Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief. Als nieuwe gebruiker ben ik heel tevreden over het proces. Mijn woningadvertentie werd snel en efficiënt online geplaatst, met zorgvuldige aandacht voor de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Paid service but no functioning support or stability. I paid for the Smart plan, but my data keeps disappearing- I had to re-enter everything more than 10 times. No replies from support. The con... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
шкода не можна -5 зірок дати. Остерігайтесь цих ошуканців! Обходити сьомою дорогою!!! Раз Їм заплатив, ясно що нічого не знайшли. То вони мене судами пугають, шо я абонемент купив! добре, заплатив д... Zobacz więcej
Als nieuw gebruiker van dit platform ben ik tot nu toe zeer tevreden! Mijn woning in Ede werd snel en netjes aangeboden. Direct Wonen belde me meteen op om te vragen of alles duidelijk was en om same... Zobacz więcej
Bekijk alle 4361 Huurwoningen Te Huur op Directwonen.nl
Gevers Deynootplein 30, 2586 CK, Den Haag, Holandia
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Krijg veel mailtjes binnen met aanbod, heb een alert aangemaakt dat ik in Groningen zoek.

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik heb mijn woningadvertentie eigenlijk heel makkelijk kunnen plaatsen bij DirectWonen zonder veel moeite

Odpowiedź od Direct Wonen
Gebruiksvriendelijke website, tevreden met het resultaat!

Odpowiedź od Direct Wonen
Sinds drie weken heb ik een betaald account bij Direct Wonen. Na een paar dagen kon ik mijn account niet meer in omdat 'mijn gebruikersnaam of wachtwoord' niet correct zou zijn. Wachtwoord reset kon niet want de link die je toegestuurd kreeg was al verlopen. Mail gestuurd naar het support adres, maar geen reactie ontvangen, na ongeveer een week was het probleem 'vanzelf' opgelost. Vind het uberhaupt gek dat je ze alleen via mail kan bereiken. Als je dan ook geen reactie krijgt, voelt het een beetje louche aan. Woningaanbod ziet er goed uit, maar na drie weken nog geen berichten op mijn woningreacties mogen ontvangen, Geef het nog even de tijd maar ik denk niet dat dit de 20+ Euro per maand waard is.

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik kon mij makkelijk inschrijven en ik heb aangegeven waar ik zoek.

Odpowiedź od Direct Wonen
heeft mij goed geholpen om de advertentie te plaatsen

Odpowiedź od Direct Wonen
Heel gebruiksvriendelijk voor het plaatsen van een woning, al kun je maximaal 10 foto’s uploaden.

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik kreeg snel e-mails binnen over nieuw aanbod aan huizen

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik ben blij met de service van Direct Wonen!"
Goede service, snel contact na sturen van mail en naar tevredenheid geholpen.
Zeer vriendelijk.

Odpowiedź od Direct Wonen
Wel betaald hebben maar niet kunnen reageren. Wat een zooi hier. Ga een advocaat in schakelen

Odpowiedź od Direct Wonen
De reacties komen snel, maar soms niet snel van de juiste doelgroep. Veel mensen lezen niet goed of proberen het gewoon toch.

Paid 10.95 every two weeks. But no update at all. Waste of money

Odpowiedź od Direct Wonen
Een paar weken terug zag ik een leuke advertentie van een huurwoning. Ik heb een bericht gestuurd, maar pas een tijd later een reactie ontvangen dat de woning verhuurd was. Dat kan gebeuren, maar het zou minimaal moeten lukken om te reageren op een bericht. Zelfs na meerdere berichten heb ik geen reactie gekregen, alleen een bericht toen het huis verhuurd was.
Mailcontact wordt ook niet op gereageerd. Vragen over de betreffende woning werd niet op gereageerd.
Ik heb het account verwijderd, maar er werd toch geld afgeschreven. Direct een mail gestuurd en het geld teruggeboekt, dan krijg ik opeens heel snel een mail met dat ik moet betalen.
Nu blijkt dat het account toch nog bestaat, terwijl ik optijd op opgezegd.
Dit kost allemaal enorm veel tijd.
Reactie n.a.v. de reactie van DirectWonen:
Fijn om te lezen dat alles is afgehandeld. Verder klopt het niet wat er in de reactie staat.

Odpowiedź od Direct Wonen
Bad experience with scam listing and when reported there was no response from anyone at Direct Wonen. Also, a lot of the listings seem to be from a “rental estate agent” called Immovita, and when you react to a listing on this site, you get an automatic reply stating you need to sign up to their website for a fee of 28 euro, strangely enough I had paid this fee because I wanted to apply for an apartment directly, I did receive some communication with them but in the end they stating it was for students but did not state this anywhere on the advertisement (I assume another money grab for people looking for accommodation). When I responded to the message stating I had already paid this fee, I never received a response (money grab).
This website is a waste of time, and I am unsure how anyone finds accommodation through it. I would avoid it!

Odpowiedź od Direct Wonen
Prettige website met duidelijke werkwijze, hoe ik mijn woningadvertentie online kon plaatsen, ontzettend veel reactie's ontvangen.

Odpowiedź od Direct Wonen
Geen idee waar die positieve reviews vandaan komen ? Ik heb al 6 maanden die abonnement. Meer dan 60 reacties in de maanden verstuurd. Nooit iets gehoord. Voor mij is het geld afklopperij letterlijk. Heel apart dit.
Ter aanvulling op de bericht hier beneden. M’n profiel is volledig ingevuld. Daar ligt het niet aan.

Vandaag mijn zelf aangemeld,
De site is verzorgd en overzichtelijk,
Ruim aanbod,zit goed in mekaar.

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik wilde mijn abonnement opzeggen en ik ben hierbij erg goed geholpen door de medewerker van de klantenservice van Direct Wonen.

Odpowiedź od Direct Wonen
Veel leuke woningen aangeboden.
Heel tevreden over het woning aanbod.

Odpowiedź od Direct Wonen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.