijn en uw eigendommen veilig kunnen houden. Uw bescherming begint met slechts een paar klikken.
Dane kontaktowe
Oldenzaalsestraat 553, 7558 PW, Hengelo Ov, Holandia
- 0742423924
- info@kluizensloten.nl
- kluizenensloten.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Service is uitstekend
de aanvraag voor een nieuw…
de aanvraag voor een nieuw sleutelcertificaat bleef te lang liggen

Odpowiedź od Kluizen & Sloten
Eenvoudig online speciale sleutel bij…
Eenvoudig online speciale sleutel bij laten maken, en netjes aangetekend thuis bezorgd.
Sleutels besteld en volgende dag al in…
Niet te duur en goede kwaliteit
snel voor nabestellen gecertificeerde sleutels
snelle service voor nabestellen gecertificeerde sleutels ondanks fabriek in belgie
Snel en passend
De bestelde sleutel werd snel verstuurd en de sleutel paste goed op het slot.
Goede communicatie
Duidelijke communicatie waarom de bestelling langer ging duren (buiten hun schuld) en updates over de actuele status
Recht toe recht aan
Je bestelt wat je nodig hebt, ontvangt de factuur, betaalt en ontvangt kort daarna het product. Ook als het minder recht toe recht aan is. As simple as that.
Nabestelling DOM sleutels
Eerste sleutel Prima geleverd. Tweede bestelling ging niet helemaal goed, maar is goed opgelost.
Wat een fijne leverancier
Service bestaat nog!!
Prima winkel bestellen en snel geregeld
bestellen en snel geholpen had mijn pakketje snel binnen
Duidelijke en eerlijke voorlichting op…
Duidelijke en eerlijke voorlichting op de website over de verschillende mogelijkheden en opties. Zeer snelle afhandeling van de order ondanks de opties. Ben zeer tevreden met alles.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.