3,5

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 1 z 5

De döljer sina lögner!

Blev blockad på tiktok av de för att jag stod upp mot mobbning, min stackars kompis Elton fick inte sina dekaler och jag tog upp det med de. Blev sedan blockad av de efter.

De gör allting för att dölja det dåliga med deras företag och vägrar visa deras dåliga sida för publiken, fall inte för diodtuning propaganda

18 stycznia 2026

Hej Albin,

Vi vill klargöra situationen. Kampanjen med gratis dekaler under hösten/våren hanterades enligt tydliga regler som kommunicerades till alla deltagare, inklusive information om förseningar. Vi sa också flera gånger att man inte får något om man tjatar eller skickar upprepade meddelanden.

I det här fallet följdes inte kampanjens regler, vilket vi har dokumenterat, och därför kunde dekalerna tyvärr inte skickas.

Vi hanterar alltid kommentarer och kritik seriöst, men blockeringar på sociala medier sker endast när kommunikationen bryter mot våra rutiner och riktlinjer, och inte på grund av kritik i sig.

Med vänlig hälsning
Kundtjänst

Oceniono na 1 z 5

Fruktansvärt dåligt

De hade ett koncept att om man får ett visst antal likes på tiktok så får man en gratis dekal, jag lyckades få tillräckligt med likes, som många andra (detta var mitten på oktober). De hade otur i början att deras dekal tryckare gick sönder och att de önskade att vi hade tålamod och förståelse. Jag hade tålamod och respekt hela tiden. Kring jul la de upp att man skulle höra av sig om man inte fått sin dekal så de kunde skicka iväg sina sista och då gjorde jag det, sen nu 15 januari frågade jag om allt var skickat och de sa att det skulle vara det men jag hade inte fått mitt sen började de skylla på att jag inte hört av mig och missat min chans. Väntat med tålamod i nästan 3 månader bara för ingenting, helt värdelöst. Lallföretag

17 stycznia 2026

Odpowiedź od Diodtuning

Det stämmer att vi hade en gratis kampanj på dekaler under hösten/våren. Under kampanjen skickade vi löpande information om hur den fungerade och om eventuella förseningar.

Vi sa flera gånger under kampanjen att man inte får något om man tjatar. Kampanjen förutsatte att alla följde de regler som gällde, och i ditt fall följdes inte dessa regler, vilket vi har dokumenterat. Därför kunde vi tyvärr inte skicka dekalen.

Att skriva negativt om företaget offentligt på grund av detta tar vi på allvar, särskilt när orsaken är att reglerna inte följdes.

Upprepade meddelanden som bryter mot våra rutiner hanteras enligt våra regler.

Med vänlig hälsning
Kundtjänst

Oceniono na 5 z 5

Återkopplar snabbt

Tack för snabbt svar 👍🏻

22 października 2024

Odpowiedź od Diodtuning

Vi besvarade på ditt mejl inom någon timme från att du kontaktade oss idag, Vi har tydlig info på hemsidan vi svarar.såfort vi kan och det innebär oftast inom 24-48 helgfria dagar.

Vi kan även se att du inte är kund hos oss heller, samt att ingen har ringt in på växeln.

Så detta omdöme stämmer inte överrens med verkligheten.

Mvh
Diodtuning

Oceniono na 5 z 5

Kanon

Mycket snabb leverans

30 lipca 2024

Odpowiedź od Diodtuning

Tack för ditt förtroende och välkommen åter.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej