Din Tur Recenzje 1486

3. Wynajem domków letniskowych
  4. Wynajem domków
  5. Obóz wędkarski
  6. Obsługa noclegów

Norway`s number one choice for fishing. Book accommodation, boats in Norway in a quick and easy way. We offer countless destinations related to Sea fishing and Freshwater fishing.

4,5

Doskonała

1 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

rekreacja na morzu

wszystkie ośrodki w ktorych łowiłem ryby były na dobrym lub bardzo dobrym poziomie . Obsługa bardzo dobra , tak że do jednego jadę po raz 10 i zawsze jest super. Miejsca nie podam bo chętni wykupią mi rezerwację...

5 września 2025

super ok jestem za

27 września 2025

Witaj,

Hillested Hennes

Witam. Dom w Hillested Hennes jest oddalony od łodzi ok 1 km . Problem jest z transportem złowionych ryb z mariny do domku i spowrotem. Po rozmowie z właścielem udostępnił nam furgon Toyoty, oczywiście za dodatkową opłatą, ale uważam że jest to ok. Sam dom super. Dobrze wyposażony nic nie brakowało. Łódź w pełni sprawna i dobrze utrzymana. Silnik Yamaha 50 Ps dobrze pracował. Widoki bardzo ładne. Ryby brały słabo. Głównie molwa, brosma. Trafił się zębacz, żabnica, karmazyn, makrela, czarniak. Nie było dorsza. Właściciel sympatyczny i pomocny. Jednak uważam, że w ofercie tego domu powinien być pojazd do wożenia ryb. Oczywiście za opłatą. Poz tym wszystko było super. Pozdrawiam właściciela domu i załogę DinTur

3 sierpnia 2025

Witaj Marek,

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony.

Wspaniały punkt

Wspaniały punkt. Piękny apartament, czysty z pełnym wyposażeniem i krytym tarasem.. Wygodne jego rozłożenie. Sklep (bardzo przydatne) 50 m od apartamentu. Czynny 24h/7 dni. Bardzo miły i sympatyczne gospodarz gotowy odpowiedzieć na każde pytanie. Byliśmy tam drugi raz (i chyba nie ostatni). Oprócz wędkowania, przepiękne widoki, trasy. Dużo udogodnień.

5 sierpnia 2025

Witaj Nadzieja,

Super organizacja

Super organizacja, super bazy i dobra cena

6 lipca 2025

Witaj Maciej,

Cudowny pobyt

Bezbłędna organizacja i wspaniałe miejsce dla wędkarzy

22 czerwca 2025

Cześć Krzysztof,

Dziękuję bardzo za miłą recenzję i zapraszam ponownie.

Pozdrawiam Dintur

Cześć,

Dziękujemy za wspaniałą recenzję! Bardzo się cieszymy, że był Pan z nas zadowolony.

Polecam pobyt.

Wszystko co w ofercie sprawdziło się w praktyce. Jesteśmy zadowoleni.

19 września 2024

Cześć,

Max

Miła i pomocna gospodyni.

Miła i pomocna gospodyni.
Łowisko różnorodne, dobre warunki do wędkowania nawet przy dużym wietrze.
Polecam.

21 sierpnia 2024

Witaj Andrzej,

Godny polecenia

Bardzo dobre warunki lokalowe, sprzęt plywajacy, oraz sympatyczny, pomocny gospodarz

19 lipca 2024

Witam, bardzo dziękuję za pozytywną opinię. Pozdrawiam Max

ocena na 3

ocena na 3 za; brak wody w obieralni ryb(woda zakręcona z powodu mrozów), słabe lub niedziałające WiFi, awaryjne silniki i słabo utrzymane i wyposażone łodzie. jak na 6 osób to mały domek, po za tym okolica, przyroda - super.

29 maja 2024

Hallo Mr. Walczak

Thank you for your feedback. We apologize for the inconvenience caused by the water issue, WiFi problems, and the boat conditions. We would like to address these concerns, therefore recquire more details. You will be contacted by email very soon.
We're glad you enjoyed the surroundings and nature, and we hope to welcome you soon possibly in one of our other destinations.

Best regards,
Jaroslava

Właściel obiektu starał się aby pobyt…

Właściel obiektu starał się aby pobyt był udany. Obiekt co roku jest w lepszym stanie i widać zaangażowanie. Jednak to jedyny obiekt w Norwegii a jeżdżę na ryby tam od kilkunastu lat do którego trzeba brać własny papier toaletowy bo inaczej trzeba dopłacać za więcej niż jedną rolkę. Po raz pierwszy zostaliśmy skarceni listownie za niedomyte naczynia. Płacimy niemałe pieniądze za sprzątanie obiektu. Nikt nie sprawdzał jak zmywarka zmywała tylko ją opróżniał a gospodarz obiektu zrobił z tego aferę. Czyliśmy się zniesmaczeni.

13 lipca 2023

Cześć, dziękuję za Twoją opinię. Pociągniemy to dalej. Pozdrawiam, Max

Jestem z Din Turem od 2011 roku

Jestem z Din Turem od 2011 roku, z przerwą na Covid w 2020 r. Wędkujemy wspólnie na Vedze w gronie sześciu seniorów z Polski. Doceniam tę firmę za szybki, profesjonalny kontakt i wyczerpujące odpowiedzi. Bardzo pomocne w wyborze konkretnego ośrodka (a skorzystałem już z gościny wszystkich na Vedze i Igeroy) są informacje o każdym domku i każdej łodzi, dokładny cennik na każdą usługę oraz szata graficzna, umożliwiająca rezerwację z dwuletnim wyprzedzeniem. Online mam możliwość dostosowania rezerwacji do potrzeb czasowych grupy, przepraw promowym, trasy przejazdu. Przez 3 ostatnie lata korzystamy z usług Gardsoya Rorbuer. Słowa pochwały dla rezydentki, pani Ani, władającej biegle kilkoma językami (polskim również) za troskę o wędkarzy, aktualizację prognoz pogody i fachowe podpowiedzi. Tak trzymać!

13 lipca 2023

Cześć, dzięki za opinię! Pozdrawiam, Max

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (1486 recenzji)