God kvalitet og ok pris. En aftale er en aftale. Og så har de både den bedste chauffør og en chat i kundeservice der er bemandet af ægte mennesker, som rent faktisk både kan svare relevant og hjælpe �... Zobacz więcej
Let at bestille online, et par opklarende spørgsmål blev klaret via chatten. Levering i tilpas størrelse lastbil ( ikke en kæmpe sættevogn). Og brændet kunne køres ind i carporten i tørvejr med det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service! Fik leveret mit brænde efter tre uger. Der var varslet op til fem ugers leveringstid grundet sæsontravlhed (forståeligt). Meget venlig levering, ekstremt serviceorientere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service! Har ikke prøvet brændet endnu, men det virker til at være nogle gode solide stykker. Chaufføren var også enormt flink, som hjalp med at tage toppen af stablen så det kunne komme ge... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Szwecja
- ditbrænde.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Godt brænde og super servise ved…
Godt brænde og super servise ved levering.

Det hele fungerede perfekt
Det hele fungerede perfekt. Prisen ok og levering super fin. Selvom vi ikke var hjemme var brændet kørt helt ind vores brændeskur 🤗tak for det 👍👍

Fantastisk service :)
Jeg fik en besked på at brændet ville komme dagen efter mellen 19 og 21 - Lidt i 19 bankede det på døren.
Jeg gik ud for at instruere i hvor jeg gerne ville have det placeret - Men jag havde ikke lige taget i mente at stakken var højere end min carport, surt. Men den superflinke vognmand foreslog at vi lige savede list af pallen og flyttede toppen af brændet og så ville pallerne kunne komme ind - FANTASTISK service og brændet er absolut glimrende mindst 5* og MAX anbefaling

Odpowiedź od DitBraende.dk
Flot flækket og flot stablet i net.
Flot stablet brænde og fint flækket i firkanter leveret i net. Skulde brændet stables, ville det være let, så flot det var flækket. Fragtmanden var så flink og stille brændet lige hvor jeg ville have det.
Så flot brænde har jeg ikke fået leveret før fra andre leverandører.

Odpowiedź od DitBraende.dk
Det blev leveret som aftalt og kørt hen…
Det blev leveret som aftalt og kørt hen hvor jeg gerne ville have det

Levering til tiden
Let og smidig proces ordre - levering ikke mere pjat Mange tak

Odpowiedź od DitBraende.dk
God kvalitet og fin levering
God kvalitet brænde og fin levering med meget venlig chauffør 👍

Odpowiedź od DitBraende.dk
Good product but delivery took long
Good product but delivery took long. Not good communication in the meantime.

Super leverandør og produkt
Levering til tiden af godt tørt brænde, der levede op til forventning. En meget venlig chauffør, som placerede brændet, hvor jeg ønskede det. Sådan 👏

I kunne levere hurtigt.
I kunne levere hurtigt, i en kritisk situation. Leveret og kørt ind/sat, hvor ønsket. Brændet er klar til brug, og er i fuld gang.

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg skriver stort set aldrig anmeldelser, men jeg har nu bestilt 3 gange hos dem og deres kundeservice og leveringer er perfekt. Chaufføren giver ekstra god betjening og sikrer at brændet leveres hvor man ønsker det. Meget tilfreds kunde!

Meget brænde for pengene
Brænde stablet meget kompakt, så der var optimalt brænde pr. rummeter. Fine reelle stykker træ. Rimelig hurtig levering.

Odpowiedź od DitBraende.dk
Fin kvalitet og super service
Fin kvalitet og super service i forbindelse med levering. Tak til chaufføren for at køre det helt op til brændeskuret!

Odpowiedź od DitBraende.dk
Chaufføren var sød og hjalp med at…
Chaufføren var sød og hjalp med at placere brændet som ønsket

Odpowiedź od DitBraende.dk
Fin service og dejligt når det bliver…
Fin service og dejligt når det bliver kørt ind på grunden og ikke kun sat ved kantsten

Odpowiedź od DitBraende.dk
Rigtig godt brænde og god service
Rigtig godt brænde! Jeg havde bedt om at få brændet sat så tæt på huset som muligt. Det er blevet placeret under halvtaget - helt perfekt - så er vi fri for at flytte det. Tak!

Alt OK
Alt OK, leverer på små grusveje i Nordsjælland og placerer palle med brænde under halvtag

Blandet løv
God kvalitet. Flink chauffør. God pris. Jeg køber helt sikkert igen.

Odpowiedź od DitBraende.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.