Vi fik en rigtig god oplevelse hos Tempur i Vestergade, Odense. Per var utrolig dygtig til at finde de helt rigtige madrasser til vores behov, uden at forsøge at oversælge noget. Professionel, ærlig o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service. Jeg havde i første omgang købt over nettet men forkert størrelse. Efter ca 10 dage, hvor jeg havde afprøvet puden, tog jeg ned i deres fysiske butik og blev tjekket ud mht størrels... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.
Vestergade 11, 5000, Odense, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Tempur Danmark
Hjemmeside der er til at finde ud af.
Hurtig levering.
Da det ikke er min første pude er jeg ikke overrasket over hvor god den er for nakke, skulder og ryg.
Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Tempur Danmark
Lagde ordren på produktet, hvilket var nemt nok, og betaling gik også uden problemer. Fik en mail på bekræftelse af ordren, og derefter skete der ikke noget i 3 dage. Jeg gik ind på min ordre på Tempurs hjemmeside, men der stod blot forberedes ? - Jeg ringede til kundeservice, der beklagede at hjemmesiden ikke blev opdateret, og at varen ikke var på lager, som oplyst ved ordreaflæggelse. Varen var nu på lager, og ville blive afsendt samme dag. Herefter var der fortsat ingen opdatering på ordren, førend der kom oplysning fra post Nord. Synes I bør stramme op på opdatering, så man kan følge sin ordre, via hjemmesiden.

Odpowiedź od Tempur Danmark
Effektiv hjemmeside, hurtig levering chauffør ringede at han var på vej med topmadras som blev leveret ved gangdør- perfekt.
Super produkt.

Odpowiedź od Tempur Danmark
Jeg købte en TEMPUR Pro Plus SmartCool madras Medium (180×200×25 cm, Dark Grey) hos Jacobsen Møbler online.
Efter kun 2 nætter viste den sig at være for blød, selvom jeg tidligere har prøvet en tilsvarende model i butik. Måske skyldes forskellen temperatur eller forhold, men resultatet er, at jeg nu har ondt i lænden.
Selve kvaliteten er god, men komforten passer ikke til mig.
Jeg kontaktede butikken for at ombytte til en fastere model, men fik afslag, da madrassen har været brugt. Jeg ved dog, at TEMPUR normalt tilbyder komfortgaranti og mulighed for ombytning hos mange forhandlere.
Jeg kontaktede også TEMPUR, men de afviser at hjælpe, da købet er foretaget via en forhandler.
Nu bliver mine henvendelser ignoreret, og jeg står med en dyr madras, jeg ikke kan bruge.
For et premium brand som TEMPUR forventer jeg bedre ansvar og service – også gennem deres forhandlere. TEMPUR bør efter min mening være mere opmærksom på, hvem der sælger deres produkter, da butikker som Jacobsen Møbler ikke lever op til den service, man forventer, og det risikerer at skade brandets omdømme.
Jeg håber stadig på en løsning.

Odpowiedź od Tempur Danmark
Fik en fantastisk behandling i Odense af Per som guider os med gode råd og vejledning da vi skulle købe senge. Han viste virkelig hvad han snakkede om. Hvilket er dejligt. Han solgte os også dyner og puder. Igen viste han hvad han snakkede om.

Odpowiedź od Tempur Danmark
Bedste kundeservice findes ikke, - fik tilbudt en helt ny dyne, u/b - jeg er meget tilfreds med Tempur’ s produkter, og vil fortsat blive ved med at handle med Tempur..
Mvh Betina Jensen.

Odpowiedź od Tempur Danmark
Efter en meget kompetent og professionel seng- og pudevejledning i Tempur Sleep Store i Odense hos Anders var jeg slet ikke i tvivl om , at jeg naturligvis skulle investere i kvalitets søvn: 1 stk. Tempur seng, madras, hovedpude og senge gavl. Service’en har været i Topklasse fra jeg trådte ind ad døren i forretningen i Odense til købet og sluttelig det allerbedste team af fragtmænd. Også 10 stjerner til de 2 effektive fragtmænd.
Jeg sover FANTASTISK i min nye seng og med min nye hovedpude og vil anbefale alle der overvejer en ny seng at besøge Tempur Sleep Store i Odense/Anders og Co.