Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god service og fine sager til mine hunde. De flotte Vega skåle pynter tilmed i vores hjem.

Oceniono na 1 z 5

Expensive Chinese stuff… You can buy same or better quality on Amazon for half the price. Horrible and slow shipping method. Useless customer service.

Oceniono na 4 z 5

Le harnais est parfaitement conforme à mes attentes (forme, couleur), et il résiste admirablement bien aux diverses conditions : pluie, boue, et même les jeux intenses avec d'autres chiens. Malheure... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

DOG Copenhagens produkter er simpelthen så fine og funktionelle! Vi har deres Comfort Walk Pro™ Seler til begge vores hunde og en Urban Trail™ Line. Selerne sidder godt ergonomisk og har så m... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

3,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Comfort walk pro sele

Jeg er vild med Comfort walk pro selen. Har ikke kunne finde en anden model, som er så nem at få på og passer så fint til min lab. Det er den fjerde sele, jeg nu har købt. Ikke fordi de gamle seler var slidte, men fordi “tænderne” som sættes ind i spænderne knækker. De er meget tynde, og mit håb er, at I vil forbedre kvaliteten på disse.
Det bliver lidt dyrt, når selen skal skiftes hvert år, og det vil så også være sidste gang jeg køber en sele fra DOG Copenhagen, når “tænderne” knækker af igen. Medmindre I sørger for, at kvaliteten på spænderne matcher resten af selen.

25 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Pris og kvalitet hænger ikke sammen = skuffende oplevelse

Jeg har for nylig modtaget en Urban Trail Leash (til 399kr) i gave, selve snoren er flot men lever ikke op til forventningerne. Der er monteret en lille taske til høm høm poser, med et "hul" til udtræk af disse, men det hul hvor poserne skal trækkes ud, er SÅ stift at man slet ikke kan få posen igennem, og dermed komme til at bruge den. Jeg har sågar forsøgt at gøre den mere mør, ved at lirke frem og tilbage med værktøj i den, men det virker ikke. Den er alt for stiv, og man kan altså ikke bruge den.
Selve karabin hagens lås, den er så løs, at den konstant låser sig selv, og man skal stå og bakse med den, hvis man gerne vil slippe hunden fri hurtigt. Den burde ikke være så løs, men ej heller så stram, at man som tidligere nævnt, i en anmeldelse herinde, bliver nød til bruge en tang til at få den op. Ingen af delene er hensigtsmæssige i min optik.
Det eneste positive er de flotte farver man kan få snoren i, men det er absolut ikke pengene værd. Jeg fortrækker kvaliteten er i top frem for flot design.
Men med denne pris, så troede jeg at de to ting gik i hånd i hånd, men nej. Øv, øv, øv.

14 listopada 2023

Verdensklasse

Jeg har i dag fået en helt fantastisk kundeservice og kan kun varmt anbefale at købe udstyr hos dog Copenhagen.

20 kwietnia 2023

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice! Skrev til dem fordi vores sele, som vi ellers har været meget glade for, desværre knækkede i plastikspændet i begge sider. Selv om selen ikke var ny, kvitterede de med en ny sele, og hele oplevelsen af deres kundeservice var super positiv. Hurtigt svar og meget imødekommende. Vi køber også næste sele hos Dog Copenhagen 😀🙌🏻

10 marca 2023
Oceniono na 2 z 5

Karabinen for snoren sætter sig fast så…

Karabinen for snoren sætter sig fast så voldsomt, at jeg sidst skulle bruge en tang til at frigøre min hund. Det var meget ubehageligt, og da jeg skrev til dem, så svarede de frækt “du har forhåbentlig fået din hund frigjort nu ;-)”. Ikke en rar følelse at de griner af en - pga en stresset hund eller fordi, man var dum nok til at købe deres produkter vides ikke. Jeg har tidligere oplevet samme problem 3 gange, hvor jeg kunne få den op med meget magt.

19 lutego 2023

Kan klart anbefales

Har købt en str L til min Golden Retriever. Den passer PERFEKT og han går så pænt i den.
Havde et problem da han bed noget i stykker på selen og kundeservice var super søde og behjælpelig. Køber helt sikkert hans næste sele hos dem igen når denne her er slidt op ;-)

12 sierpnia 2022

Dårligt design

Jeg har købt en Comfort WalkGo i str. M og den kan godt indstilles til min lille hund, men vil ikke kunne gå længere ture uden at få slid/brændemærker fordi den er så hård og stiv både i kanten og hele “korsettet”. Og så hjælper det ikke at den blødt foret. Der er intet comfort over den, desværre.

20 marca 2022

Funktionelt hundeudstyr

DOG Copenhagens produkter er simpelthen så fine og funktionelle!

Selerne sidder godt ergonomisk og har så mange gode funktioner.
Linen er behagelig at bruge og virkelig praktisk.

Og så er kundeservicen altså bare helt i top!

17 listopada 2021
Oceniono na 2 z 5

Altid udsolgt i alt i sortimentet

Produkterne er ganske fine i kvalitet, omend i den dyre ende.

Hvad der dog trækker min anmeldelse ned på 2 stjerner er det konstante og evige udsolgte sortiment. Der er altid uger på uger ventetid, før de får nye varer hjem. Og når man står og skal bruge en ny sele til sin hvalp, der er vokset fra den anden, så venter man altså ikke lige flere uger på, at de har en Mocca i størrelse M på lager igen. Så finder man en mere leveringsdygtig producent.

Sidst var det liner, der var udsolgt i ugevis i alle slags farver. Simpelthen ikke godt nok.

7 września 2021

Super service

Super service, god kvalitet på produkterne, svarer hurtigt hvis der skulle være problemer, havde et halsbånd hvor et spænde knækkede, fik straks et nyt.

27 maja 2021

Rigtig god kvalitet

Har købt en Comfort Walk Pro sele til min hund og det er rigtig god kvalitet! Kan varmt anbefale at købe den, hvis man er på udkig efter en god sele til hunden.

Jeg er især vild med at den er smal mellem forbenene, så den ikke generer for meget, og så er den polstret, så den er behagelig for hunden.

20 stycznia 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej