NVR og LINUX komputer. Sælger meget hjælpsom med oplysninger før købet. Var modtaget indenfor 24 timer, ubeskadiget og uden mangler. Installeret og oppe at køre indenfor et par timer uden nogen p... Zobacz więcej
Jeg købte en NVR online, men opdagede at min gamle faktisk slet ikke var kaput, så jeg ønskede at returnere den nye. Alt forløb uden hverken brok eller forsinkelser. 2 dage senere stod pengene på min... Zobacz więcej
Fantastisk oplevelse Jeg bestilte mit kamera søndag aften og modtog det allerede onsdag ved frokosttid. Kameraet fungere super godt, og er knivskarpt. Jeg har ringet til kundeservice for at f... Zobacz więcej
hurtig og god service hvis har man spørgsmål.... ringer man bare og telefonen bliver taget.... super service sådan er det ikke alle steder, der sælger Overvågningskameraer
Kløvermarken 3, 4140, Borup, Dania
- 71996988
- info@dkkamera.dk
- dkkamera.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering 💯👌
hurtig levering
Har handlet flere gang her .kommer…
Har handlet flere gang her .kommer altid hurtige og det som er bestilt
vidiooptager til camare orvervågning
varen var ok og den kom til den lovede tid
kan kun anbefalede den buik
God vejledning og hurtig fremsendelse
God vejledning og hurtig fremsendelse - problemfri opsætning.
Hurtige til hjælp og super fin service
Hurtige til hjælp og super fin service. Hjalp med en fejl på strømfordeler uden bøvl og ballade :) kan varmt anbefale DKKamera!! De sendte erstatning lynhurtigt. TAK :)
Gode produkter og utrolig hurtig…
Gode produkter og utrolig hurtig leveranse - levert dagen efter bestilling. Super service.
Dokumention
Der kunne godt være noget mere og nem læseligt til ALLE funktionerne som er i kameraet .
Steen Bresemann
Der er kun godt at sige til mit første…
Der er kun godt at sige til mit første køb hos DKkamera.dk
De holdt hvad de lovede mht. udstyret, og pakken kom som aftalt.
Bjarne
Virker fint god service
Jeg fik hvad der var lovet
Jeg fik hvad der var lovet, lyn hurtig levering, og god indpakning.
Godt køb,hurtig lev
God service hurtig levering
god og hurtig service
god og hurtig service
man får hurtigt svar hvis man har spørgsmål og tingene bliver sent hurtigt
altid god hjælp med problemer