Verkligen mycket högkvalitativa magneter. Tack så mycket också för snabb leverans och gullig förpackning. Vi kommer att beställa om och om igen för att föreviga våra minnen.
Reakcja na opinię
Perfekt resultat, motsvarar mina högt ställda förväntningar. Snabb leverans, kom nästintill samtidigt med min beställning. Närproducerat, jag hämtade min leverans per cykel. Totalt sett mycket nö... Zobacz więcej
Bre grejor och mkt snabb leverans. Ska beställa fler. De jag beställt innan ´försvann´ snabbt. Syskon som ville ha :-)
Reakcja na opinię
Ena magneten hade en fläck mitt i ansiktet på en person o bilden. Obrukbar.
Reakcja na opinię
Magnetify.se erbjuder handgjorda och personliga fotomagneter som förvandlar dina minnen till unika dekorationer. Vi trycker dina egna foton på högkvalitativa magneter – perfekta som gåvor, reseminnen eller vardagsglädje på kylskåpet. Alla produkter tillverkas med kärlek i Sverige och skickas med omsorg inom hela EU. Vi fokuserar på kundnöjdhet, snabb leverans och miljövänlig produktion i liten skala. Tack för att du stöttar ett litet, kreativt företag med stora drömmar.
Bäckabrinken 17, 24433, Kävlinge, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Snabb leverans! Magneterna är starka och verkar hållbara. Rekommenderas :)

Odpowiedź od Magnetify
Otroligt snabb leverans och bättre kvalité än förväntat 🤩

Odpowiedź od Magnetify
Det var snabb leverans och det var smidigt att beställa generellt

Odpowiedź od Magnetify
Ena magneten hade en fläck mitt i ansiktet på en person o bilden. Obrukbar.

Odpowiedź od Magnetify
Jättefina och personliga kylskåpsmagneter. Snabb leverans.
Rekommenderas varmt!!
Bilderna var fantastika och försändelsen kom snapt .rekomderar det till andra har jag gjort .

Odpowiedź od Magnetify
Perfekt resultat, motsvarar mina högt ställda förväntningar.
Snabb leverans, kom nästintill samtidigt med min beställning.
Närproducerat, jag hämtade min leverans per cykel.
Totalt sett mycket nöjd. 😁
Amazing products! I absolutely love the print quality and how vibrant the colors are. They keep every memory alive. Such a perfect gift. I can’t wait to order again!🤩🤩
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.