D.O. Design Only Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra och Fin service vi fick på Mariebergs köpcentrum i Örebro. Hon som jobbade var väldigt lyhörd och var inte påträngande på något sätt. Köpet blev via internet då det inte fanns tid att åk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag fick en mkt bra kundservice i Marieberg galleria i Örebro. Gick in att titta på någon blus men köpte två. Hon var inte påträngande och mkt uppmärksam på passformen och gjorde det lite extra att... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

En ny vinterjacka sprack i en sömn - gick tillbaka med jackan och fick ett trevligt bemötande att jackan kunde lagas detta beräknas ta 8 arbetsdagar - jag tycker det känns som lite väl lång tid dock... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep ze sztuczną biżuterią
  3. Sklep z dodatkami
  4. Sklep z odzieżą wieczorową
  5. Sklep z odzieżą męską
  6. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Att få vara en viktig del av våra kunders garderob har alltid varit vår högsta önskan och är en stor drivkraft och motivationskälla hos oss på D.O. Design Only. Detta innebär att vi ständigt strävar efter att förbättras och utvecklas för att bli Sveriges mest omtyckta multibrandbutik.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ett företag som skickar massa SMS utan…

Ett företag som skickar massa SMS utan att man bett om det! Vi ger er våra uppgifter i förtroende och ni utnyttjar detta med er SMS-reklam. Sluta upp med det!

17 sierpnia 2026

Hej Victor,

Tack för att du hör av dig!

Det är tråkigt att höra att du upplever det så, vi förstår att detta kan upplevas som störande om du inte önskar få SMS och därför kan du kan alltid enkelt avregistrera dig via länken i SMSet.

Om du har problem med att avregistrera dig får du gärna kontakta vår support på kundsupport@design-only.se, så hjälper vi dig gärna 😊

Klänningen motsvarade inte…

Klänningen motsvarade inte förväntningarna.

30 lipca 2026

Hej Margareta,

Vad tråkigt att klänningen inte motsvarade dina förväntningar! Vi ser att returen är mottagen och återbetalningen är registrerad, så vi hoppas att du upplever att allt gått smidigt med processen.

Är detta inte fallet är du självklart varmt välkommen att kontakta vår kundsupport på kundsupport@design-only.se så hjälper vi dig gärna.

Vi hoppas att du kanske hittar något annat hos oss i framtiden som känns helt rätt och motsvarar dina förväntningar!

Oceniono na 4 z 5

Ni har varumärken jag gillar.

Ni har varumärken jag gillar.

23 czerwca 2026

Hej Birgitta,

Tack för att du hör av dig, vad kul att höra att vi har varumärken som du gillar! Vi hoppas du har hittat något fint bland utbudet.

Oceniono na 2 z 5

Fick fel vara levererad vid online köp.

Fick fel vara levererad vid online köp.

18 marca 2026

Odpowiedź od D.O. Design Only

Tack för att du hör av dig och för att du delar din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra att det blev fel med ditt onlineköp!

Vi vill självklart hjälpa dig att reda ut detta så snabbt som möjligt. Kontakta gärna vår kundtjänst på kundsupport@design-only.se om du inte redan har gjort det, så ser vi till att undersöka vad som har hänt och hitta en bra lösning.

Oceniono na 1 z 5

Wanted to change a T-shirt that turned…

Wanted to change a T-shirt that turned out to be to small. At Kungsmässan, Kungsbacka.The staff refused to help me because the tags were of. Still I had the tags intact with me. I am normaly a frequent customer who now is superdissapointed. Will not come back. Zero flexibility😢

20 stycznia 2026

Hi Malin,

According to our return policy, items must be unused with tags attached to the garment to be approved for return or exchange. Once the tags are removed, our staff are unfortunately not able to make exceptions, even if the tags are brought separately.

We’re sorry this caused disappointment and appreciate you taking the time to share your experience.

Best regards,
D.O. Design Only

Oceniono na 3 z 5

Vi gillar jeansen och kvaliteten mycket

Vi gillar jeansen och kvaliteten mycket. Då får ni fem stjärnor. Den här gången fick min dotter helt annat par än vad vi beställt. Jeansen kom snabbt lagom till ett kalas, rätt storlek, men fel sort och midjehöjd.

23 grudnia 2025

Hej Madeleine,

Vi är väldigt ledsna över att er dotter fick fel modell och midjehöjd den här gången, även om storleken stämde och leveransen kom i tid. Självklart är detta något vi vill se över.

Hör gärna av er till vår kundservice på kundsupport@design-only.se, så hjälper vi er att lösa detta på bästa sätt 💙

Tack för att ni tog er tid att skriva, vi uppskattar det verkligen!

D.O. Design Only

Oceniono na 1 z 5

Riktigt otrevliga säljare samt…

Riktigt otrevliga säljare samt personal, behandlar kunder olika och skyller på stressig dag. Ida en anställd nämner två olika historier. & en yngre kille samt äldre kvinna med mörkare hår är riktigt otrevliga och bör se över om de skall arbeta med service. Hade samtal med (troligtvis) butiksansvarig men det var bara bortförklaringar hela tiden. Trist trist.
Meddelat och anmält.

31 października 2025

Odpowiedź od D.O. Design Only

Vi beklagar verkligen att ditt besök hos oss inte blev som du önskat. Vi tar givetvis åt oss av din feedback och arbetar alltid för att utveckla och förbättra vår service.

Som vi förstått har ärendet hanterats tillsammans med vår butikschef för att försöka reda ut situationen på bästa sätt. Upplever du att detta inte är fallet är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundsupport@design-only.se.

Vi hoppas att du i framtiden vill ge oss möjlighet att ge dig en bättre upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och stort utbud av…

Snabb leverans och stort utbud av högkvalitativa kläder. Repley jeansen va super fina och passade perfekt.

23 października 2025

Hej Anders,

Tack för ditt trevliga omdöme! Vi är väldigt glada att du är nöjd och att dina jeans passade perfekt.

Trevlig och kundvänlig personal

Trevlig och kundvänlig personal. Alltid en glädje att besöka butiken. Dessutom utmärkt service!

24 września 2025

Hej Britt-Marie,

Tack så mycket för dina fina ord, det värmer att du är så nöjd med din upplevelse hos oss.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej