Diamond Painting Planet Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Op de website beloven ze dat het s'anderendaags geleverd zal worden , na betaling zal het plots 10 tot 21 dagen duren!!! Blijkt dat het van China komt😯 Mails worden niet beantwoord!!! Wacht nog st... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Spammers en Phishing. mail (domein klopt) dat ik mijn eerste bestelling heb geplaatst (nog nooit iets gekocht). Deze chinezen hebben de adressen etc van diamondpaintingpro waarschijn gekregen (daar... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke communicatie over lever tijden en kwam super ingepakt en netjes binnen de steentjes zijn ook mooi. Ik had een vrij grote besteld (80x120cm) dus daar ben ik nog wel even mee bezig dus ben er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor het eerst hier besteld en moet zeggen de diamond painting is van een goede kwaliteit. Belangrijkste geen lucht onder de lijmlaag. Enige verbeter puntje is de duidelijkheid van sommige symbolen. H... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Diamond Painting Planet heeft een breed assortiment met diamond paintings. Voor de ontdekkende diamond painting fans bieden we kleine proefpakketten aan, en alle fanatiekelingen kunnen hun geluk niet op in ons uitgebreide assortiment met paintings. Van bekende schilderijen tot dieren en feestdagen paintings. Ook bieden we diverse accessoires aan om iedereen te helpen met het maken van de mooiste paintings. Voor de echte die-hards hebben we ook een aantal diamond paintings op voorraad zodat zij de volgende de dag al van start kunnen gaan met hun creatie! Weet je niet goed hoe je moet beginnen? Diamond Painting Planet deelt ook hun eigen tips en trics om fouten te voorkomen en de mooiste diamond paintings te creëren.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Belachelijke prijs voor nep painting

Diamond paintings hebben normaal een doorzichtig plastic laagje over de afbeelding zodat je de tekening kunt zien en steeds stukje oplicht om te kunnen werken. Hier zat nu dus een laag overheen waar je niets door kunt zien met lelijke blauwe teksten. Dit is een grote misser! Heb zelf een plastic insteekhoesje op maat gesneden en deze erop gelegd. Maar als je deze ophoog tilt zit de lijmlaag dus aan het plastic en niet meer op de tekening. Nu heel het ding dus naar de knoppen en niet meer te gebruiken. Naar mijn mening goedkope prul en het geld echt NIET waard!!!! Daar ging zijn verjaardags cadeau….

1 marca 2022

Odpowiedź od Diamond Painting Planet

Beste, wat spijtig om te horen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat je ons niet hebt benaderd via e-mail, we helpen je uiteraard graag via die weg. We zijn juist afgestapt van de doorzichtige laag, omdat klanten het toch fijner vonden als het bedekt zou zijn. We raden het af door zelf de bovenlaag eraf haalt en iets anders gebruikt waardoor je de lijmlaag meetrekt. Je kunt ons gerust een mail sturen, dan kunnen we toch kijken wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Zeer onduidelijke painting ontvangen

Zeer onduidelijke painting ontvangen, met kleuren die niet op de oorspronkelijke painting lijken.
Gemaild naar jullie en deze klacht kenbaar gemaakt, foto's bijgevoegd, maar wordt niets aan gedaan. Ja, krijg korting bij de volgende aankoop... #not#
Slechte service, onduidelijke painting en geen goede kleuren.

17 lutego 2022

Odpowiedź od Diamond Painting Planet

Hi, Danielle! Wat spijtig om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben inderdaad contact gehad en samen met jou naar een passende oplossing gezocht. Je wilde de painting helaas niet afmaken en ook de aangeraden maat lijkt gewoon te kloppen. De painting ziet er prachtig uit! Om het goed te maken hebben we een kortingscode aangeboden, meer kunnen we niet doen ben ik bang. Excuses voor het ongemak.

Oceniono na 4 z 5

Duurde lang voordat we het binnen hadden

6 lutego 2022

Odpowiedź od Diamond Painting Planet

Ha, Clementine! Ben je benieuwd naar onze levertijd? Die kun je gewoon vinden op onze website. Als je de bestelling voortaan sneller in huis wilt hebben, bekijk dan vooral onze 'Morgen in Huis' collectie. Deze items hebben we in eigen beheer en kunnen we vandaag al opsturen! Zie hier: https://diamondpaintingplanet.com/collections/morgen-in-huis

Oceniono na 5 z 5

Mijn eerste bestelling gedaan op…

Mijn eerste bestelling gedaan op 26-12-2021, helaas door problemen met de bezorger waren ze weer retour gezonden. Maar met zo een goede service van diamond painting Planet heb ij ze vandaag eindelijk binnen. Heel erg bedankt!

1 lutego 2022
Oceniono na 2 z 5

Ja is niet duidelijk

16 stycznia 2022

Odpowiedź od Diamond Painting Planet

Wat is er precies niet duidelijk, Natasja? We willen je graag helpen! Stuur gerust een mail of Facebook bericht, dan staan we altijd voor je klaar. :)

Oceniono na 2 z 5

er zou wat meer duide+lijkheid over het…

er zou wat meer duide+lijkheid over het verloop van de bestelling moeten komen er staat wel dat het 2 tot 3 weken duurt maar daarna hoor je niets meer je kan je bestellingook niet volgen dus wel te+eurgesteld dus

13 stycznia 2022

Odpowiedź od Diamond Painting Planet

Hi, Karin! We communiceren duidelijk op onze website dat de levertijd 10 tot 21 dagen bedraagt. Je ontvang een bevestigingsmail van ons na het plaatsen van je bestelling en ook een mail zodra de zending is verzonden. Je krijgt dan een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen. Wellicht dat je een onjuist e-mailadres hebt ingevoerd of dat de mails in jouw SPAM terecht zijn gekomen. Je kunt ons gerust een mail sturen, zodat we jou verder kunnen helpen! Zou je jouw review willen aanpassen? Ben je benieuwd naar jouw status? Stuur ons dan vooral een mail naar info@diamondpaintingplanet.com. We helpen je graag! :)

Oceniono na 1 z 5

AliExpress betaal je minder voor hetzelfde

Je krijgt wat je besteld, dus daar kan niets slechts over gezegd worden. MAAR als je iets meer moeite doet en rond kijkt op een bijvoorbeeld ALIEXPRESS (waar ze dus precies dezelfde paintings aanbieden en het daar dus mogelijk/dikke kans vandaan halen), scheelt het je aanzienlijk in kosten. DOE ER JE VOORDEEL MEE ZOU IK ZEGGEN

11 stycznia 2022

Odpowiedź od Diamond Painting Planet

Ha, Mandy! Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je niet zo enthousiast bent over ons assortiment. We werken met internationale leveranciers en het kan inderdaad zijn dat veel daarvan dezelfde soort paintings aanbieden. Bij ons hoef je echter geen inklarings- en/of douanekosten te betalen, je hebt 24/7 Nederlandse klantenservice en een retourgarantie. Tevens hebben we ook een eigen voorraad die we de volgende dag al kunnen bezorgen. Dat heeft AliExpress niet. Dus doe vooral je voordeel bij Diamond Painting Planet! :)

Oceniono na 5 z 5

Ik ontving een diamond painting pakket

Ik ontving een diamond painting pakket, helaas in een reeds geopende doos. Nadat ik een mail en foto had gestuurd van dit pakket kreeg ik zonder problemen en met de nodige excuses een volledig nieuw pakket.
Dat is pas een goede service.
Bedankt van een tevreden klant.
Suzy

14 grudnia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej