Tusind tak for jeres fine indsats onsdag d. 5/7, hvor i havde været så søde at sponsorerer en bus til madskolen på Assentoft skole, så vi kunne komme på gårdbesøg. Det var to fortrinlige ture med... Zobacz więcej
Som ansvarlig for transport til flere stævner årligt, så er vi 110% tilfredse med Dit Busselskab! De overholder samtlige aftaler, sender altid hjælpsomme og gode chauffører, svarer altid hurtigt og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hornbjergvej , 8543, Hornslet
- Info@ditbusselskab.dk
- ditbusselskab.dk
Igen en god oplevelse at køre med dit…
Igen en god oplevelse at køre med dit busselskab. Altid 100% service, gode busser. Kan kun anbefale dem. Mvh. Veteran café Randers.
Bussen var 25 min. forsinket
Vi skulle afsted med 80 elever til Skole OL - turen derud gik fint og havde flinke chauffører. Men da vi skulle hentes igen, var der kun 1 bus, så vi måtte vente 25 min. på at den anden chauffør ankom. Da vi kom ind i bussen stank den af alkohol og der lå øl kapsler på gulvet. Nogle af sæderne var i stykker, så når han bremsede fløj sædet af!!
Jeg blev efterfølgende kontaktet af Peter fra Dit busselskab, det mange gange beklagede vores uheldige oplevelse. Vi havde en behagelig samtale, og han vil kompensere hjemturen, da det selvfølgelig ikke lever op til busselskabets standard. Jeg er rigtig glad for, at der blev taget hånd om det.

Odpowiedź od Dit Busselskab
Super chauffør på redningsaktion
Vores elever havde booket en bus til at køre dem hjem fra en koncert i Århus midt om natten. Et par af vores elever var blevet efterladt på motorvejen af en pirat taxa (!?!). Da buschaufføren Lars hørte dette, vendte han bussen og hentede vores efterladte elever så de ikke skulle stå alene der. Og endda uden ekstra beregning eller andet. DET er god stil og super service. Så har man lyst til at booke bus der igen en anden gang!
MVH Kåre, Den skandinaviske Designhøjskole
Bedste busselskab i midtjylland!
Jeg havde bestilt en bus hjem fra en koncert i Aarhus klokken 03:00 om natten. Buschaufføren Lars var villig til at køre en omvej på en halv time for at sørge for at alle de fulde unge mennesker nåede med hjem i god behold, og han krævede slet intet til gengæld. Sød chauffør, nemt at bestille og vanvittigt god og hurtig service både før, under og efter kørsel! :)
Bruger ALTID Dit Busselskab når jeg har…
Bruger ALTID Dit Busselskab når jeg har brug for et busselskab.
Har ALTID været 100 % Tilfreds . Til den næste bustur, der går til Harzen i uge 19, er der allerede booket bus hos Dit Busselskab.
Et selskab man kan stole på og hvor en aftale er en Aftale .
Rimelige priser og hvor service er en Selvfølge.
Kan varmt anbefale jer , at benytte Dit Busselskab.
1000 Tak for en dejlig tur
1000 Tak for en dejlig tur
Lørdag den 16 December til Flensburg. Vi var 11 person inkl. dert chaurfør Sten of Guide Nikolaj.
Godt sted at arbejde
Altid 110% tilfredshed!
De overholder samtlige aftaler, sender altid hjælpsomme og gode chauffører, svarer altid hurtigt og kan man kan altid komme i kontakt med dem.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger!
super pris og helt fantastisk …
super pris og helt fantastisk service👍🏼😊. Vil anbefale dem til ALLE😉.
Hej de er suveræne ,bedre busselskab …
Hej de er suveræne ,bedre busselskab kan man ikke finde de to ejere ,kan man ikke gå uden om,de er så gode og kærlige. Glædelig jul 🎅 og et rigtig godt nytår 2018 til jer alle i firmaet. 🎄 🎅 🙋
Dit busselskab kan varmt anbefales 😊 …
Dit busselskab kan varmt anbefales 😊 fantastisk hurtig og god service.
Peter er rar og super hjælpsom og virker som om han elsker sit arbejde🙏🏽 Så jeg vil til hver en tid bruge dit busselskab igen.
Vi kører jævnligt med Peter busselskab …
Vi kører jævnligt med Peter busselskab i forbindelse med Coops elevuddannelse. Vi modtaget fantastisk service - hurtig respons på bestillinger og super venlige chauffører 👍
Super service, også når vi laver ændringer i sidste øjeblik!
Super service og lækkere busser
Super service og lækkere busser.
5 stjerner her fra.
Djurs sommerland tur retur
Jeg har desværre kun oplevet at kører med "Dit busselvskab" for mere behagelige chauffør skal man lede længe efter. Kørelsen er til UG +++ ikke noget med hårde opbremsninger og slinger i kørelsen.
Så jeg kan på det varmeste anbefale Dit busselskab.
Vi var en børnehave der kørte med Dit …
Vi var en børnehave der kørte med Dit Busselskab. Busserne kom i god tid, søde chauffører som også hjalp med at få børnene ind og ud af busserne, snakkede pænt til børnene. Chaufførerne havde en god tålmodighed og ventede med at køre til alle var klar og spændt fast.
Fornem service.
Fornem service.
I planlægningen af vores tur til Barcelona med sportsklubben, har Dit Busselskab ydet en førsteklasses service. Planlægning, gode råd og yderst venligt personale. Vi vil helt sikkert benytte dit busselskab fremover.
sponsoreret bus til madskole
Det var to fortrinlige ture med søde og sjove chauffører som underholdte børnene med sjove vittigheder og historier fra gamle dage.
Selvom der var opstået fejl tidspunkterne (som ikke var busselskabets skyld), smed de alt de havde i hænderne for at komme og hente os - ekstrem god service!
Igen - MANGE TAK!!
gode ansatte fremragende service
altid venligt personale og fremragende service
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.