Na bestelling zelde verhaal als bij zovelen. Door corona Dan were door verdacht pakketje.... Even kamer van koophandel opgezocht en blijkt dit een eenmans zaakje te zijn met verschillende btw nummers.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer slecht ik wil mijn geld terug heb mijn bestelling geplaatst 29 september en nog niks ontvangen , in mijn ogen oplichters en dieven dit moet worden stopgezet , echt dit kan en mag niet doorgaan de... Zobacz więcej
Wenn ich könnte, würde ich nicht einen Stern geben!!!!! Habe Malen nach Zahlen, eigenes Foto bestellt. Nach etlichen Wochen kam die Vorlage total zerknittert an und Farben fehlten. Habe reklamiert un... Zobacz więcej
Bij mij hetzelfde verhaal als rest hier.Bestelling gedaan..lang wachten...mail gekregen over verdacht pakketje...zelf weer een mailtje verstuurd, daarop antwoord gekregen dat ik geduld moest hebben e... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Ich habe von einem Foto (Nordkap) ein…
Ich habe von einem Foto (Nordkap) ein Diamond Bild erstellen lassen. Beim Bild fehlte die Hälfte der bekannten Weltkugel. Beanstandet und neues bekommen. Beim neuen Bild ist dann auf beiden Seiten ein ca. 4 cm weißer Rand, was überhaupt nicht mit dem Original übereinstimmt. Von den teilweise nicht getroffenen Farben ganz zu schweigen. Nie wieder!!
Ich habe ein Diamond Painting vom Foto…
Ich habe ein Diamond Painting vom Foto meines Sohnes erstellen lassen.
Die Farben stimmen überhaupt nicht überein.
Zumal mein Sohn braune Augen hat und nicht blaue.
Das weiß in den Augen ist nun Fliederfarben.
Auch der Teint stimmt in keinster Weise.
Das Bild ist einfach nur hässlich!
Ben een daimendpating aan het maken…
Ben een daimendpating aan het maken voor iemand maar er zijn al 8 kleuren op en 2 kleuren ontbraken .
Veel contact met ze gehad per mail maar ze komen mij helaas niet te gemoed met steentjes gratis nabestellen omdat het termijn net een maand verstreken was.
Erg jammer nu moet ik minstens voor uitgerekend € 25 gaan bestellen terwijl de daimendpating zelf rond de €25 als je nu 1 kleur mist oké daar doe ik niet moeilijk over maar 8 is wel erg veel.
Kan beter zelf in China steentjes…
Kan beter zelf in China steentjes bestellen!!! Dan is het ook goedkoper. Niets Nederlands !!!
Ik ben besodemieterd
Ik wilde een kleine zelfstandige helpen maar wat een spijt. Ik kan zelf ook iets uit China bestellen en dit pakje kwam echt uit China. En dan het lef hebben om een mailtje te sturen met de reden dat het wat langer duurt. Is milieuvriendelijk. An mijn hoela, heeft gewoon een lange reis gemaakt. De bestelde mandalalamp koste mij €24.95. Bij Bol.com €9.95 met gratis verzenden. Bezint eerlijk begint. Oplichterij.
Verkeerde kleur steentjes!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf!
Diamond painting van eigen foto besteld, kleur van het asfalt is niet grijs, maar in 3 verschillende kleuren GEEL!!
Twee keer gereageerd via de bevestigingsmail en twee keer via de website, maar alle vier de keren totaal geen reactie!
Ik heb spijt van mijn bestelling en zal dit bedrijf zeker nier aanraden.
De daimond painting kerstman met kerstdorp
De daimond painting van de kerstman met kerstdorp besteld (afm 50 x 70 cm) voor bijna euro 100.
Nu blijkt dat alles wat groen zou moeten zijn, zwart is. Er zitten niet eens groene steentjes bij. Hier een e-mail over gestuurd en kreeg als antwoord dat hoe kleiner de painting (????) hoe minder gedetailleerd. Daar gaat het helemaal niet om. De handschoenen zijn zwart en moeten groen zijn, de bomen zijn zwart en moeten groen zijn. Er zit gewoon een fout in het patroon maar dat willen ze niet toegeven.
