Ik vind ok.Maar ik zo de diamant steentjes toch graag grooter of kleiner vermeld staan op jullie sprofile. Want bestel ik veel dat ik niet kan gebruiken en leggen daar nu in kast dank u voor jullie be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
2 dp bestelt 2 dagen na elkaar de 2de was er best rap na ongeveer 2 weken maar de 1ste heeft zeker een maand geduurd ,de tracking nr ging niks vooruit ,na contact met jullie ging het wel vlotter prec... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestellen/leveren gaat super goed en kan je duidelijk volgen. De klantenservice is echt top, super vriendelijk en meedenkend. Ik bestel echt nergens anders wat betreft diamond painting!
Reakcja na opinię
Diamond Paradijs biedt goedkope Diamond Paintings en accessoires. Altijd gratis verzending. Meer dan 7500 Diamond Painting varianten en formaten. Eigen foto Diamond Painting. Exclusieve Diamond Paintings bij ons te verkrijgen.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Het ging mis bij het versturen waardoor het pakket zoek is geraakt. Toch fijne en snelle communicatie via de mail en op een gegeven hebben ze gewoon een nieuwe gestuurd. Top service

Odpowiedź od Diamond Paradijs
Heb al een aantal foto's gehad en ben er tevreden over, soms zijn de kleuren niet volgens de foto

Odpowiedź od Diamond Paradijs
Zeer lange levertijd (6 weken). Paint van foto besteld.
Kleuren foto kwamen niet overeen met de kleuren op het canvas. En de kleuren op het canvas kwamen niet overeen met de kleuren van de steentjes: Blauwe lucht, rose steentjes; groene planten, bruine steentjes🥲

Odpowiedź od Diamond Paradijs
Het contact is zeer correct, goede service en kwaliteit van de paintings is heel goed

Odpowiedź od Diamond Paradijs
Was redelijk snel geleverd. En de afbeelding is goed overgekomen. Het zal vast een mooie dp worden.

Odpowiedź od Diamond Paradijs
Zeer goede service. De door mij bestelde 30x30 eigen-foto-diamant painting voldeed niet aan mijn verwachtingen. De kleuren klopten niet en de foto's waren vervormd. Mij werd geadviseerd om de foto's in 30x40 te bestellen. Ik hoefde zelf niets te doen: na enkele weken werden de 30x40 foto's gratis geleverd! Zeer klantvriendelijk en ik ben iedere dag met plezier aan het werk en ik heb er alle vertrouwen in over het resultaat.

Odpowiedź od Diamond Paradijs
Diamond painting is van goede kwaliteit, vanwege vele afwijkende steentjes geen 5 sterren. De kleurencombinatie ziet er goed uit! Na een week is de diamond painting geleverd. Al geheel super tevreden!

Odpowiedź od Diamond Paradijs
Het was er snel, en netjes . Het klopte helemaal alleen een klein min puntje dat er weleens vierkantjes tussen zitten die net wat groter zijn .

Odpowiedź od Diamond Paradijs
Gewoon dropshipping . Heel erg duur als je kijkt waar het vandaan komt . Had het helaas te laat in de gaten anders nooit hier besteld !! Zeker GEEN aanrader 😡

Odpowiedź od Diamond Paradijs
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.