2 commandes toujours en attente depuis plus d'un mois et lorsque vous écrivez à leur courriel support, le courriel est renvoyé mentionnant que ce site a refusé ma demande.
Zobacz, co mówią recenzenci
Duurde lang. Praktisch onbereikbaar over e-mail & telefoon (geen reactie en e.o.a. US based nummer wat default naar voicemail). Tussentijdse communicatie (status updates) was non-existent. Uiteinde... Zobacz więcej
Leuke paintings maar helaas zoals sommigen komen een paar steentjes te kort gemailt en nooit meer wat van gehoord. Ze wegen de steentjes, maar er zitten teveel slecht afgewerkte stukken in, waardoor... Zobacz więcej
Voor mijn moeders verjaardag op 9 januari een diamond painting van een eigen foto besteld. Per mail gevraagd naar de levertijd, geen antwoord gekregen. Nogmaals gevraagd, idem. 2 februari binnengekre... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Dit product heeft me zeer verrast
Dit product heeft me zeer verrast, aangezien het erg leerzaam, onderhoudend en van hoge kwaliteit is.
Dit product is het beste dat me is…
Dit product is het beste dat me is overkomen in deze quarantaine, het heeft me erg geamuseerd.
prachtig product
prachtig product, uitzonderlijk de stukken die ze meebrengen zijn zeer duurzaam wat ik heb geverifieerd met mijn kinderen hahaha uitstekend.
dit is ongelooflijk
dit is ongelooflijk, ik vind het geweldig. Ik zal zonder twijfel opnieuw kopen, uitstekend.
Dit product heeft mij gefascineerd
Dit product heeft mij gefascineerd, uitstekend echt super aan te bevelen.
geweldig dit product
geweldig dit product! serieus er is geen negatieve opmerking voor dit product, ik raad ze aan met mijn ogen dicht.
ik heb op 20 maart een eigenfoto…
ik heb op 20 maart een eigenfoto opgestuurd en betaald. maar heb nog steeds niks ontvangen, een alle dagen ook al een mail gestuurd of er een update is over mijn bestelling. Dit krijg je dan als antwoord terug .
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent has not yet been delivered to one or more of its
recipients after more than 24 hours on the queue on spamfilter04.delta.nl.
The message identifier is: 1lV8a7-0007bF-8R
The date of the message is: Sat, 10 Apr 2021 10:02:55 +0200
The subject of the message is: Eigen foto
The address to which the message has not yet been delivered is:
ik vond dit leuk
ik vond dit leuk! Ik heb geen spijt van mijn aankoop, ik heb met mijn gezin veel plezier gehad bij het samenstellen, ik zal het opnieuw kopen.
Ik geef dit product meer dan 5 sterren
Ik geef dit product meer dan 5 sterren, serieus er bestaat geen twijfel over dat deze aankoop de beste was. Ik hield van een wereld
heel goed Ik vond het erg leuk
heel goed Ik vond het erg leuk, ik raad het uitstekend werk aan
Dit product is het beste dat ik heb…
Dit product is het beste dat ik heb bereikt, ik hou echt van de kleuren, ze zijn intens, het is erg duurzaam. kwaliteit tot het uiterste.
Ik ben dol op dit product
Ik ben dol op dit product, ik heb er verschillende en ik weet zeker dat ik zal blijven kopen omdat ik er dol op ben. Zeker 5 sterren.
Goed
Goed , ik hou de feedback eerlijk, behupzaam en constructief.....OPLICHTING!!!!
Ok i'll will be fair, helpfull & constructive........SCAMS!!!!
Dit product is geweldig geweest
Dit product is geweldig geweest, mijn neven komen graag naar mijn huis sinds ik er meerdere heb en ze raken afgeleid, het was het beste dat ik heb bereikt.
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel, 7 februari 2021 wat besteld en helaas niet ontvangen.
Via de site is er geen contact te krijgen, verschillende mailtjes gestuurd, maar geen antwoord. Weg geld?
Ik ben dol op dit product
Ik ben dol op dit product, met deze pandemie ben ik thuis bezig, behalve ik hou van de kwaliteit, het is erg duurzaam.
Dit is mijn 5e aankoop
Dit is mijn 5e aankoop, mijn kinderen vinden het heerlijk om dit in elkaar te zetten en het meest perfecte is dat ze mijn huis er goed uit laten zien met die decoratie.
Ik ben hier erg blij mee
Ik ben hier erg blij mee, want in het begin had ik mijn twijfels, maar toen ik aankwam, vond ik het geweldig, het is erg mooi en vermakelijk.
Ik geef het 5 sterren omdat de…
Ik geef het 5 sterren omdat de klantenservice geweldig is en de kwaliteit erg goed. Uitstekend.
Ik vind dit geweldig
Ik vind dit geweldig, ik heb met veel plezier het in elkaar gezet en een deel van de didactiek is prachtig om te versieren.
Doświadczenie Trustpilot