Helaas heb ik nu een painting die er niet uitziet en helemaal niet klopt. Zo jammer dit. Neem gewoon je verantwoording.... Of mijn geld terug of een nieuwe (wel correcte) painting.
met een niet al te vriendelijke groet,
Nelly Slof
Kreeg een diamand painting aan van mijn…
Kreeg een diamand painting aan van mijn kat en nog een van mijn hond. Alle 2 trokken de kleuren op niks en als je ze afmaakte werden ze gewoon 1zwarte blob. Dan toch heel vriendelijk hulp gehad om het te verhelpen en met heel veel op en af een code gekregen zodat ik hem opnieuw aangepast kon bestellen maar dan denken ze dat je het niet opmerkt dat je diamand painting dubbel in prijs wordt aangerekend. Afzetters! Nooit meer!
Dropshipping
Dropshipping, verzending vanuit China. Pure oplichting.
Pure oplichterij
Pure oplichterij! Ik sluit me aan bij allen die ook 1 ster hebben gegeven om dezelfde redenen!
Had een loep besteld moest achteraf…
Had een loep besteld moest achteraf helemaal uit China komen ,maar het ergste is nog dat het van slechte kwaliteit is en dat voor 20 euro wat een miskoop
Het liefste geeft ik geen ster maar…
Het liefste geeft ik geen ster maar helaas is dat anders niet mogelijk
Je besteld iets en je krijgt netjes een trek en tracé code maar er komt niemand aan de deur vanuit gls
En toch beweren dat ze bij ons zijn geweest
Dit is de eerste en laaste keer dat ik bij jullie iets besteld
Ze zeggen stuur een. Mail maar daar regeren ze niet op
Ze beantwoorden allen je vragen via Facebook
Top bedrijf
Na lang moeten wachten door de levering van DHL wat helemaal verkeerd liep, 2 maanden moeten wachten op de door mij bestelde painting.
Nogmaals dit kwam door DHL.
Hierop meerdere malen mailcontact gehad met Diamondpainter, zeer snelle en vriendelijke terugkoppelingen gekregen met excuses en dat ze er alles aan zouden doen om dit op te lossen.
Dit hebben zij absoluut waargemaakt....mijn grote complimenten daarvoor!!!
Aan hun ligt het echt niet...dank daarvoor!!!!!
En de painting ziet er top uit, nu nog aan de slag ermee :)
Naar tevredenheid opgelost
In eerste instantie liep de levering niet echt soepel.
Maar nadat ik een mailtje had geschreven kreeg ik direct antwoord.
Er is direct actie ondernomen en ik werd van de gang van zaken op de hoogte gehouden.
Alles is naar mijn tevredenheid opgelost. Heb mijn bestelling netjes ontvangen.
Slechte levering
Slechte levering ook na contact met het bedrijf. Had ik de reviews maar van tevoren gelezen…..
Krijg wel steeds aanbiedingen met korting, maar daar heb je niets aan als je pakketjes verdwenen zijn.
Annulering netjes afgehandeld
Mijn bestelling na enkel weken nog niet binnen en geen ander bericht dan dat het is aangekomen bij de pakketdienst. Toen op trustpilot gekeken en geschrokken van de vele negatieve reviews. Heb gemaild om mijn bestelling te annuleren. Hier is snel op gereageerd en binnen een paar dagen had ik mijn geld terug. Ik weet niet hoe de kwaliteit van de spullen is maar deze ervaring is positief en netjes afgehandeld door Kimberley.
Er is door nalatigheid van het bedrijf…
Er is door nalatigheid van het bedrijf een geretourneerde bestelling niet opgehaald, waardoor ik de verzendkosten alleen in cadeaubon kan terug krijgen.
Pakket is nooit aangekomen
Pakket is nooit aangekomen. Na een vriendelijke mailwisseling met het bedrijf Diamond Painter heb ik het geld netjes teruggestort gekregen. Betrouwbaar bedrijf dus.
oplichters afzetters
Zegt genoeg hier op de site niet bestellen zijn oplichters
Helemaal super eigenlijk
Ik schrok toen m’n bestelling (verven op nummers 50x50) een beetje lang duurde (ongeveer een maand) en ik reviews ging opzoeken, maar een dag later kwam m’n bestelling binnen! Goeie verf, goeie kwasten. Niks op aan te merken, denk dat het dus echt per bestelling ligt want ik zie veel slechte reviews
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.