Doggie.se Recenzje 1194

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Känns som väldigt bra produkter ni har hos er, enkelt och snabb leverans. Lite höga priser kanske men så är det hos alla liknande företag kvalitet kostar helt enkelt tänker jag och hunden får i s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra service, även om det inte finns direkt telefonnummer svarar kundtjänsten snabbt på mail på helger och reder ut problemen. Produkterna är förstklassiga och kan bytas vid storleksmiss vilket... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde en hundsele fick den dan efter, helt fantastiskt. Det bästa köp jag någonsin gjort. Blir långa lugna promenader nu, ingen hund som drar iväg. Blev väldigt överraskad hur bra detta köp ble... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi rekommenderar denna butik JAJAMENSSAN de har allt till vovven. Svårt för mig som blind att finna rätt vara och kattmat verkar tyvärr ej finnas. Köp något varmt till din vän snart är det jul...

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

OM DU ÄLSKAR HUNDAR - HAR DU KOMMIT RÄTT!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Nöjd med produkten.

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Doggie.se

Tack för din recension! Vad kul att höra att du är nöjd med produkten 😊

Snabb leverans.

26 listopada 2025

Hej Lola!

Tack för din fina recension 😊 Härligt att du är nöjd med den snabba leveransen!

Bra varor till mina schäfrar

Bra varor till mina schäfrar

25 listopada 2025

Odpowiedź od Doggie.se

Tack för din recension! 🐾 Det gläder oss att dina schäfrar uppskattar sina nya tuggben. Välkommen tillbaka när det är dags att fylla på godislådan igen!

Snabb leverans och jag är så

Snabb leverans och jag är så
Nöjd med min vara och vovven också

24 listopada 2025

Hej Sandra!

Tack för din härliga recension! 🐾

Vi blir så glada att både du och vovven är nöjda.

Oceniono na 3 z 5

Beskrivningar felaktiga.

Beskrivningen älgbitar stämmer inte.

20 listopada 2025

Odpowiedź od Doggie.se

Tack för din feedback. Vi vill gärna titta närmare på detta. Skicka gärna ett mail till oss och beskriv problemet lite mer, så hjälper vi dig vidare.

Tack för att du hörde av dig!

Emma, Doggie.se

Oceniono na 3 z 5

Hunden gillar dem och det är bra pris

Hunden gillar dem och det är bra pris, men tugg benen är mycket smala ca 1 cm.

19 listopada 2025

Hej! 🌟

Tack för din feedback! Vad roligt att din hund gillar tuggbenen🐾

Vi rekommenderar gärna våra älgtuggben, som är lite kraftigare och passar bättre för hundar som vill ha ett rejälare tugg. Om du vill kan du också maila oss, så hjälper vi dig att hitta tuggben som passar just din hund perfekt.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva – vi vill alltid att både hund och ägare ska bli nöjda! 🐶

Snabb leverans 👍

19 listopada 2025

Odpowiedź od Doggie.se

Hej Anna! Tack för din fina recension 😊 Härligt att du är nöjd med den snabba leveransen!

Toppen

Snabb leverans, inget att klaga på.

10 listopada 2025

Odpowiedź od Doggie.se

Tack för din recension! 🌟 Vad härligt att höra att du är nöjd med leveransen. Vi ser fram emot din nästa beställning!

Snabb leverans!

14 listopada 2025

Tack för din feedback! 😊 Så kul att du uppskattar vår snabba leverans 🐾

Oceniono na 5 z 5

Bra pris och Bra service.

27 listopada 2024

Odpowiedź od Doggie.se

Tack för din fina recension 😊 Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd med både pris och service. Välkommen tillbaka! 🐾

Oceniono na 1 z 5

Sämsta hundben … älg ska ju räcka…

Sämsta hundben … älg ska ju räcka längre benet åts upp på 5 min! Kommer inte köpa mera.

13 listopada 2025

Odpowiedź od Doggie.se

Det är alltid viktigt att anpassa storleken efter din hunds storlek och tuggvanor. Ett 15 cm tuggben som du beställt passar bäst för mindre hundar, och om du vill ha ett som räcker längre rekommenderar vi t.ex. vårt 36 cm tuggben.

Om du vill kan du gärna maila oss så hjälper vi dig att hitta ett tuggben som passar perfekt för just din hund! 🐾

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa. Snabb leverans. Lysbollarna tycker min hund är roliga.

13 listopada 2025

Hej Inger!

Tack så mycket för din fina recension! 🌟

Vi blir glada att höra att beställningen gick smidigt och att leveransen var snabb. Extra kul att din hund gillar lysbollarna 🐾

Fantastisk snabb leverans

Fantastisk snabb leverans. Bra utbud

5 listopada 2025

Odpowiedź od Doggie.se

Vi är glada att du uppskattade vårt stora utbud och snabba leverans. Tack för din fina recension och 5 stjärnor!

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans med en bra produkt

En bra sele som är enkel att ställa in men ändå väldigt rejäl utan skeptisk för hunden.

6 listopada 2025

Hej Monika!

Tack för din fina recension! 🐾
Så härligt att höra att selen passar och att ni är nöjda med leveransen och kvaliteten. Tack för att du delar med dig!

Hundsele

Mycket bra och prisvärd produkt.

5 listopada 2025

Hej Ulf!

Tack för din fina recension! 🐾 Kul att höra att du är nöjd med både kvaliteten och priset på hundselen. 😊

Oceniono na 1 z 5

Returer

Krångligt att returnera varor.

24 października 2025

Tack för din feedback!

Vi vill gärna förstå bättre – vad upplevde du som krångligt med returen? Du har fått all returinfo på mail, men vi har inte fått några frågor från dig om något var oklart. Vi hjälper gärna till om något behöver förtydligas!

Emma

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej