Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Ik vind ok.Maar ik zo de diamant steentjes toch graag grooter of kleiner vermeld staan op jullie sprofile. Want bestel ik veel dat ik niet kan gebruiken en leggen daar nu in kast dank u voor jullie be... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

2 dp bestelt 2 dagen na elkaar de 2de was er best rap na ongeveer 2 weken maar de 1ste heeft zeker een maand geduurd ,de tracking nr ging niks vooruit ,na contact met jullie ging het wel vlotter prec... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede service. De door mij bestelde 30x30 eigen-foto-diamant painting voldeed niet aan mijn verwachtingen. De kleuren klopten niet en de foto's waren vervormd. Mij werd geadviseerd om de foto's i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestellen/leveren gaat super goed en kan je duidelijk volgen. De klantenservice is echt top, super vriendelijk en meedenkend. Ik bestel echt nergens anders wat betreft diamond painting!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny
  2. Rękodzieła
  3. Rękodzieło artystyczne
  4. Rękodzieło
  5. Sklep z robótkami ręcznymi

Napisane przez firmę

Diamond Paradijs biedt goedkope Diamond Paintings en accessoires. Altijd gratis verzending. Meer dan 7500 Diamond Painting varianten en formaten. Eigen foto Diamond Painting. Exclusieve Diamond Paintings bij ons te verkrijgen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Super

Goede kwaliteit en verzorgd afgeleverd binnen een kort termijn. Prijs👍👍👍. Doe zo verder

6 listopada 2024

Oceniono na 1 z 5

Naar aanleiding van een klacht bij diamond painting ben ik naar tevredenheid geholpen. Ik krijg een nieuw exemplaar toegestuurd. Dit vind ik een mooie oplossing. Goede service van diamond painting. Bedankt

29 grudnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Diamond Paradijs

Zoals ook in onze e-mail van net hebben wij begin december contact opgenomen met een oplossing betreft jouw klacht. Hierop hebben wij tot op heden niets vernomen, waardoor wij ook geen verdere actie konden ondernemen. Wij betreuren het dan ook dat je ons hiervoor een negatieve review geeft. Alvast een fijne jaarwisseling toegewenst.

Jullie zijn de beste

Jullie zijn de beste. Als het maar niet duur wordt voor ons .

6 października 2024

Odpowiedź od Diamond Paradijs

Dat vinden wij leuk om te horen, bedankt! Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

Snel en netjes verpakt.…

Ik kreeg mijn bestelling snel en was goed verpakt.
Heel blij met mijn nieuwe aanwinst.

4 października 2024

Paitin

Is groot wel sommige moeilijk eichtbaar

29 września 2024

Oceniono na 5 z 5

De gekochte diamond painting is van…

De gekochte diamond painting is van goede kwaliteit en wordt na verzending goed op de hoogte gehouden van de leveringsdatum

28 września 2024

Oceniono na 5 z 5

Goede service, toen ik steentjes miste kreeg ik binnen de kortste keren nieuwe.

3 września 2024

Oceniono na 5 z 5

Ik had twee diamond paintings van…

Ik had twee diamond paintings van foto’s besteld en de ene kwam binnen en de andere niet maar na chatten werd de andere nogmaals bijbesteld en verzonden, ik ben daar erg blij mee want het was een foto van mijn overleden man

1 września 2024

Odpowiedź od Diamond Paradijs

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met jouw beide Diamond Paintings. Alvast veel plezier met het maken ervan. Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

Oceniono na 5 z 5

De painting ziet er erg goed uit

De painting ziet er erg goed uit, mede doordat we vooraf hebben overlegd over het formaat en ik had een voorbeeld aangevraagd, omdat er toch twijfels waren over de kleine details van de foto. Heel erg bedankt voor het meedenken

24 października 2024

Odpowiedź od Diamond Paradijs

Bedankt voor jouw positieve review! Graag gedaan, daar zijn wij natuurlijk voor. Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

goede webshop

de ervaring is zeer goed en product zijn ook goed.
het is ook een zeer fijne webshop.

26 sierpnia 2024

Oceniono na 1 z 5

Ik heb geen bericht ontvangen in mn…

Ik heb geen bericht ontvangen in mn brievenbus of mail wanneer ze gingen leveren ..kunnen jullie het opnieuw aanbieden want is tenslotte betaald.
Grt.dorine

16 października 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Diamond Paradijs

Vervelend dat je niets hebt ontvangen van DHL. Het kan wel eens voorkomen dat hun e-mail in jouw spam terecht komt. Zoals wij van de week ook hebben gemaild sturen wij een nieuwe Diamond Painting jouw kant op.

Tevreden…

Ben goed tevreden .depaintings zijn duidelijk en heb altijd steentjes genoeg vooral de vierkante steentjes sluiten mooi aan

7 sierpnia 2024

Oceniono na 3 z 5

Steentjes kunnen beter gesneden worden…

Steentjes kunnen beter gesneden worden vooral zwarte

21 lipca 2024

Odpowiedź od Diamond Paradijs

Bedankt voor jouw review. Wij zullen de klacht meenemen naar onze leverancier. Aangezien wij dit niet per e-mail hebben vernomen van jou, zouden wij graag dit ook (incl. foto's) per e-mail ontvangen zodat wij onze kwaliteit nog meer kunnen verbeteren. Het zou mogen toegezonden worden aan klantenservice@diamondparadijs.nl. Alvast bedankt.

Oceniono na 5 z 5

Heel netjes verpakt prachtige kleuren…

Heel netjes verpakt prachtige kleuren van de diamond painting afbeelding fantastisch gewoon. Zal volgende keer zeker weer iets bestellen.

30 lipca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej