D.O. Design Only Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra och Fin service vi fick på Mariebergs köpcentrum i Örebro. Hon som jobbade var väldigt lyhörd och var inte påträngande på något sätt. Köpet blev via internet då det inte fanns tid att åk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Riktigt otrevliga säljare samt personal, behandlar kunder olika och skyller på stressig dag. Ida en anställd nämner två olika historier. & en yngre kille samt äldre kvinna med mörkare hår är riktigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag fick en mkt bra kundservice i Marieberg galleria i Örebro. Gick in att titta på någon blus men köpte två. Hon var inte påträngande och mkt uppmärksam på passformen och gjorde det lite extra att... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

En ny vinterjacka sprack i en sömn - gick tillbaka med jackan och fick ett trevligt bemötande att jackan kunde lagas detta beräknas ta 8 arbetsdagar - jag tycker det känns som lite väl lång tid dock... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep ze sztuczną biżuterią
  3. Sklep z dodatkami
  4. Sklep z odzieżą wieczorową
  5. Sklep z odzieżą męską
  6. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Att få vara en viktig del av våra kunders garderob har alltid varit vår högsta önskan och är en stor drivkraft och motivationskälla hos oss på D.O. Design Only. Detta innebär att vi ständigt strävar efter att förbättras och utvecklas för att bli Sveriges mest omtyckta multibrandbutik.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Upplevelsen i butiken var bra men…

Upplevelsen i butiken var bra. Dock blev jag lovad 10% i välkomstrabatt när jag registrerade mig som kund på nätet men den kom aldrig till min mail och gick inte heller att dra av när jag betalde mitt inköp trots att det på mitt kundnummer.

13 września 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od D.O. Design Only

Hej Marianne, vad konstigt att det blivit så men det ska vi självklart fixa. Du ska ha fått ett sms efter ditt köp, det kan vara så att det blivit fel med någon siffra vid registreringen. Maila mig gärna mig på emma@design-only.se så fixar jag så ditt medlemskap stämmer samt ger dig din välkomstrabatt på 100 kr. Härligt att du upplevde vårt bemötande bra i butik!

Ha en fin dag!
Bästa hälsningar

Oceniono na 1 z 5

Köpte en tröja har inte fått den men…

Köpte en tröja har inte fått den men betalat. Har försökt ringa maila men helt värdelös kundservice

11 sierpnia 2022

Odpowiedź od D.O. Design Only

Hej Christoffer, vi ber om ursäkt för den sena återkoppling du fick. Hoppas att varan blev bra för dig och att kompensationen mötte dina förväntningar. Vi ber återigen om ursäkt för förseningen av ditt paket.

Tack för din förståelse!

Oceniono na 1 z 5

Fruktansvärt osmidiga att ha att göra…

Fruktansvärt osmidiga att ha att göra med, slö återkoppling och betalde för utebliven expressfrakt samt fick själv hämta paketet på annan ort för att få det inom utsatt tid 1-2 dagar annars hade jag fått paketet levererat först efter helgen.
Fina kläder, men det hjälps inte om kundtjänst inte fungerar eller har rätt fokus!

2 sierpnia 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od D.O. Design Only

Hej Sara, vi ber om ursäkt för den sena återkoppling från vår sida. Vi ambition är att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder men ser att någonting blivit fel här. Vår leveranstid är 3-5 arbetsdagar och är det leveranssätt vi tills vidare kan erbjuda. Du får gärna kontakta mig kring vad som hänt med ditt paket och hur långt ifrån dig det hamnat. Kontakta mig på emma@design-only.se så hjälper jag dig att hitta vad som blev fel och hur vi kan kompensera dig.

Fin sommarklänning

Så nöjd med klänningen! Tog en storlek större än vanligt för att V-ringningen skulle sitta bra.

3 czerwca 2022

Odpowiedź od D.O. Design Only

Vad kul att du skriver. Du är hjärtligt välkommen tillbaka :)

Odpowiedź od D.O. Design Only

Susanne, vad tråkigt att storleken inte passade för dig. Vi jobbar ständigt med att samla på oss information kring passformerna på våra produkter för att kunna förmedla ett tillfredsställande storleksguide till våra kunder. Vi tar till oss feedbacken och hoppas du hittar något annat hos oss i framtiden.

Bästa hälsningar

Oceniono na 3 z 5

Ovanligt lång leveranstid

Ovanligt lång leveranstid, fick paketet 3 dagar innan returen fortfarande gällde!!!!!!!!!

23 marca 2022

Odpowiedź od D.O. Design Only

Väldigt tråkigt att varan blev försenad. Jag tittade i spårningen för att se hur de kunde bli så många dagar och ser att paketet verkar fastnat på terminalen i Stockholm i 6 dagar innan den skickades till ditt ombud. Hur detta kan hända kan bero på flera saker men vi kommer kika på det så det inte händer igen!

Jag har skickat ett mail till den mail adressen som angivits i beställningen med en värdecheck som kompensation för förseningen.

Bästa Hälsningar

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, bra förpackning, både färg och passform på varan stämde överens.

18 marca 2022

Odpowiedź od D.O. Design Only

Vad härligt att höra, hoppas att den stickade västen blev bra!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej