Oceniono na 5 z 5

Bjørn var vIrkelig god instruktør grundig forklaring omkring alle våben. Meget hyggeligt og helt nede på jorden 👍 Vi hyggede os og prøvede en masse våben 😃

Oceniono na 5 z 5

Professionelt set up. Top professionelle, dygtige, støttende - og super søde og tålmodige undervisere. Det er sjovt, det er lærerigt og det er noget man bliver bidt af! Jeg kan kun anbefale Event... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var ude med med familien og vi alle havde det sjovt, instruktøren var god til at guide os og var tålmodig. Han var også god til at give en historie til de forskellige pistoler. Alt i alt en skøn oplev... Zobacz więcej

1. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji

Napisane przez firmę

Event-Skydning.dk giver dig muligheden for at opleve en helt unik og adrenalinfyldt aktivitet i trygge og professionelle rammer. Vi tilbyder skydeevents til firmaarrangementer, polterabender, fødselsdage og vennegrupper, hvor I selv får lov at prøve kræfter med rigtige skydevåben under grundig instruktion. Det er en sjov og anderledes måde at styrke sammenholdet, udfordre hinanden og skabe gode grin og minder sammen. Vores standardpakke giver adgang til et bredt udvalg af pistoler i kalibre som .22, 9mm og .357 Magnum, så både nybegyndere og mere erfarne skytter kan få en spændende oplevelse. Derudover tilbyder vi også muligheden for at prøve noget helt særligt med vores udvalg af specialvåben som Laugo Alien, Desert Eagle og en open major racegun, som kan tilkøbes for en merpris. Hos Event-Skydning.dk lægger vi stor vægt på sikkerhed og god instruktion. Alle events afholdes med professionelle instruktører, der sørger for grundig gennemgang af regler, sikkerhed og teknik, så alle føler sig trygge – og samtidig får masser af sjov. Vi tilpasser gerne arrangementet efter jeres ønsker og størrelse på gruppen. Kontakt os på +45 40522693 og få et tilbud på jeres næste skydeevent. Kom og oplev action, spænding og masser af hygge – vi glæder os til at tage imod jer!

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Skydning med de gamle

Var ude med med familien og vi alle havde det sjovt, instruktøren var god til at guide os og var tålmodig. Han var også god til at give en historie til de forskellige pistoler. Alt i alt en skøn oplevelse.

17 kwietnia 2026

Rigtig god team event

Vi var et hold på 17 og alle var meget begejstrede for oplevelsen. God og informative intro og guidance under hele eventen. Kan anbefales.

15 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle planlægge en lidt anderledes…

Jeg skulle planlægge en lidt anderledes date med min kæreste og bookede derfor en tur på skydebanen sammen med Bjørn. Han var så dygtig, enorm professionel og rolig. Han vidste alt om våbene og guidede os igennem alt teorien og sikkerheden inden vi kom ud på banen. På banen var han hjælpsom og man følte sig helt tryg. Samtidig gjorde han det til en sjov dag med små konkurrencer. Til sidst vil sige at booking processen var så overskuelig og nem.

11 kwietnia 2026

Event-skydning

Jeg holdt et skyde event for en gruppe venner på 20 personer hos event-skydning og det kan på alle måder anbefales. Det var sjovt, der var super god stemning og selv om det kan virke grænseoverskridende at skyde med håndvåben/pistol for første gang, var alle i gode og trygge hænder af professionelle instruktører, som guidede hver enkelt person igennem et bredt udvalg af håndvåben.
Det gav det vildeste adrenalinkick og det er helt klart én oplevelse for livet.

1 kwietnia 2026

Amazing experience!

Amazing experience!
Super professional and friendly instructor, managed to make the experience not only entertaining but also educational. Very nice variety of guns also.

6 kwietnia 2026

Professionelt set up.

Professionelt set up.
Det er sjovt, det er lærerigt og det er noget man bliver bidt af!
Jeg kan kun anbefale Event Skydning! De er simpelthen så dygtige - og der var ikke en finger at sætte på eventet.
Derudover er jegsikker på, at jeg selv vil bruge enhver mulighed for at tage afsted igen!

2 kwietnia 2026

Havde en fantastisk oplevelse

Havde en fantastisk oplevelse, super instruktører, fik prøvet flere forskellige kaliber pistoler og fik en helt anden forståelse og interesse for sporten.
Kan virkeligt anbefales, oplevelsen sidder stadig positivt i kroppen lang tid efter og jeg ser frem til at komme igen.

1 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej