Oceniono na 1 z 5

Min mor er netop også blevet bondefanget. Tlf. sælger sagde, at de havde samarbejde med YouSee. Selvom hun fortrød og fik annulleret næsten med de samme. Hun har ALDRIG accepteret noget af det frems... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeres sælgere er fulde af løgn og det er simpelthen så dårlig en oplevelse. Når man ringer til jer om det, der er solgt, svarer i så uforskammet. opsiger abonnementet of lige pludselig kommer der t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hej. Jeg vil ikke kommentere på noget som helst, for jeg er simpelthen ude af ord for hvor dårlig kundeservice jeg har fået. Jeg har aldrig oplevet en så dårlig kundeservice. Jeg har ringet til jer to... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Opfølgning: DLG har lyttet og reageret fint og hurtigt. Tak for det. Hæver antal stjerner fra 1 til 4. :) Super dårlig kundeservice. Min gamle mors fastnettelefon virker ikke - hvad der tidligere o... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy
  2. Operator sieci komórkowej

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

DLG Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. VI er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. DLG Teles ambition er at være et lokalt og landsdækkende teleselskab med særlig tilknytning og forankring i landdistrikterne. Vi tror på, at en tæt dialog og et godt lokalkendskab sikrer et godt samarbejde både på kort og langt sigt. Kunderne i DLG Tele er såvel landbrug, mindre erhvervsdrivende samt privatkunder. DLG Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 200.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, VoIP, bredbånd, TV og mobilt bredbånd. DLG Tele benytter Telias mobilnet, derved sikrer vi en god dækning i hele Danmark. DLG Tele samarbejder med TDC om levering af fastnet, bredbånd og TV. Derved sikres høj sikkerhed for kvalitet. Hjørnestenen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering. Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 70 23 06 00 – vi glæder os til at hjælpe dig. DLG Tele - Dit lokale teleselskab.

Wszystkie recenzje

Jeg har fået et billigere tilbud fra Call- Me, selvom I
samarbejder

Kære Otto

Mange tak for din anmeldelse.

Det lyder godt nok også mystisk, at du har fået et billigere tilbud fra Call me. DLG Tele er ejet af Telia, såvel som Call me er, så normalt vil man ikke blive kontaktet af sælgerne for Telia, Call me eller DLG Tele, hvis man er i et af de selskaber, medmindre de kan tilbyde en anden type produkt.

Vi har undersøgt sagen og takker mange gange for din information. Vi håber dog meget, at du ønsker at forblive som kunde hos os.

Oceniono na 2 z 5

generelt

Da jeg ikke har været i DLG ret længe, og ikke har fået den første regning endnu , jeg ved fra tidligere at der har været en masse problemer med regningerne , så tiden vil vise om det har ændret sig
hvad materiel angår så er det det ringeste på markedet de sender ud , men de er dog villig til at sende andet udstyr ud , når man har klaget over det først udsendte , de lover 4G, men med en streg på ruteren, kan jeg ikke tro at den modtager 4 G , efter jag har skiftet til DLG så har internettet været meget langsom, det tager 1 minut at åbne en mail,og det samme at lukke den igen, jeg kan så ikke sige om det er ruteren eller computeren , men computeren er ny , og den har det møg program windows 10 . Hilsen Svend Åge

Kære Svend Åge

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget, at du har oplevet problemer med dine regninger. Umiddelbart ser alt ud til at være blevet bragt i orden nu. I forhold til dækning, så kan vi godt se, at du er i udkanten for denne. Vi har sendt dig en e-mail, som følger op på dette.

Oceniono na 5 z 5

Venlig service, holder hvad de lover.

Fik tilbud på komplet tv/internet/mobil til en lavere pris end Fullrate. Fik alt hardware til lovet tid og til den pris der blev aftalt. 5 ud af 5. Vil klart anbefale

Kære Mark

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har så god en oplevelse hos os, samt at du vil anbefale os. Det er altid godt for os at vide. Vi ser frem til at have jer som kunder lang tid fremover.

ang. Oprettelse.

I forbindelse med oprettelsen af abonnement, har korrespondancen været meget dårlig.

Kære Poul

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig kede af at læse, at du har oplevet en dårlig korrespondance i forbindelse med din oprettelse hos os. Det er specielt ikke optimalt, at der har været mangelfuld eller manglende korrespondance.
Vi kan dog se, at I er blevet kompenseret for, at I har oplevet udfordringer.

Såfremt I har flere udfordringer, så må I endelig ikke tøve med at kontakte os, men vi bruger jeres sag til at forbedre det for fremtiden, så det samme ikke vil opstå for andre.

DLG Tele fungerer godt

Overgangen til DLG Tele er fungeret godt. Alle aftaler er overholdt. Internet, TV og telefon fungerer som det skal.

Kære Thomas

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at din overgang til os er gået godt, samt at alt fungerer som det skal. Det er bestemt også ønsket, som vi har for alle vores kunder.

Vi ser meget frem til at have jer som kunder i lang tid fremover.

klage over medarbejder

Thomas Johansen som har tegnet mig svarer hverken på mail eller telefon.
jeg har henvendt mig flere gange uden resultat

Hej Eduard

Jeg beklager at du ikke har hørt fra vores sælger. Det er bestemt ikke vores procedurer ved henvendelser.
Jeg kan fortælle dig at Thomas tager kontakt til dig inde for kort tid. Skulle du mod forventning ikke høre fra ham er du meget velkomme til at skrive til os på trust@dlg-tele.dk.

Oceniono na 1 z 5

Det vi blev lovet kunne ikke holdes. Dårlig service. Så kan ikke anbefales overhovedet.

Dårlig service. Kunne ikke holde hva der blev lovet. Og da sælgeren var gået kunne man ikke få fat i ham mere. Mærkelig måde ar køre et firma på. Så når de 6 måneder med telefoni er gået skifter jeg med det samme.

Kære Casper

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det trist at høre, at I har haft en dårlig erfaring med jeres oprettelse hos os - og den service, som vi har. Ud fra vores log kan jeg godt se, at I blev stillet i udsigt, at I ville få en højere internethastighed, end vi egentlig kunne tilbyde.
Vi er i fuld gang med at skabe værktøjer, så vi ikke tilbyder mere hastighed, end vi kan levere. Vi beklager naturligvis, at I har været udsat for fejlinformation.

Såfremt vi kan gøre noget for at gøre jeres tid som DLG Tele kunder bedre, så tøv endelig ikke med at skrive til os på trust@dlg-tele.dk, så vil vi meget gerne se, hvad vi kan gøre.

Oceniono na 1 z 5

Hold dig væk fra dette selvskab

Efter super dårlig kundeservice med fejl så man ikke kunne betale sin regning opsagde vi alt vedr. Vores kunde nummer og så skulde man jo tro at de forstod sådan en opsigelse men nej.

Kun halvdelen blev opsagt hmmmm.

Kan det være rigtigt at det er sådan kunder skal behandles?

Kort og godt du skal ikke bruge din tid og penge her find et andet selvskab er er jo rigeligt af dem på det danske marked.

10 marca 2017

Kære Niels

Mange tak for din anmeldelse.

Først og fremmest så beklager vi meget den oplevelse, som du har haft. Det lyder meget mærkeligt, at det kun er halvdelen, som der er opsagt efter din e-mail. Vi kan se, at det er bestilt opsagt nu og lukker ned efter 30 dages varsel. Såfremt dette skal ændres, så må du meget gerne sende en e-mail til trust@dlg-tele.dk med den dato, hvor du opsagde det oprindeligt, så vil vi meget gerne se på jeres muligheder.

Oceniono na 4 z 5

Dårlig sælger, men fantastisk support hjælp!

Mig og min samlever blev kontaktet af DLG og blev tilbudt at få en sælger på besøg og give os et uforpligtende tilbud. Vi takker ja og får besøg af en sælger der kommer med et godt tilbud. Han ser at vores bredbånd på daværende tidspunkt kører over antennestikket og fortæller at deres køre over det samme. Og at vi derfor bare kan skifte over når den tid kommer.
Dagen kommer, og jeg skal sætte det nye til, som viser sig at køre over telefonstikket! Jeg står nu fortvivlet midt i eksamensopgave og ringer til support. Her bliver jeg mødt af to helt fantastiske medarbejdere med forståelse for min frustration. Som kan fortælle mig at jeg desværre har fået de forkerte informationer og at det kræver et teknikker besøg. Til min store overraskelse skal jeg kun vente 2 dage på teknikerne! Fantastisk service!! Og oveni købet har jeg fået krediteret for det ekstra data jeg har brugt i de to dage..
Så lang historie kort. Sørg for at jeres sælgere under jeres uddannelse lærer at kende forskel på Et antenne og telefonstik. Og giv en high five til de fantastiske support medarbejdere der sørgede for i fik 4 stjerner istedet for 1.
Hilsen en nu glad DLG kunde :-)

9 marca 2017

Hej Sara

Vi er superglade for du kun har haft gode oplevelser med vores kundeservice. Med hensyn til vores sælger, så er der desværre sket en fejl her. Men heldigvis blev det løst.

High five er givet til alle supportere kundeservice :)

Oceniono na 5 z 5

Der har været en fin servis

Alt det vi har aftalt er leveret til tiden

8 marca 2017

Hej Stig

Vi er rigtigt glade for at høre du er glad og tilfreds.

Glad kunde i mere end 5 år

Vi har været kunder hos DLG i mere end 5 år på bredbånd, TV og mobil. Aldrig har vi måttet vente mere end 1 minut på at tale med en medarbejder - der kan hjælpe! Der er heller ikke noget bøvl hvis man mener man har brug for nyt udstyr. VIRKELIG god service!
Sidst men ikke mindst: prisen slår de andre! :)

8 marca 2017

Hej Morten

Vi er super glade for du kun har oplevet god service fra DLG Tele. Det er lige sådan vi gerne vil opleves :)

Sikkerhed

sikker overgang til DLG fra et usikkert seldkab

7 marca 2017

Hej Inger

Vi rigtige for at din overgang til DLG Tele er gået som det skulle.

Ingen individuel vurdering

Først, 30 min ventetid. Dernæst omstilling mellem 3 medarbejdere. Det endte med at ingen kunne hjælpe alligevel, og vi kunne ikke få lov at få tekniker ud, selvom vi tilbød at betale for det. Vi havde problemer med mobil bredbånd, hvilket medarbejderen ikke kunne hjælpe med. Det virkede til hun gik frem efter en manual og ikke lyttede efter hvad jeg sagde var min udfordring. Ærgerlig oplevelse. Det kan kun gå en vej
Kom igen....

7 marca 2017

Hej Knud

Jeg er rigtigt ked af at høre at du ikke har fået den hjælp du havde brug for. Du må meget sende et kontaktnummer til trust@dlg-tele.dk, så ringer vi dig op og får løst de udfodringer du har med dit mobile bredbånd.

Under al KRITIK....

Hold op en service, el MANGEL PÅ SAMME.....
Havde en konsulent ude og han garanterede at vi kunne få pair bonding og min 16 bit. Hvilket lød vældigt godt da vi har rigtigt mange udfald og max 6 bit.. Vi fik net, men absolut ikke det vi blev lovet, for det kunne ikke lade sig gøre....Vi havde net i 2 dage, derefter virkede det ikke... Fik en montør ud og han kunne heller ikke få det til at virke... Nu har vi ikke haft net i 3 uger. har annulleret vores ordre... Men kan stadig ikke få net, da DLG ikke kan finde ud af at fritstille os, så vi kan komme tilbage til den gamle udbyder, HVOR DET HAR VIRKET.!!! Har haft dialog med DLG hver dag og hver gang siger de noget forskelligt... Har fået en mail på at det er annulleret, men vi kan stadig ikke få en anden udbyder!!!! Har børn der skal forberede sig til eksamen... Men umuligt uden net.. Det kan F..... ikke være rigtigt at det skal være så besværligt, når vi har 14 dages fortrydelses ret!!!!! Har VIRKELIG fortrudt at vi rykkede til DLG! Vil ADVARE andre for at begå en kæmpe fejl......

4 marca 2017

Kære Mette

Vi kan se, at du har haft skrevet på begge vores Trustpilot, og på din anden anmeldelse, fik du følgende svar:

"Hej Mette.

Min kollega har forsøgt at kontakte dig i forbindelse med denne sag, men desværre uden held. Hvis du vil være sød at sende en mail til trust@dlg-tele.dk med dine oplysninger, så vi ved vi har de rigtige, og så ringer vi dig op."

Vi kan se, at dit bredbånd bliver flyttet tilbage til dit gamle selskab i dag, og du er naturligvis ikke opkrævet noget for den periode, hvor det har været aktivt hos os, når det nu har været så trist en oplevelse. Vi håber, at du fortsat bliver glad for at have parabol abonnement hos os dog.

Aldrig mere DLG Tele !

Smarte sælgere og gode tilbud er IKKE godt nok.
Er totalt afhængig af ADSL forbindelsen, men da tidligere udbyder lukkede ned efter udløb af aftale havde jeg endnu ikke modtaget router - så INGEN internet. D. 17.2.
D.21.2. "Trak jeg fortrydelseskortet" og bad om at de frigjorde min kobberforbindelse så jeg kunne komme tilbage til min gamle udbyder.
Idag d. 27.2. er dette stadig ikke sket !
Jeg er vred og skuffet og kan IKKE anbefale nogen at tage imod deres "Tilbud"

27 lutego 2017

Hej John

Jeg er ked af vi ikke har kunne holde det der er lovet. Hvis du mod forventning ikke har fået løst din sag, vil vi meget gerne hjælpe dig. Send venligst oplysninger til trust@dlg-tele.dk, så ser vi på det.

Oceniono na 1 z 5

opgørelse fra dlg ang. flytning

har haft dlg tv-internet, i forbindelse med flytning har vi fået en opgørelse en kreditnota på 1.149,18 med 18 datoer frem og tilbage skulle blot ringe til kundeservice for at få pengene tilbage, da vi langt om længe kom igennem fik vi at vide at der stadig var en skyld på ca 4oo,oo kr vi har betalt dec md.ud det blev opsagt d. 8 og blev afbrudt d .d. nå men slutningen blev at det gik lige op, det er ikke dlg jeg vil anbefale til nogen en regning der er umulig at gennemskue

23 lutego 2017

Hej Peter

Jeg er ked af hvis den tilsende regning ikke har givet mening. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig hvis du mod forventning ikke har fået løst problemet. Du skal blot sende en mail til trust@dlg-tele.dk med din oplysninger.

Ekstrem dårligt

Man får ikke det sælger har lovet. Dækning var meget dårlig og langsomt net. Det er to måneder siden jeg telefonisk fik bekræftet at abonnement var stoppet og jeg får fortsat regninger. Kundeservice er næsten ikke eksisterende, fx hvis forbindelse forsvinder ringer de ikke tilbage og mht regninger kan de intet uddybe det SKAL bare betales. Meget ubehagelig oplevelse at ringe til kundeservice - de burde finde et andet navn for der er ingen service til kunderne. Jeg kan på ingen måde anbefale dette selskab men fraråder at tegne abonnement her.
Charlotte

23 lutego 2017

Kære Charlotte

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det trist at høre om den oplevelse, som du har haft med os. Både i forhold til kontakten med kundeservice såvel som at du fortsat modtager regninger.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så hvis du venligst sender en e-mail til trust@dlg-tele.dk og oplyser kundenummer og/eller telefonnummer, så vil vi meget gerne kigge på din sag.

På forhånd mange tak.

Når nok er nok!!

Føljeton ved DLG Tele i forbindelse med min fars død

Tirsdag d. 14/2 ringer jeg til DLG Tele og beder dem lukke min fars mobilnummer efter hans dødsfald d. 6/2, men beder dem eftertrykkeligt om IKKE lukke min mors mobil, fint er kommentaren. Dagen efter d. 15/2 er hendes mobil lukket, jeg ringer til DLG igen og de beklager at der ikke ved gårsdagens henvendelse, er blevet gjort opmærksomt på, at når min fars nummer lukkes, ville hendes også automatisk blive det, da det stod i min fars navn. Mobiltelefonen bliver atter åbnet efter nogle timer. Dejligt.

Samme dag, altså d. 14/2 modtager vi et brev fra DLG Tele dateret d. 9/2(3 dage efter min fars død). Brevet er en varsling om lukning, da abonnementet ikke kan fortsætte i min fars navn. Dette vil blive gjort 20 dage fra dateringen af brevet. Der står også længere nede i brevet at hvis en anden skal overtage abonnementet skal vi udfylde en formular inden de næste 14 dage fra brevets datering.

Fint tænker vi. MEN i løbet af natten mellem onsdag d. 15. og torsdag d. 16/2 bliver fastnet, internet og bredbånds tv lukket ned, uden varsel. Jeg kontakter igen DLG Tele og får en medarbejder igennem, der beklager og ikke forstår det er sket og slet ikke forstår når jeg forklarer det med brevet. Han lover det vil blive åbnet senest tirsdag d. 21/2!!!! Jeg udtrykker min billigelse og gør opmærksom på at det er DLG Tele der har lavet en fejl her, men for døven øre.
Fredag d. 17/2 kontakter jeg atter DLG Tele og forklarer ham at min mor har rigtig svært ved at undvære sit internet, da stort set al kommunikation foregår via mails, e-boks, borger.dk osv. Der bliver så lovet, at det kan blive åbnet mandag og ikke før pga. weekendens komme.

Mandag d. 20/2 får min mor en sms om, at der først vil blive åbnet op onsdag d. 22/2!! Hun ringer til DLG Tele og får at vide der ikke er noget at gøre. Jeg tager efterfølgende kontakt til DLG Tele, der lover at det vil blive åbnet senest kl. 13.00 samme dag. Jeg kontakter min mor senere på dagen og der er intet sket…….. Dog har hun modtaget en stor pakke med ny home boks og digital modtager til bredbånds tv. Noget vi ikke har bedt om, da jeg ved en af samtalerne blev spurgt om min mor havde alle de bokse der skulle til og jeg bekræftende kunne sige ja. Men ergo er det kommet og vi ved nu ikke om hun skal skifte det, hvilket hun i øvrigt ikke er i stand til, da hun er af den generation der synes at det med sådan elektronik er volapyk, eller om vi skal sende det retur……
Synes dette forløb er under al kritik og en usmagelig måde at behandle en efterladt, der ellers har nok at se til efter sin ægtefælles død.
Jeg er spændt på at se om der kommer en regning på det her, eller om DLG vil stå ved at det er dem der har fejlet. Måske jeg burde sende en mobil regning, efter al den tid jeg har brugt på at ringe til dem…...
I dag d. 21/2 kontakter jeg igen DLG tele og det viser sig at medarbejderen i går har sat det til at starte op d. 20/7, Jamen for filan da!!!! Beskeden var så nu, at det først bliver åbnet torsdag d. 23/2. En uge efter det bliver lukket ned af DLG Tele UDEN varsel.....

Hvad er det for en service det her::....!!!!

21 lutego 2017

Hej Mette

Jeg må starte med at sige at vi i DLG Tele er rigtigt kede af hele denne sag. Heldigvis fik vi allerede i sidste uge genoprettet alle linjer ude ved din mor, og min kollega fulgte sagen tæt så der igen ikke gik mere galt. Vi er glade for at din mor bliver ved DLG Tele som kunde, og igen må jeg dybt beklage.

pinligt.dk

hvor må det være pinligt at Telia´s sælger bruger oplysningerne fra dlg. Pludselig forstår jeg hvorfor, Telia´s sælger vidste alt om vores aftaler med dlg.DLG som TELIA har købt ud og er 100% er ejer af. Deres , Telia´s sælger vidste jo alt om vores aftaler med dlg. Da han ringede for at hjælpe dlg- da der havde været lidt opstarts vanskeligheder. Men alt hvad Telias sælger sagde og gjorde for at hjælpe DLG viste sig at være en KÆMPE LØGN.. PINLIGT.DK
D

17 lutego 2017

Kære Kim

Mange tak for din anmeldelse.

Det lyder godt nok mærkeligt. Det er korrekt, at Telia har opkøbt DLG Tele, men det er stadig to forskellige teleselskaber og vi har normalt ikke adgang til hinandens systemer eller kundeinformationer.

Vi vil meget gerne undersøge situationen nærmere, så hvis vi kunne bede dig om at sende en e-mail til trust@dlg-tele.dk med lidt flere informationer, f.eks. telefonnummer eller kundenummer, så vil vi grave lidt i sagen.

På forhånd mange tak.

Fint

Vi fik det anbefalet. Jeg må sige at man nok skal tage alle de dårlige beskeder, med et gran salt. Der er sikkert 2 sider af en sag, og de gør det sgu meget godt for os.
Min kone og jeg er vældig tilfredse med TV fra jer. Thumps up DLG..

15 lutego 2017

Kære Klaus

Først og fremmest beklager jeg det sene svar. Vores Trustpilot har desværre været opdelt i to forskellige og er først nu blevet samlet, hvilket er derfor, at vi først har set din anmeldelse nu her.

"Hej Klaus

Vi er rigtigt glade for I er godt tilfredse med DLG Tele. Det er lige det vi ønsker for vores kunder."

Det er super dejligt at høre, at alt er gået som det skal, og at I er glade med TV fra os. Vi ser frem til at have jer som kunder i lang tid.

DLG Tele

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej