Oceniono na 1 z 5

Min mor er netop også blevet bondefanget. Tlf. sælger sagde, at de havde samarbejde med YouSee. Selvom hun fortrød og fik annulleret næsten med de samme. Hun har ALDRIG accepteret noget af det frems... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeres sælgere er fulde af løgn og det er simpelthen så dårlig en oplevelse. Når man ringer til jer om det, der er solgt, svarer i så uforskammet. opsiger abonnementet of lige pludselig kommer der t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hej. Jeg vil ikke kommentere på noget som helst, for jeg er simpelthen ude af ord for hvor dårlig kundeservice jeg har fået. Jeg har aldrig oplevet en så dårlig kundeservice. Jeg har ringet til jer to... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Opfølgning: DLG har lyttet og reageret fint og hurtigt. Tak for det. Hæver antal stjerner fra 1 til 4. :) Super dårlig kundeservice. Min gamle mors fastnettelefon virker ikke - hvad der tidligere o... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy
  2. Operator sieci komórkowej

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

DLG Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. VI er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. DLG Teles ambition er at være et lokalt og landsdækkende teleselskab med særlig tilknytning og forankring i landdistrikterne. Vi tror på, at en tæt dialog og et godt lokalkendskab sikrer et godt samarbejde både på kort og langt sigt. Kunderne i DLG Tele er såvel landbrug, mindre erhvervsdrivende samt privatkunder. DLG Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 200.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, VoIP, bredbånd, TV og mobilt bredbånd. DLG Tele benytter Telias mobilnet, derved sikrer vi en god dækning i hele Danmark. DLG Tele samarbejder med TDC om levering af fastnet, bredbånd og TV. Derved sikres høj sikkerhed for kvalitet. Hjørnestenen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering. Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 70 23 06 00 – vi glæder os til at hjælpe dig. DLG Tele - Dit lokale teleselskab.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

En del bøvl for en meget lille besparelse

Sur mand der installerede udstyret. Alt har dog virket perfekt, men jeg fortryder at jeg satte dette tidsspilde med at skifte leverandør for nogle ubetydelige småpenge igang

Kære Jens

Mange tak for din anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at det virker perfekt hos dig. Det er trods alt det vigtigste - også selvom det var en sur mand, som installerede det. Vi får helt sikkert tjekket op på dette.
Vi er dog kede af at høre, at det kun drejer sig om nogle ubetydelige småpenge for dig. Vi har sendt dig en mail, hvor vi beskriver et par muligheder for, at det bliver endnu billigere for dig. Forhåbentligt vil det gøre det lidt sødere for dig.

Oceniono na 2 z 5

Brændt af igen

Har aftalt møde med DLG tele 2 gange.
Første gang kom de ikke som aftalt. Sælgeren ringede 2 dage senere med undskyldningen, Der havde været så meget.
Anden gang skulle vi mødes mellem kl. 17-19. Han ringer så ca. kl. 17.15 og aflyser, igen. Hans undskyldning var denne gang at dem der booker møde, havde overbooket ham.
Vi bliver nok ikke kunde hos DLG.

Kære Mikael

Mange tak for din anmeldelse.

Det lyder godt nok mærkeligt, at du har haft sådanne oplevelser. Vi vil meget gerne kigge nærmere på det, da det bestemt ikke er noget, som der burde ske. Du må meget gerne sende en mail til os på trust@dlg-tele.dk, så vi kan få undersøgt sagen nærmere.

I din mail må du også meget gerne skrive, om vi må ringe til dig for evt. at aftale et møde eller se om vi kan finde en løsning til jer.

Dårlig information.

Hej jeg havde en personlig sælger her på adressend, han mente han kunne gøre det billiger end der hvor jeg var, men hans oplysninger svarede jo ikke til det regninger og aftaler som han skrev ned, har prøvet og kontaktet ham på tlf. men ingen retur svar. så holdt jer langt væk fra DLG både med TV Entranet og Mobil deres forbindelser holder ikke.

Kære Henning

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft sådan en oplevelse med os. Det er bestemt ikke hensigten. Der kan naturligvis altid ske menneskelige fejl i forbindelse med beregninger, men så vidt muligt vil vi gøre, hvad vi kan for at alle aftaler bliver overholdt. Vi vil meget gerne kigge på jeres kontrakt og se, om vi måske kan komme frem til, hvor det er gået galt henne. Vi har sendt dig en mail, som du meget gerne må besvare. Du er også velkommen til at sende os en mail på trust@dlg-tele.dk med yderligere informationer.

I forhold til at forbindelsen ikke virker, så kan vi se, at der er forbrug på, så du må meget gerne i mailen beskrive lidt mere, hvordan du oplever udfordringer. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores kundeservice, som meget gerne vil fejlvisitere sammen med dig. De kan kontaktes på 7023 0600.

