Tempur Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi fik en rigtig god oplevelse hos Tempur i Vestergade, Odense. Per var utrolig dygtig til at finde de helt rigtige madrasser til vores behov, uden at forsøge at oversælge noget. Professionel, ærlig o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service. Jeg havde i første omgang købt over nettet men forkert størrelse. Efter ca 10 dage, hvor jeg havde afprøvet puden, tog jeg ned i deres fysiske butik og blev tjekket ud mht størrels... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Lagde ordren på produktet, hvilket var nemt nok, og betaling gik også uden problemer. Fik en mail på bekræftelse af ordren, og derefter skete der ikke noget i 3 dage. Jeg gik ind på min ordre på Tempu... Zobacz więcej

1. Sklep z łóżkami
  2. Sklep z meblami do sypialni
  3. Sklep z wyposażeniem domowym
  4. Sklep

Napisane przez firmę

Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

349 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 97

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Produktet og servicen helt i top

Produktet og servicen helt i top. I butikken på Øresundsvej på Amager gjorde medarbejderen en stor indsats for, at vi blev rådgivet godt og grundigt, og vi fik lov til at afprøve senge af forskellig hårdhed mm. Aftalen om levering af sengen var også helt i top, da den skulle leveres til sommerhus i den anden ende af landet. Vi er også glade for det medfølgende lagen.

22 grudnia 2025

Hej Edle,

-----------

4 grudnia 2025

Hej Birte,

Kundeservicen er i top

Har haft mit første køb direkte ved tempur, og efter en dårlig start med varen i restordre og fejl i fakturering. Fik kundeservice ved Dorte T rettet op på problemerne og løst dem til perfektion.

Bedste anbefaling af kundeservice

22 grudnia 2025

Hej Johnny,

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

Hej Anita,

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig. Jeg kunne sov godt bruge hjælp til at købe den rate højde pude

Hej Mads,

Oceniono na 3 z 5

Synes ikke om når der ikke er styr på…

Synes ikke om når der ikke er styr på levering, fik påmindelse om svar på Trustpilot før det købte var leveret.

8 grudnia 2025

Hej Peter,

Tak for at du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Vi kan se, at din pakke er blevet leveret d. 11. december kl. 09.09. Vi ville blive glade, hvis du vil ændre din anmeldelse.

Anbefales

Hurtig levering. Gode produkter.

5 grudnia 2025

Hurtig ekspedition

2 grudnia 2025

Hej Signe,

Fin service

Fin oplevelse at handle ved Tempur. Varen svarede til mine forventninger. Fin telefonisk service, hvor jeg kunne få svar på mine spørgsmål med det samme.

28 listopada 2025

Hej Krista,

God at sidde på

God at sidde på , dejligt med en hank

Hej Lis,

Hej Gitte,

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, og så er det en super god vare

Hej Kurt,

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe tak til Jeanett fra kundeservice…

Kæmpe tak til Jeanett fra kundeservice ved Tempur.
Så lykkedes det, at få monteret 2 nye motorer af en proff montør.

Tak fordi I gik ind i sagen - selvom det burde have været SENG hvor den er købt.

Glædelig jul til jer !

27 listopada 2025
Opinia niezależna

Hej,

Tak for at du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse. Dejligt at høre, at I fik god hjælp af Jeanett og at sagen er blevet løst.

Glædelig jul til jer også 😊

Oceniono na 5 z 5

Nemt bekvemt og hurtig service

Nemt bekvemt og hurtig service. Gode produkter med kvalitet

11 listopada 2025

Hej Gitte,

God kundeservic

God kundeservice.
Måtte ombytte en hovedpude fra medium til sort. Kundeservice håndterede min henvendelse professionelt, personligt og hurtigt.

3 listopada 2025

Hej Peter,

Tak for ros til vores kundeservice - det giver vi videre til dem!

TEMPUR Danmark

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej