Reakcja na opinię
Paid service but no functioning support or stability. I paid for the Smart plan, but my data keeps disappearing- I had to re-enter everything more than 10 times. No replies from support. The con... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
шкода не можна -5 зірок дати. Остерігайтесь цих ошуканців! Обходити сьомою дорогою!!! Раз Їм заплатив, ясно що нічого не знайшли. То вони мене судами пугають, шо я абонемент купив! добре, заплатив д... Zobacz więcej
Als nieuw gebruiker van dit platform ben ik tot nu toe zeer tevreden! Mijn woning in Ede werd snel en netjes aangeboden. Direct Wonen belde me meteen op om te vragen of alles duidelijk was en om same... Zobacz więcej
Bekijk alle 4361 Huurwoningen Te Huur op Directwonen.nl
Gevers Deynootplein 30, 2586 CK, Den Haag, Holandia
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Ik vond het een goede ervaring omdat alles erg duidelijk was en daarnaast ben ik ook erg snel geholpen.

Odpowiedź od Direct Wonen
Geweldige kans om een woning te huren of te verhuren goede service!

Odpowiedź od Direct Wonen
Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief. Als nieuwe gebruiker ben ik heel tevreden over het proces. Mijn woningadvertentie werd snel en efficiënt online geplaatst, met zorgvuldige aandacht voor details. Direct Wonen nam meteen contact op om te verifiëren of alles duidelijk was. Deze persoonlijke benadering wordt op prijs gesteld en zorgt voor een gevoel van vertrouwen. Tot nu toe is alles prima verlopen"

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik ben ontzettend blij dat ik deze website heb ontdekt! Als huurder ben ik op zoek naar een woning die bij mijn wensen en budget past. Het platform is super gebruiksvriendelijk en het aanbod van woningen is duidelijk en goed gesorteerd. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een huurwoning.

Odpowiedź od Direct Wonen
Wederom een site die ontzettend misbruik maakt van de hoge woningnood. Dacht even de site uit te proberen, want na een jaar constant nergens te komen, maar toch handen vol geld kwijt te zijn aan corrupte site na corrupte site, ben ik toch wat huiverig geworden voor de gemiddelde verhuurmakelaar. Afijn, op de site staat dat je gratis op 2 woningen kunt reageren zonder smart-account, alleen maken ze het praktisch onmogelijk om ook maar iets te doen zonder hun betaalde site te gebruiken. Ook is het bijzonder moeilijk om een profiel aan te maken zonder de extra opties. Ik zou ze niet vertrouwen, er staan ook dezelfde 10 woningen op die op alle andere sites staan, die pure clickbait zijn.

Odpowiedź od Direct Wonen
Het woningaanbod is ruim en het is eenvoudig om te filteren op basis van je specifieke wensen. Een ander pluspunt is de mogelijkheid om een alert in te stellen, zodat je altijd snel op de hoogte bent van nieuwe woningen via e-mail. De abonnementsoptie is eveneens een aanrader: voor een betaalbare prijs kun je reageren op advertenties, wat het zoekproces nog gemakkelijker maakt. Kortom, ik ben tevreden.

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de professionele service van Direct Wonen. Na het plaatsen van mijn woningadvertentie werd ik netjes gebeld door een medewerker om de advertentie te verifiëren. Het is fijn om te zien dat er zo'n zorgvuldige controle wordt uitgevoerd, zodat de advertentie op de juiste manier wordt geplaatst en ik er zeker van kan zijn dat alles in orde is

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik vind de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Odpowiedź od Direct Wonen
Kreeg na het plaatsen van de advertentie direct bericht dat het gescreend was en gelijk daarna reacties van woningzoekenden

Odpowiedź od Direct Wonen
De site is slecht en onduidelijk. Vele functies werken niet. Ik kan niet reageren terwijl ik ben ingelogd, en het is onduidelijk waarom niet. Er lijkt veel aanbod dus dat is mooi, en andere sites verwijzen vaak door naar directwonen. Maar helaas kan ik er verder niets mee. Misschien werkt het voor verhuurders, maar ik verzoek aanbieders van woningen om een ander platform te gebruiken voor de verhuur als ze de huurders een plezier willen doen

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik vind het een goede website voor een woonruimte te zoeken en krijg veel mailtjes met woningaanbod binnen.

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik wou opzeggen bij direct wonen in het beging het een beetje stroef na meerdere mailtjes maar toen werd ik gebeld door Mickey en die heeft het even voor Rob gremmen geregeld toppy mickey bedankt!!!!!!!!

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik plaats mijn kameradvertenties al jaren op het platform van Direct Wonen en ontvang altijd leuke reacties van kandidaat-huurders. Ik ben zeer tevreden!"

Odpowiedź od Direct Wonen
Prima website/ service van Direct Wonen en ook het contact verloopt heel soepel; ga zo door!!!

Odpowiedź od Direct Wonen
Wat een prut website, zoekfuncties werken voor de helft niet, je kunt je profiel half invullen en de rest wordt verwijderd als je op opslaan duwt.
Klantenservice was heel raar, met 3 mensen contact over de mail gehad waarvan 1 beloofde mijn subsciptie geld terug over te maken als de website bugs niet verholpen waren binnen een bepaalde tijd, denk maar niet dat ik daar een cent van gezien heb.
Letterlijk weggegooit geld.
Bijzonder dat ze naderhand reageren op deze review met hun vaststelling dat ze direct de bugs hebben verholpen waar ik over had geklaagd - dit is gewoon onwaar en na 2 weken van het aangeven was er nog steeds niks veranderd.

Odpowiedź od Direct Wonen
Ik heb mijn woningadvertentie geplaatst op de website van Direct Wonen. Zij hebben mij goed geholpen, want de postcode van de advertentie werd niet correct weergegeven. Na contact met de supportdesk is dit snel aangepast en ik heb inmiddels al een aantal reacties ontvangen.

Odpowiedź od Direct Wonen
Als makelaar plaatsen wij onze huurwoningen al jaren op de site bij Direct Wonen, wij krijgen hierdoor fijne leads binnen en als wij vragen hebben worden wij goed geholpen door de medewerkers bij Direct Wonen
Ik heb me ingeschreven, betaald en direct op elke woning gereageerd. E was niet 1 woning die op site stond die nog beschikbaar was. Letterlijk niet 1. Ik ben ze allemaal bijlangs gegaan maar steeds kreeg ik het bericht: de woning is helaas verwijderd. Toen heb ik contact gezocht met de eigenaar en mijn geld terug gevraagd. Dit heeft hij geweigerd. Ik heb aangegeven dat ik daar recht op heb maar hij heeft er niet op gereageerd.
Ik heb ook hun partners benaderd zoals MAXX makelaardij en Gruno makelaardij. Zij wijzen met de beschuldigende vinger naar Direct wonen, maar eigenlijk doe ze het zelf niet veel beter. Ze lnodigen je wel uit voor elke bezichtiging, maar zeggen na afloop steeds: U bent afgewezen door de eigenaar zonder opgave van reden.
Nutteloos dus. Verspilling. Oplichting en nep.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.