Vildledende markedsføring

Sælgeren lovede mig at jeg, ved at tegne abonement hos DLG ville kunne spare 1500kr/ år + at jeg fik de første 2 mdr. gratis. Det skal siges at det er sammenlagt på IT - TV og tlf .
Det viser sig bare at det blir over 100kr dyrere pr. mdr - altså over 1200kr dyrere pr. år + at jeg ikke har fået nogen gratis første 2 mdr.
Han arbejder på sagen, men jeg skal hele tiden selv ringe til ham, ( ca. en gang om ugen ) for at høre om der sker noget, det synes jeg er for dårligt, han kunne bare sende en mail og forklare, hvor vidt sagen er.

Kære Birgit

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er vi dog kede af at læse, at du oplever de udfordringer. Det er bestemt ikke hensigten - specielt ikke, at du selv skal tage kontakt til sælgeren.
Først og fremmest så kan jeg hermed informere dig om, at de 2 måneder gratis er lagt ind nu - og alt på den front ser derfor ud til at være gået helt i orden.

I forhold til prisdifferencen, så sender vi dig en mail, hvor vi kommer med et par forslag.

Vi håber, at dette hjælper lidt på det.

Oceniono na 1 z 5

Det mest elendige teleselskab jeg nogensinde har haft...

🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

Kære Morten

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dog trist at læse, at du har den holdning om os. Vi vil meget gerne se på, om der er noget, som vi kan gøre for at ændre din holdning. Du må derfor meget gerne sende et par ord til os på trust@dlg-tele.dk, så vi kan undersøge det nærmere.

På forhånd mange tak.

Oceniono na 3 z 5

holder ikke hvad de lover

der er ikke den forbindelse som lovet og DLG TV er ikke det samme som YOUSEE det blev også lovet men det er jo sælgeren der ikke har forstået opgaven, vil sikkert skifte igen.

Kære Knud

Mange tak for din anmeldelse af os.

Vi beklager meget, hvis der har været nogle misforståelser, i forbindelse med jeres oprettelse hos os. Vi er virkelig kede af, at det ikke er den forbindelse, som I er blevet lovet, samt at I sikkert vil skifte igen.

Generelt set, så bruger vi mere eller mindre de samme ting, som YouSee gør. Vi bruger de samme kobberledninger og udstyret mindre meget om hinanden.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, og forsøge at finde ud af, om der er noget, som vi kan gøre for jer. I må derfor meget gerne sende en e-mail til os på trust@dlg-tele.dk med lidt nærmere beskrivelse af de uoverensstemmelser, som I oplever.

På forhånd mange tak - og vi håber bestemt at beholde jer som kunde hos os i fremtiden.

manglendetvøstkanal

der blev sagt at vikom til at se TVøst

Kære Anna Elisabeth

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er vi dog glade for, at I er tilfredse, selvom I mangler TV Øst.

I jeres TV pakke er der TV2 Regional. Den lægger på kanal 7 hos jer. Vær venligst opmærksom på, at der til tider på Regional kanalen godt kan være TV2 (den almindelige kanal) programmer. Såfremt I ikke får TV2 Regional på kanal 7, så må I meget gerne kontakte vores kundeservice på 7023 0600 mellem kl. 8:00 og 16:00 mandag til fredag, så vil vi fejlsøge sammen med jer.

Bedre dækning

Nogle steder er der ingen dækning af internet

Kære Pia

Mange tak for din fine vurdering af os.

Vi er virkelig kede af at høre, at du oplever, at der visse steder ikke er nogen dækning af internet. Vi får undersøgt det nærmere og vender retur til dig på mail.

Oceniono na 2 z 5

Dur ikke!

For at være ærlig så er min anmeldelse helt enkel. Besparelsen på abonnement opvejer ikke besværet i forhold til fejl og misforståelser !

Kære Hanne

Mange tak for din konstruktive anmeldelse.

Vi er virkelig kede af at høre, at der har været nogle misforståelser og fejl i forbindelse med, at du har haft abonnement hos os. Det er bestemt ikke vores hensigt. Man kan dog aldrig helt gebærde sig mod misforståelser.

Du vil modtage en e-mail, hvor vi lige vil følge op på din sag.

Vi håber, at du vil fortsætte som kunde hos os, og derved give os en chance til, så vi kan bevise at fejl og misforståelser bestemt ikke er normen hos os.

Ingen problemer

Ingen problemer af nogen art

Kære Birger

Det er såmænd også bare sådan det skal være. Mange tak for din anmeldelse. Det er vi super glade for at læse.

Jeg er udmærket tilfreds

Der var en del startbesvær, men opsigelse af tidligere abbonement, hvor der pludselig var et slip på 14 dage uden net. Jeg fik fakturaer, hvor jeg var lovet gratis i de første måneder, men nu kører det.

Kære Vibeke

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at læse, at du oplevede at slip på 14 dage uden internet. Det er vigtigt, at man har internet nu om dage, så det må bestemt ikke have været nemt.
Det er dog super dejligt at høre, at det virker nu og at du er tilfreds nu.
Kontakt os endelig, hvis der skulle opstå udfordringer i fremtiden, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig.

Oceniono na 4 z 5

Der er udemærket service.

Der er sket lidt fejl, men de har været gode til at rette op på dem. .

Kære Michael

Mange tak for din anmelde.

Vi er glade for at læse, at vi har været gode til at rette op på fejl. Desværre kan der jo somme tider ske fejl - det er jo trods alt menneskeligt. :-) Det vigtige er så, at vi tager ved lære af dem og få løst tingene.
Tøv endelig ikke med at kontakte os, såfremt der er noget, som vi kan gøre for dig.

Jeg giver 5 stjerner

Jeg har ikke været medlem så længe

Kære Ernst

Mange tak for din anmeldelse.

Velkommen til DLG Tele! Vi håber, at du bliver rigtig glad for at være hos os. Vi ser frem til at have dig som kunde i lang tid fremover.

Forsinkelse

Vi fik ikke hvad vi havde bestilt i første omgang, så vi måtte desværre få det bestilte ind i flere omgange efter vi måtte ringe flere gange til DLG, men nu er vi godt tilfredse og håber det fortsætter.

Kære Leif

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dog dejligt at høre, at I er tilfredse nu. Det er yderst beklageligt, at I har haft udfordringer i forbindelse med opstarten hos os. Vi vil helt bestemt bruge jeres sag til at se på evt. forbedringer for fremtiden.

Vi ser frem til, at alting kommer til at fungere, som det skal, for jer i fremtiden.

Hæderlig

Bedre oplysning om afmeldningsfrister ved tidligere selskaber.

Kære Niels

Mange tak for din anmeldelse.

Da alle selskaber har forskellige opsigelsesperioder/bindinger samt forskellige betingelser, så kan det være svært for os at vide præcis hvordan andre selskabers betingelser og vilkår er. Som hovedregel har vi en indikation, men da der kan være tale om individuelle aftaler, vil det kun være kvalificerede gæt.

Vi kan dog godt se, at I har haft lidt udfordringer. I får en e-mail, hvor jeg udspecificerer dette en smule, forhåbentligt vil dette hjælpe lidt på det hele.

Tilfreds kunde

I det store og hele er vi meget tilfredse med DLG-Tele.
Prisen er rimelig.
Blot er vi kede af, at vi ikke kan få råd og vejledning vedr. telefoner i vores lokale butik, men det går med fin rådgivning via apple,

Kære Jens

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med os og at I finder prisen rimelig. Vi er også beklagelige over ikke at kunne give råd og vejledning i butikker længere, men I er altid mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice på 7023 0600 mellem kl. 8:00 og 16:00 mandag til fredag - her kan vi give jer rådgivning og vejledning i forhold til bl.a. køb af telefoner. Vi ser frem til at kunne rådgive jer i fremtiden.

jeg er tilfreds

Det køre som det skal, jeg er tilfreds, jeg vil helt klart anbefale DLG til andre uden tvivl

Kære Jan

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er så glade for at høre, at det kører som det skal, og at du vil anbefale os til andre. Det er lige, hvad vi kan li'. Mange tak skal du have!

Begrundelse

Hej. Jeg var kunde hos You See i mange år, og blev så kunde hos jer. Men jeg tog så imod et tilbud fra Viasat, hvilket jeg fortrød meget hurtigt, og da jeg så fik muligheden for at skifte over til jer igen, så tog jeg hurtigt imod jeres tilbud igen. Jeg er meget tilfreds med at være kunde hos jer, og jeres service kan man ikke klage over. Derfor giver jeg jer 5 stjerner.

Kære Mette

Mange tak for din anmeldelse.

Nogle gange er man nødt til at prøve noget nyt, for at finde ud af, at det man har egentlig er lige som det skal være. Vi er rigtigt glade for, at du kom tilbage til os, og vi ser frem til at have dig som kunde i lang tid.

Tilfredshed

Jeg har intet at klage over - slet ikke, at I er billigere end mit tidligere selskab.

Kære Mogens

Mange tak for din anmeldelse.

Det er heller aldrig dårligt at kunne spare penge. Vi er virkelig glade for, at du ikke har noget at klage over, men du må endelig ikke tøve med at kontakte os, såfremt der skulle være noget, som vi kan gøre for jer.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har intet at klage over ☺

Det fungerer perfekt 👌

Kære Kim

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare vidunderligt, at du synes det kører perfekt. Det er jo det, som vi håber for alle vore kunder.

DLG Tele

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej