Z lustrem zakupionym ze strony domogordyity miałem delikatny problem z ramą, nic wielkiego, jednak zgłosiłem usterkę na gwarancję i od razu bez żadnego problemu kazano mi odesłać lustro. Punkty d... Zobacz więcej
Bardzo dobry stosunek: cena - jakość. Po jakimś czasie od zakupu miałem kłopot z wyciekającym klejem, ale gdy tylko zgłosiłem się do firmy, reklamacja została uwzględniona i zrealizowana błyskawic... Zobacz więcej
Specjalizujemy się w tworzeniu unikalnych, eleganckich luster od ponad 10 lat. Nasze produkty łączą nowoczesność z wysoką jakością, dostosowane do indywidualnych preferencji. Produkowane z pasją, dostępne są w różnych wariantach, by pasować do każdej przestrzeni. Oferujemy zarówno gotowe lustra, jak i możliwość pełnej personalizacji - od oświetlenia LED po niestandardowe kształty, dopasowane do Twojego stylu. Odkryj naszą ofertę i znajdź swoje idealne lustro!
Krupówki 30, 34-500, Zakopane, Polska
- 515 768 139
- biuro@domogrodity.pl
- domogrodity.pl
Świetna opieka posprzedażowa!
Z lustrem zakupionym ze strony domogordyity miałem delikatny problem z ramą, nic wielkiego, jednak zgłosiłem usterkę na gwarancję i od razu bez żadnego problemu kazano mi odesłać lustro. Punkty dla nich!
Niestety nie miałem oryginalnego opakowania i mimo najszczerszych starań zapakowania lustra bezpiecznie i uległo ono zniszczeniu w transporcie.
Firma jednak zadeklarowała się na swój koszt wykonać nowe lustro, taka opieka posprzedażowa to skarb! Więcej takich firm w Polsce.
Polecam jak najbardziej, po kolejne lustra na pewno wrócę do nich!
Wittam
Wittam. Zamówiłam dwa lustra. Są przepiękne,a co najważniejsze przy moich urwisach mega wytrzymałe. Konkretnie chodzi o to,że moje dziś lubią testować wszystko co świeci itd. Wcześniejsze nie dawały rady. U Państwa nie dość,że są piękniejsze niż na zdj to na prawdę wytrzymałe. Mimo to sprawiły,że czas relaksu po ciężkim dniu jest o wiele bardziej satysfakcjonujący dzięki oświetleniu. Polecam gorąco do zakupu!!!! A firmie dziękuję za ten piękny efekt dzięki Waszym produktom. Pozdrawim
Kupiłem lustro od firmy domogrodity.pl…
Kupiłem lustro od firmy domogrodity.pl i jestem zadowolony z jakości wykonania oraz podejścia do klienta
Wszystko bardzo sprawnie i szybko
Wszystko bardzo sprawnie i szybko, lustro dokładnie jak w opisie i profesjonalnie zapakowane, dotarło bez problemu, jeszcze raz dziękuję.
Solidna firma z bogatą ofertą 😁
Solidna firma z bogatą ofertą 😁 Polecam każdemu, kto szuka takich produktów. Naprawdę jest w czym wybierać 👍
Szukaliśmy przez jakiś czas luster w…
Szukaliśmy przez jakiś czas luster w ramach aluminiowych. Sklep domogrodity.pl jako jedyny na polskim rynku produkuje lustra w takich ramach jakich szukaliśmy. Jestem bardzo miło zaskoczony podejściem sklepu do klienta.
POLECAM SKLEP
Polecajka
Jestem mega zadowolona z zakupu lustra w firmie domogrodyity. Piękne podświetlane lustro. Zespół, a zwłaszcza pani Karolina bardzo pomocni i pełna profeska w załatwieniu reklamacji związanych z przesyłką (lustro przyszło uszkodzone, a pani Karolina załatwiła tak, że nowe przyszło po 3 dniach😍). Firma, która stoi"frontem" do klienta. Polecam w 1000% .
Polecam bardzo
Polecam bardzo! Zamówiłam na domogrodity lustro. Wszystko przyszło pięknie zapakowane. Kontakt z sprzedającą bardzo dobry,wszystko co chciałam to się dowiedziałam, dzięki czemu razem dobraliśmy pięknie pasujące do mojej łazienki lustro. Komu mogę to pocelam z czystym sumieniem. Wkrótce znów będę korzystała z usług, ponieważ mamie się podoba bardzo lustro ,a że wkrótce ma urodziny to będzie idealny prezent. Polecam jeszcze raz !
Pozdrawiam.
Polecam sklep domogrodity
Polecam sklep domogrodity. Lustro spełnia moje oczekiwania, obsługa bardzo miła, produkt starannie wykonany, idealnie wpasował się do mojej łazienki, odpowiednio zapakowany, szybka dostawa 👍
Zamówiłam ponad rok temu 3 lustra za…
Zamówiłam ponad rok temu 3 lustra za około 2 tysiące zalotnych. Niestety ramki w trzech lustrach się odklejają, klej nieestetycznie wycieka na lustro, a na łączeniu po prostu ramka się rozjeżdża. Po reklamacji Pani zaproponowała, że okleja lustra jeszcze raz, a ja mam lustra im wysłać. Tak mam zapłacić za wysyłkę za montaż i demontaż luster, a nikt mi nie zagwarantuje, że ramki się nie będą się ponownie rozklejać. Najtańsze lustra z Ikea są dużo lepsze jakościowo niż to co proponuje ta firma

LUSTRO LED OPTI WHITE
Niestety piękna strona internetowa, a towar i obsługa fatalnej jakości.
Na dużym lustrze łazienkowym pojawiła się czarna rysa - wynik pękającej podlewki. Firma niezgodnie z zapisami Ustawy o Prawach Konsumenta żąda demontażu (lustro led, więc podłączone do zasilania) i odesłania na towaru do przedsięborcy.
Już od samego początku dopłata za jakość opti white budziła wątpliwości, ale sklep upierał się, że lustro ma wymaganą jakość i jasność. Więc zostało. Po klku miesiącach zaczęła pękać podlewka. Nigdy więcej zakupu w tym sklepie.
Dodaję, że nie otrzymałam wraz z lustrem certyfikatu potwierdzającego opti white. Nawet nie wiedziałam, że powinnam otrzymac taki dokument.

Tandeta jakich mało
Tandeta jakich mało, uchwyt sie oderwał. jakość zerowa. Lustro spadło prawie na dziecko myjące zęby i uderzyło w szybę prysznicową obok.
Sklep odrzuca reklamacje i nie widzi winy w swoich peudo wyrobach.
Następne kroki Uokik i Rzecznik Praw konsumentów.

Odpowiedź od Domogrodity.pl
Bardzo dobry stosunek: cena - jakość.
Po jakimś czasie od zakupu miałem kłopot z wyciekającym klejem, ale gdy tylko zgłosiłem się do firmy, reklamacja została uwzględniona i zrealizowana błyskawicznie oraz bez ponoszenia przeze mnie dodatkowych kosztów. Ramy zostały wymienione na inne i prezentują się bardziej elegancko.
Trzeba przyznać, że dbanie o klienta po zakupie nie wszędzie jest na tak wysokim poziomie.
Wszytko ok,polecam sklep
jestem bardzo zadowolona z lustra…
jestem bardzo zadowolona z lustra przyszło bardzo szybko idealnie wykonane bardzo polecam
Polecam z całego serca
Polecam z całego serca
Lustra przepięknie wykonane profesjonalnie wykończone, podejscie i cały proces zamawiania produktów prosty a obsługa bardzo przyjemna i miła, paczka przyszła w szybkim czasie polecam.
Polecam serdecznie firme
Polecam serdecznie firme , ktora fachowo wykonuje lustra. Spełnili moje oczekiwania, lustro przyszlo piekne, nie uszkodzone, bez zadnych wad.Polecam .
Szukałem odpowiedniego lustra do…
Szukałem odpowiedniego lustra do salonu, po kontakcie z tą firmą dostałem bardzo dużo informacji ktore pomogly mnie wybrac wlasciwe lustro. POLECAM